Новите ни козметични похождения

• 39 793
  • 441
  •   1
Отговори
# 240

това е абсолютно  Simple Smile ; аз мислех че на мен стои така защото съм с много бяла кожа и ползвам почти най светлото - Cameo мисля че беше  Thinking
И моя е той,020,но явно мусовете не са за нас.  Simple Smile или ни трябва някой по-течен
[/quote]

аз се спасих с макс фактор фон дьо тен Color adapt - супер ми се слива с бялата кожа  Blush
[/quote] Аз съм си поръчала мостри на адаптиращия фон дьо тен на орифлейм...да видим.  Grinning

# 241
  • На ръба..
Дами, чудя се м/у този мус на Мейбалин и Крем Пъф на Макс Фактор, кой бихте ме посъветвали да си взема, става въпрос за нормална кожа..

# 242
# 243

охааа е това е суперско - сподели впечатления моля  Praynig

# 244
  • Belgium
GagaMaga чудно е  Heart Eyes

Аз по принцип червила не ползвам, но това ме грабна. Моят цвят не е този от картинката, а Lingerie Pink - бледо розовко, текстурата е мека, кремообразна, нанася се с поглед. Опаковката е бижу, то се вижда и на снимката де, а отгоре на капачето има огледалце.

Ето как стои:

# 245
Лу благодаря! жалко че тези бледи цветове не стоят вобще на бялата ми кожа, но виж това коралово бонбонче от снимчицата бих си го прибрала  Twisted Evil

# 246
  • Belgium
Ами то какво ти пречи да си купиш просто друг цвят?  Laughing

Червилото си е супер качествено  Wink

# 247
Подарък от приятелка по случай р.д.
гъба за баня и душ от ейвън

-душ гела долу в дясно

# 248
# 249
  • София
Overnight refining lotion
Гел за измиване за комбинирана кожа
Хидратираща маска
Трите на Дарфен. Нямам още впечатления.
Душ гел с аромат на кафе на Венус
Лосион за тяло Клоран

# 250
момичета кажете лосион за тяло за МНОГО суха кожа  Praynig

# 251
# 252
Момичета, незнам дали тук му е мястото, но гледам, че последните от вас, които са писали са с кожа като мойта- смесена. Въпроса ми е какви кремове за лице ползвате? Или се колебая по-скоро м/у Bioderma, Avene, Iwostin i Vichy

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 18:01 от the_invisible

# 253
Галеник, Биодерма и Ла рош съм ползвала - доволна съм от тях.  Peace

аз си купих вода на ГЪМ ментова ако е към козм. похождения  Mr. Green  Laughing
и си чакам спиралата от Ейвън супер шок

# 254
Дами, чудя се м/у този мус на Мейбалин и Крем Пъф на Макс Фактор, кой бихте ме посъветвали да си взема, става въпрос за нормална кожа..

И аз се чудя същото,но моята кожа е суха... Tired

Общи условия

Активация на акаунт