СЕПТЕМВРИ-09'40

• 12 606
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, мами. Първо честито на мама Деси да са и живи и здрави бебоците. Да взема и аз да се включа в тази разнообразна тема да предам малко опит. И нашата бебка се пробва вече две седмици да излиза ама не става То са болки, контракции, 1см разкритие и така си стои. Вече едва издаржам.Относно вътреболничната инфекция в МД днес ходих там за тоновете, но нищо не съм чула, но утре съм пак така, че ще се услушам.  Въпреки, че попринцип не съм чувала нищо за тази болница ако някоя от вас е раждала там да сподели. Иначе аз мислех да раждам в ТК, но така се случи, че там не ми обърнаха внимание и отидох в МД - останах доволна.  АЙде стига съм писала, че съвсем обърках писанието.

# 181
Здравейте момичета!

Честити бебчовци на мама Деси... бързо прибиране вкъщи и много здраве

wish Честит рожден ден! Много здраве и леко раждане!
Анита 29 честит рожденик, да ти е жив и здрав, и да те обича!

Аз да попитам мислите ли да взимате с вас помпа и залъгалка в болницата? Аз съм в голяма чуденка newsm78
А и тези които са за МД ще си плащате ли? За стая, за доктор.... Аз съм шокирана, че там където лежах при първото си раждане, сега е платено.... Shocked

Хубав ден от мен  Hug

# 182
  • Пазарджик
Честити юнаци на мама Деси, да растат здрави и щастливи  и бързо възстановяване на мама![b][/b]

Честити на всички рожденници, здраве, щастие и късмет  : Tada  

# 183
Помпа вероятно, не знам още, но залъгалка - не!  Peace Едва ли ако вземеш, ще те върнат, а и тя не тежи токова много Simple Smile

# 184
Залъгалката предния пътми я донесе съпругът ми-пресна, пресно изварена Simple Smile Помпата май си я носих, но не ми свърши работа. Тоя път имам хубава помпа, дано успея с нея.

# 185
Еййййй имаме новина! Днес докато бяхме на лекция с Еlesta i Bibsy се чудехме дали имаме новина!!! И ето и то каква. Днес между другото си изкарах чудесно Party

Деси да са ти живи и здрави мъжете! Скорошно изписване Hug

Анита 29 честит рожденик, да ти е жив и здрав, и много да те слуша!

wish Честит рожден ден! Нека всяко твое желание бъде наше пожелание Grinning

# 186
kiarra, За затова попитах за мнението на мъжете, тъй като бях убедена, че повечето от тях са "ЗА" тази процедура, особено ако и на тях е правена. Та за мнението на съпруга ти относно обрязването, хич не се учудвам - те мъжете приемат атрибута на синовете си като тяхна собствена гордост  Laughing
Моят и той е "За" забелването, но ние имаме голямо доверие на педиатърката ни (млада съвременна и амбициозна лекарка) и ако тя каже, че е "Против" (а аз очаквам да е така), това може евентуално да подлежи на размисъл от страна на мъжо, ама като си го знам колко е своенравен, накрая пак ще си държи на неговото  Laughing

# 187
  • София
Леле, леле, леле
Не съм влизала от два, три дни и направох станах разногледа  Shocked толкова много бебчета...
Бързам да честитя на "новоизлюпените" мами и се връщам да чета, че доста имам да наваксвам.
Честита дъщеричка на Покахонтас   bouquet
Честита дъщеричка на Малибу   bouquet
Честито юначе на Тони   bouquet  /браво за размерите/
Честити юначета и на Деси   bouquet
Желая ви на всички прекрасни мигове с малките съкровища, бързо възстановяване на милите маминки и да ни покажете бебчетата.
В тази връзка, Анита, малката Андреа е страшна сладуранка!

Честит празник и на всички празнуващи, и отминали, и настоящи!

# 188
Здравейте настоящи и бъдещи майчета , Simple Smile
Да се запиша и аз в темичката /Септември -09/Термина ми е на 23.09.09г.,но тъй като ще раждам планово секцио,доктора определи датата две седмици напред .За втори път  след 10 год. Simple Smile ще ставам отново мама и отново на момченце /баткото е на 10г. и 6 мес./ Simple Smile от което съм много щастлива и нетърпелива,както повечето от Вас предполагам да си гушнат съкровищата  Hug
Честито на всички мами,които вече са минали върховният момент и гушкат сладко бебешоците си - ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!
На всички останали,които чакаме слънчевият ден - само спокойствие и усмивки да са леки дните Simple Smile  Hug

# 189
Здрасти на Yana_mama  Grinning
Арлина ми се губи нещо  Rolling Eyes

# 190

Арлина ми се губи нещо  Rolling Eyes

Ммм.....даа! И на мен, даже вчера си мислех за нея! Имам чувството, че и тя ще се похвали скоро!

# 191
  • София
Yana_mama   добре дошла  Hug

И аз питах съпружето за забелването , той е твърдо "За", днес като Ви чета и аз се обърках тотално

# 192
Здравейте момичета,
Честити хубавци на мама Деси, да са и живи и здрави!
Wish, честит рожден ден! Много леко раждане и едно здраво и сладко бебче ти пожелавам!
Анита, да ти е жив и здрав мъжа и много да ви глези и да ви се радва!

Чудя се дали да не отида в Шейново при Диков.Дали изражда все още?
Диков в момента е шеф на поликлиниката в Шейново и ми каза, че не дава дежурства, само като се налага участва в манипулации и операции. Но така и не разбрах дали води раждания.

Моята бебка се кротна и сега нямам никакви признаци за наближаващо раждане. Почти всички болки спряха  #Crazy
Корема ми явно е почнал да се смъква защото ми се нацепи отдолу  #Cussing out еййй скъсах се да се мажа ама няма оправия! Имам чувството, че корема се смали.
Не мога да взема отношение по темата с чурките  Embarassed ама аз не съм и много наясно, как точно трябва да се поддържа и хигиената при девойките де  newsm78 Трябва ли нещо по специфично да се прави?
За къпането - на стойка в банята. Слава богу имаме място в банята, че иначе ми се струва голяма хамалогия.
Някой питаше за маймунската тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42488.0 Много увлекателно четиво, кара човек да се размечтае.

# 193
Благодаря за топлото посрещане на Atrakcia и Контесата Simple Smile както и на всички останали  Hug
Yana_mama   добре дошла  Hug

И аз питах съпружето за забелването , той е твърдо "За", днес като Ви чета и аз се обърках тотално

Само от личен опит мога да напиша,че е важно "забелването" да започне от самото начало след като се приберете в къщи от болницата ,защото по този начин се създава освен навика при мама  и усещането при бебчето за тази манипулация и няма да има нито болка нито неприятно чувство след време за него. Simple Smile Най-важна е хигиената от тази възраст 0+ . Simple Smile

# 194
  • където има любов
  bouquetЧестити бебета на мама Деси!Да са живи и здрави!
Гледам обсъждате пишките Mr. GreenИ аз съм в една чуденка newsm78,че толкова малка до сега не съм виждала  и ще ми е много странно ,имам чувството че ще ме е страх да я пипна ,а какво остава да я "дърпам"-ужас.Чета и се просвещавам,ама и майчетата с момчета ще помагат.
Wish,честит рожден ден ,мила!Да си жива и здрава!
Анита,да ти е жив и здрав рожденника!Обичай си го много,че виж какви красавци е измайсторил! Wink
И аз за Арлина си мислих,може скоро да се похвали.

Общи условия

Активация на акаунт