Feеl Unique вече доставя и в България!

• 50 193
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
кои сетчета на Ланком във Фрагансдирект ли?
Писах в другата тема ,че съм доволна от Тиджи.

# 151
ами тези,но се чудя кои са подходящи за моята кожа:
http://www.fragrancedirect.co.uk/Lancome/Lancome-Hydra-Zen-Neuro … -Set/invt/0022111
(тук е хубаво,че има и крем за околоочния,които отделно пак е 20-30-40 лв в аптеката)

http://www.fragrancedirect.co.uk/Lancome/Lancome-Nutrix-Royal-Gi … Skin/invt/0022105
(а този май е много мазен крем)

Смешното е,че в тази тема пиша за продукт от Фрагрансд.,а в другата- за продукт от тук  hahaha

# 152
  • Варна
Момичета, извинявам се за тъпия въпрос, но пак ще попитам- в пощата ли да си търся колетчето и как да разбера кога е пристигнало?

# 153
Момичета, извинявам се за тъпия въпрос, но пак ще попитам- в пощата ли да си търся колетчето и как да разбера кога е пристигнало?
Да ,ще получиш известие.

# 154
Да се оплача  Confused на 10.09. ми беше шипната поръчката,но все още не съм я получила,писах им и веднага ми отговориха,че ако в 21 дневен срок от датата на шипването не е при мен,пак да им пиша,да вземат някакво решение  Thinking но все си мисля,че вината не е в тях,а в нашите пощи  #2gunfire

# 155
Иди ги тормози в пощата,може пък по празниците нещо да се е позабавило,или да е затрупано някъде

# 156
цяла седмица ги подлагах на системен тормоз,но не и не,по-странното е,че поръчките ми бяха две,шипнати в един и същи ден,първата дойде още миналия вторник,а от тази ни вест ни кост #Cussing out

# 157
Получих първа поръчка с това и това.
Това си е моята спирала,от доста време само нея ползвам,но този Aromatics Elixir направо ще ме унищожи с аромат Laughing
Продукта на Decleor е супер-едновременно лекува и прикрива несъвършенства,нещо като лечебен коректор,но течен,какъвто харесвам,не стик или писалка Peace

# 158
  • София
Отличен сайт Hug

# 159
  • София
английските пощи стачкуват и някои неща се забавят доста. От 2 седмици чакам пратка и продавача ми каза, че може да се забави.

# 160
Момичета, препоръчайте ми хубава спирала за мигли до 10 евро и шампоан за изрусена изтощена коса! Благодаря!

# 161
Финти, нямаш милост към картата ми  Wink Joy! Айде, за още онлайн пазаруване ме зариби! Почвам да се ограмотявам!

На първо четене да ви попитам - впечатления от парфюмите?

# 162
Аз поръчах вчера, поръчката ми днес още е pending.

Сега видях за стачката на пощите и се притесних...дано дойде всичко скоро.

roksireniq пиши как вървят нещата с твоята поръчка. Praynig

# 163
  • Варна
Пуснах поръчка на 19.09, на 22-ри получих email че е изпратена, но още нищо няма.... Rolling Eyes

# 164

roksireniq пиши как вървят нещата с твоята поръчка. Praynig

днес я получих дългоочакваната поръчка,коректни са,ще се поръчва пак  Peace

Общи условия

Активация на акаунт