Feеl Unique вече доставя и в България!

• 50 191
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • pomorie
мерси мила искаше ми се нещо за мазна и проблемна кожа..... Thinking

# 136
Нищо не казвате за парфюмите...Имам колебания дали да поръчам от FeelUnique или от Fragrancedirect.co.uk.

# 137
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ако изчакаш да си получа пратката ще мога да ти кажа за Юника. Simple Smile

# 138
Вселена,този пост за мен ли се отнася?Ако да-ще почакам разбира се,те ръцете ме сърбят непрекъснато,така или иначе...

# 139
  • На земята, която е всъщност звезда.
Да, Менарини, поръчах във вторник едно парфюмче, ако имаш търпение изчакай да го получа и ще съобщя резултата.

# 140
Момичета, а има ли опция за плащане с ПейПал? newsm78

# 141
Момичета, а има ли опция за плащане с ПейПал? newsm78

НЕ  Peace момичета,мисля,че имам проблем,миналия четвъртък ми шипнаха и двете поръчки в интервал от 2 часа,първата дойде още във вторник ( и слава богу,щото беше на съфорумка),а от втората ни вест ни кост и днес  Thinking
другото странно нещо,което забелязах е че и двете неща които поръчах изчезнаха от сайта,тия хора по една бройка ли имат само от продукт  #Crazy

# 142
Поръчката ми шипната в сряда вече е тук Party
тя включва това, това и това Flutter

Моля за отзиви за коректора на YSL,покривен ли е,по-течен ли е,траен ли е? Simple Smile

Покривен е, с консистенцията на фдт или може би една идея по-течен, траен е Peace мисля ,че ще е и доста икономичен Simple Smile

# 143
Запис, за да прочета всичко  Hug

# 144
Имате ли отзиви от козметиката на Lierac, и по-точно това ,днес го гледах в аптеката за 50 лв:
http://www.feelunique.com/p/Lierac-Soin-Eclat-Express-Moisturizi … et-Mask-50ml.html

"Маската" функцията на хидратиращ крем ли има  Blush

И попадали ли сте на нещо ментеливо или некачествено досега от сайта  Hug

# 145
ЗАПИС ЗА ДА СЛЕДЯ ТЕМАТА.

# 146
Имате ли отзиви от козметиката на Lierac, и по-точно това ,днес го гледах в аптеката за 50 лв:
http://www.feelunique.com/p/Lierac-Soin-Eclat-Express-Moisturizi … et-Mask-50ml.html

Аз бях поръчала един  Крем на  Biotherm който много ме съмнява и ме е страх да го ползвам, проверих че е произведен 2006 година и консистенцията е една такава стречава подобно на разбито желе, незнам май доста е стояло кремчето по складовете Tired
Немога да твърде със сигурност дали е развален понеже в парфюмериите в моя град ме гледат като полезно изкопаемо като им поискам мостра точно от този вид на Биотерм, но няма да го ползвам със сигурност Peace

# 147
  • Варна
Момичета, при регистрацията пише ли се адреса, и как да разбера къде ще ми е поръчката- в пощата ли, на моя адрес ли ooooh! Код за 10% ми даде само за балсама, но за спиралата която поръчах явно не важи тоя код Thinking Пускам, пък да видим ...

# 148
Момичета, при регистрацията пише ли се адреса, и как да разбера къде ще ми е поръчката- в пощата ли, на моя адрес ли ooooh! Код за 10% ми даде само за балсама, но за спиралата която поръчах явно не важи тоя код Thinking Пускам, пък да видим ...
Да той е само за продукти за коса.

# 149

Аз бях поръчала един  Крем на  Biotherm който много ме съмнява и ме е страх да го ползвам, проверих че е произведен 2006 година и консистенцията е една такава стречава подобно на разбито желе, незнам май доста е стояло кремчето по складовете Tired
Немога да твърде със сигурност дали е развален понеже в парфюмериите в моя град ме гледат като полезно изкопаемо като им поискам мостра точно от този вид на Биотерм, но няма да го ползвам със сигурност Peace

По другите форуми за сайтовете четох за този крем,че е нормално да седи жилиран и нямал приятен мирис, за срока на годност не зная, ако е бил запечан и 3 години не е много за козметика,но най-добре се консултирай с дерматолог,а не с продавачи на козметика,те и толкова разбират повечето  hahaha

Май се спрях на едни лотчета на Ланком,но в друг сайт,идват много далаверски  Money

А само да питам- имате ли инфо този код за продуктите за коса до кога важи,че съм си харесала доста неща. Някой има ли наблюдения над продуктите на ТИГИ и Л'ОРЕАЛ ПРОФ. от сайта?

Общи условия

Активация на акаунт