Все се каня да ви питам дали сте забелязали следната закономерност: аз в момента в който седна да ям бебето започва да реве или да мрънка независимо дали на него му е час за хранене или не

. Но днес като цяло си мрънка,не мога да разбере що.Разбира се,като го сложа на цицата и се успокоява,нищо не цока,само ме ползва за биберон. 

а и сме сами-майка излезна с малката.Може ли да правим нещо или да изчакам още време.А въобще кога ще ми свърши,без нищо да ми тече?Вие как сте?
Надявам се наистина вече да свършват ....
на мен ми се стори ужасно много и като помня с каката как ми се караше лекарката, изтръпнах. Обаче тя ме попита, дали сме само на кърма и аз като отговорих утвърдително, тя каза: "а, добре, значи всичко е наред"
Другото, което ме озадачи, че не държи на захранването (преди 7 години по това време давах вече втори сок) и каза, че ако имам кърма до шестия месец няма да го захранваме - отиваме в другата крайност, което не ми харесва особено. Аз обичам златната среда... Показа ми масажа - абсолютно същия е както Буболечето е описала и както друга мама извинявайте, но не помня коя точно пусна клипчето. Моят много се кефи и стои мирно, докато се масажираме
Упражнения засега не правим, когато усетя, че му се ака, натискам крачетата към коремчето или "караме колело". Показаха ми и как се действа с пишлето - лека-полека през тази мъничка дупчица трябва да излезе главичката - това ми се струва мисията невъзможна! Но мъжът ми е оптимист и каза, че ще се справи и без това той е поел къпането, а тази процедура се прави точно по това време. Понесохме добре противохепатитната ваксина - имаше писък, но чак при изкарването на иглата 
надявам се вече да минат всички видове течове,защото вече 2 месеца се побърквам.
Препоръчани теми