ЮЛСКИ бебоци - тема 4 :)

• 9 996
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Момичета,сега се замислих-вие платихте ли нещо на педиатъра при първото му посещение у вас при бебето?  newsm78
Моя педиатър нищо не ми е искъл нито при 1-вото посещение у дома,нито при 2-рото /на 20-тия ден/

# 151
Здравейте ,момичета,не съм писала от мнооого отдавна.
Първо да кажа , че живея в Младост 2 и ще се радвам да имам компания за разходките в парка,не знаех че се казва Бедрок Simple Smile).Излизам около 10 часа,пишете , ако има желаещи за компания , а за Борисовата и аз съм 'за',ако все още не сте се организирали,защото не съм изчела всичко Simple Smile
За Лецитина
и аз пия и съм много доволна,след третото вдигане на температура 38.3 градуса почнах да го взимам и вече пия по едно хапче на ден и нямам запушвания и буци,а да се има предвид , че мойта бебка Кати спи от 23.00 до 06.00 часа.Не ми се налага да се цедя след всяко кърмене,може и да ми се е регулирала кърмата вече.Иначе сме само на кърмене и мисля ,ч е се справяме мнооого добре Simple Smile.
Тресът ни и нас колики,много сме послушни,спинкаме сами и веднага след кърмене,сама си създаде режим на 3 часа,може и в болницата да са ми помогнали,но е много неспокойна от няколко дни и като спи се гърчи и изпищява от газовете,засега само през деня ни се случва.Много ми е мъчно за нея и веднага я гушкам.
Относно люлките - през деня спим само в нея,имаме на Пегперего Татамиа- люлка -столче за хранене комбинирано,много съм доволна ,мисля че като и е некомфортно на коремчето там е по присвита и я успокоява,ортопедът каза ,че няма проблем,това им е естествена среда
Продължавам да ви чета и пак ще се включа  Hug

# 152
Момичета,сега се замислих-вие платихте ли нещо на педиатъра при първото му посещение у вас при бебето?  newsm78
Моя педиатър нищо не ми е искъл нито при 1-вото посещение у дома,нито при 2-рото /на 20-тия ден/

Не сме плащали нищо при посещението в къщи, не сме плащали и за консултация в кабинета, децата били освободени от потребителска такса  Peace

# 153
Мами, вашите бебчета ръмжат ли newsm78 Simple Smile ? От вчера само ръмжи , все едно се напъва нещо.  

Кати е като мече   Laughing

# 154
cveten prashec, не е срамна, а е много смешна случката преди прегледа ви Laughing, със сълзи се смях, с най-добри чувства Hug

keit, мерси за инфото за кремовете. При момиченцата чистим с навлажнено памуче (преварена вода, физиологичен разтвор), отпред назад, най-вече между устничките. Аз не го правя всеки ден, а когато се сетя.

Да ви кажа, аз бях позабравила ушенцата отзад да почиствам, и се беше понасъбрал материал. Embarassed

# 155
Ее нямам време да ви чета, но се надявам всички да сте добре.
Ние сме добре, днеска бяхме на консултация цялото семейство. Педито се радва колко е пораснал Здравко. Вече е 5900. Продължавам да му давам само кърма. Божидар е добре, малко ме ядосва или по-скоро аз съм по-изнервена от нормално и се дразня. Rolling Eyes
В крайна сметка взех люлката на фишър праис и съм доволна, отменя ме докато свърша нещо. Колики почти няма, само вечер малко плаче. Пера всеки ден, поне по 1 пералня.
Масаж правя от 10 ден, но е силно казано масаж. Имам си една много полезна книжка. Препоръчвам!

# 156
ХЕх Аманита, ми уточнявай се  Joy Гимнастика ортопеда ни показа съвсем различна от тази дето по нета гледах. И масаж на стъпълцата против плоскостъпие. И потупване на краченцата. Друго не правя и все се каня да прочета в книжките ми кво пише по въпроса...

Цветен прашец, много смях  Mr. Green Ужас представям си какъв зор ти е било. Аз по подобен начин се излагах вчера при ортопеда, защото майка ми има неблагоразумието да ме събуди от най-сладкия ми сън (пък и на детето щото и то ревна) сутринта - мислела че ядем, ма не се сетила, че ако случайно не ядем  значи спим в 8 часа! И за кво - да ме пита за телефона за повреди на интернет - ще речеш, че по цял ден на интернет виси - нищо подобно. В резултат цяла сутрин бях супер, ама супер неадекватна, 2+2 не можех да кажа колко е, отидохме на ортопед и аз се усетих чак там, че не нося пелена за детето. Трябваше да го сложим на болничния чаршаф (ужас!), който бебето напика, напика и моята пола и неговата си дрешка - познай дали имах резервна - много ясно, че не - всичко ми е в количката а бяхме само със столчето за кола, кой знае какво си е помислил за мен човека, освен това реакциите ми бяха супер забавени и той отбеляза, че таткото се оправя по-добре с памперса - дрън-дрън, той памперси по принцип не пипа и накрая за капак гимнастиката я обясни на него като мен тотално ме игнорира като абсолютно смотана майка.  Crazy  Embarassed  Sad

keit, може ли на заем твоя мъж да поглади и тука  Laughing Че моя не можел...

# 157
   BubolecheMeche  незнам дали ще съм ти полезна,защото аз съм от Благоевград и от тук си я купувах.Но в София също би трябвало да я има.

Мами гледам обсъждате температурите и мойта бебка предпочита по хладното - гледам сутрин да я изкарам по рано и как сладко спи Simple Smile и вечер позакъсняваме - за да ни хване пак прохладата.

# 158
Здравейте и от мен Hug

Медула мажа Стелла със слънцезащитния крем на A-DERMA Peace На плажа я мажех цялата, а тук в София, когато излизаме й мажа само крачетата и ръчичките.
Масажите ги гледам от тук http://www.vbox7.com/play:7fb387c1 Гимнастика още не правя. В понеделник сме на консултация и ще попитам дали е удачно да започнем.
Витамини не пия, нито през бременността, нито сега!!!
Ехааа сериозен отбор се заформихме в Младост2!!  Tanya другата седмица може да се разберем да се видим Wink МISHE обаждай се и ти като идваш при майка си на гости Hug

# 159
  • София
Здравейте!Ние днес сме по-добре-девойката няма Т,а младежа е с 37,5.Така и на им дадох нищо,освен осцилококцинума.Доволна съм,че удържах фронта,а и педиатърката ни не бърза с тежката артилерия.Днес у дома дойде хомеопат(много симпатичен) и даде по 1 лекарство на бебоците,а на мен за кърма.Стоя в къщи 1ч и 30м Rolling Eyes
Cveten prashec, rotfImao rotfImboНищо срамно не е станало.Мойте всичките опикават и оакват кабинета в мига,в който ги съблека.
Медула,и аз бях забравила за това скришно местенце и си имахме съкровище Embarassed

# 160
  • Русе
Мами да не би еднократната помощ за първо дете да е 250 лв?

Че като си гледам баланса на сметката така ми излиза  newsm78

И ни е обичами по хладно заже в тези жеги неиска да яде че му е топло и се поти като го гуша .Изпоти ли се спира да се храни,моля се вече да захлднява че ще ми заслабне бебето  Shocked

# 161
Мами да не би еднократната помощ за първо дете да е 250 лв?

Че като си гледам баланса на сметката така ми излиза  newsm78

Да,а за 2-ро е 600лв.

# 162
Мами мисля,че съм с разстройство и малко ми се повръща-да спирам ли да кърмя?
Как да разбера дали бебка има разстройство-тя си ака и без това по много и все е течно?

# 163
  • Canada
Здравейте мамчета,
Миласара, радвам се че бебчо е по-добре...
А4, най-добре да се консултираш... Предполагам че е грип, но пък доктор най-добре ще прецени. Ако е нещо опасно ще ти каже...
Десидес, както Чочосан ти е написала 250 лв е за първо дете.

# 164
Добър ден и от мен. Hug Днес нямах време да седна пред компютъра,защото чистих ,после си правих маски на лицето,после се къпах и така деня си отиде Crazy Видях че обсъждате масажите. На мен педиатърката ми показа още в началото на 2рия месец как да права масажчето и сутришната гимнастика на бебка. Но с гимнастиката сме малко зле,защото трябва рано сутрин,а тя тогава или реве че е гладна или един час след храненето спи и се събужда плачейки за следващото хранене. Будуваме по обед,а не знам дали тогава е добре да се прави гимнастика newsm78

Общи условия

Активация на акаунт