Моя педиатър нищо не ми е искъл нито при 1-вото посещение у дома,нито при 2-рото /на 20-тия ден/
).Излизам около 10 часа,пишете , ако има желаещи за компания , а за Борисовата и аз съм 'за',ако все още не сте се организирали,защото не съм изчела всичко 
.

? От вчера само ръмжи , все едно се напъва нещо. 
Гимнастика ортопеда ни показа съвсем различна от тази дето по нета гледах. И масаж на стъпълцата против плоскостъпие. И потупване на краченцата. Друго не правя и все се каня да прочета в книжките ми кво пише по въпроса...

и вечер позакъсняваме - за да ни хване пак прохладата. 
На плажа я мажех цялата, а тук в София, когато излизаме й мажа само крачетата и ръчичките.
МISHE обаждай се и ти като идваш при майка си на гости
Нищо срамно не е станало.Мойте всичките опикават и оакват кабинета в мига,в който ги съблека.

Днес нямах време да седна пред компютъра,защото чистих ,после си правих маски на лицето,после се къпах и така деня си отиде
Видях че обсъждате масажите. На мен педиатърката ми показа още в началото на 2рия месец как да права масажчето и сутришната гимнастика на бебка. Но с гимнастиката сме малко зле,защото трябва рано сутрин,а тя тогава или реве че е гладна или един час след храненето спи и се събужда плачейки за следващото хранене. Будуваме по обед,а не знам дали тогава е добре да се прави гимнастика
Препоръчани теми