ЮНЧЕТА сладки с усмивки златни! Тема № 89

• 14 807
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Somebody, изворната вода не се преварява, защото при топлинната обработка се сгъстяват минералите и така става все едно обикновена минерална  Peace На някой кърмачета, които имат непоносимост към хлорта и другите пречистващи минерали и вещества в питейната вода-дават само изворна без да се преварява още от първия месец. До сега още не е познат случай на неприятна реакция към девинската изворна, но най-добре си се консултирай с педиатър! Поне за да ти е по-спокойно  Peace
Весело изкарване на всички пътешественици и техните бонбончета  Hug

# 46
  • Ловеч
Здравейте и от мен..
Минавам и аз само да съобщя,че утре заминавам за Рибарица,че нали ми се роди племенница,та ще ходим там да помагаме,за две седмици..Няма да имам нет,и няма да мога да ви чета/за което много ме е яд,че ще пропусна много неща/...
Като се завърнем ще се мъча да ви изчитам..

# 47
Добро утро,
наваксах с четенето най после цяла седмица ви чета.

Днес ставаме на 2месеца, честито на всички бебоци, мами, каки и батковци които съм пропуснала.

Тони се събуди ще ядем и яхваме метлата към парка.
 Hug Hug Hug

# 48
Anelia добре дошла липсжаше ни    Hug
Честити трети месечинки на Бранимир, Емануела, Павел, Емма, Ива и Ема   bouquet
Честити втори месечинки на Макрина, Симона, Калоян, Антоан

# 49
Добро утро и от мен!
Присъединявам се към честитките на anjeelina!
Само да ви се оплача набързо - станах тази сутрин преди Алекс да се е събудил, за да мога да доошетам и доизчистя, защото към10,30 чакаме гости и познайте - пак нямаме вода!!! Направо прекаляват вече! Минат, не минат 2-3 седмици и авария! При това живеем на централния булевард. А плащаме една от най-високите цени за кубик вода в България - 2,20лв на кубик! Лятото, колкото и да е парадоксално, плащаме повече за вода, отколкото за ток! Оплаках се, ха сега дано я пуснат (нали като се оплачем тук, и проблемът веднага се решава  Wink).
Много  Hug на всички и приятен съботен ден, аз тичам да импровизирам с минерална вода ...  ooooh!
And isn't it ironic - Алекс си спи сладко, друга сутрин по това време е игране с него или разнасяне, а аз, вместо да се възползвам от затишието, съм с вързани ръце с тая вода. Добре, че поне вчера пуснах 3 перални.

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 09:51 от Amorevole

# 50
Добро утро и от нас!Честито на всички пораснали бебоци!

От вчера наша Елица прави едни номера..дойде ли време за ядене започва да се криви, да мрънка и само се дърпа..храним се по 1 час..дано е временно, че голяма мъка..сега спи блаженно в шезлонга, аз успях да изчистя, а татито прави закуска.После излизаме към морската, а следобяд сме на рожден ден ..
Утре ще я водим пак на Созопол на разходка, по калдъръма и е голям кеф..а и в колата много обича да се вози..

# 51
Добро утро момичета,

искам много да благодаря за съветите за хлебарките, знам че най доброто е да напръскаме, но няма на къде да избягаме с малката, така че отивам в практикер и бриколаж да търся глобол !!

Да се похваля: вчера се престраших да я возя в колата сама, може да звучи свешно, но ме беше страх да сме сами двете.... да не мога да реагирам като почне да пищи.... не че не пищя, но беше вече кисела и огладняваше. а така обича да се визи в кола !!! на връщане тръгнахме от младост и до центъра, посредата на пътя вече ми беше смешно, докато карам мълчеше, но спра ли на светофар почваше да пищи, и познайте дали не ме хванаха абсолютно всички светофари от младост до центъра, по едно време ми идваше да отворя прозорците и да ни дават път като на линейка по светофарите...  Joy 
само дето не иска в кошницата за кола да седи, не мога да разбера защо, дали и е неудобно?!? имал ли е някои проблем с това? като гледам по снимките ваще бебчовци са с доволни финзиономиики в кошниците, а моята Вики само като я сложа и почва да реве все едно седи на пирони, е нищо де возя я в легналия кош за количката, но другия е по сигурен.

целувки

# 52
Dobro utro momiCheta!

Sorry za latinicata no pisha nabyrzo ot telefona! Virtualna pocherpka ot men - wchera Stefan stana na 2 meseca!

Dnes se mestim, i wsichki komputri sa opakowani, wsichko e po kashoni, Sasho shte kara naetia kamion (ogromen kanion naehme) I otgore na wsi9hkoto WALI! Vali kato iz vedro!

Shte e veselo Wink Sega 4akame vernite drugari da dojdat da pomagat - sybrali sme 10-tina 4oweka, ta naistina shte e weselo Wink

Priaten den wi pojelawam I stiskajte palci wsi4ko da mine kato po voda (ili po dujd v nashia sluchaj) Simple Smile!

# 53
Добро утро и от нас!

Да почерпим, че днес в 15.53 преди три месеца се появи Емата.

Честито и на другите 3- и 2- месечинки! Да са ни живи, здрави, сладки и умнички!  Hug

# 54
Честито на всички празнуващи   bouquet

Мариета, ох, и аз имам такива притеснения. Във вторник мисля да отпрашим с малкия за няколко дни на Ихтиман и ще ходя с моята кола   car003 newsm01 Жоро вече ще е на работа и затова аз ще го возя малчо. Дано да спи по пътя, че не знам какво ще правя, ако започне да мрънка  Praynig  Иначе много се кефя, че ще шофирам по магистралата  newsm53

# 55
  • Germany
Здравейте и от нас.
Ние се прибрахме по спешност от морето, защото и двамата ни се разболяха Sad. Първо почна бебчо с много неприятна кашлица и хрема, а на другия ден батктото дигна  39 и веднага събрахме и през нощта си бяхме вкъщи. Вчера ги водихме до Токуда да чуят бебчо и да видят баткото и уж се оправяха и днес сутринта баткотто почна да повръща и сега отидоха с мъжа ми до инфекциознна. Направо ще се побъркам от притеснение и съм абсолютно блокирала. Само се моля да не почне и бебо да повръща или да дигне температура. Зарекох се че на нашто море повече никога няма да стъпя! Уж за добро ги заведохме, а сега и двамата са ни болнички... Стискайте палци да се оправят скоро.
Честито на всички празнуващи! Много здраве на всички!

# 56
  • София
Здравейте и от нас Hug
И аз не съм от много активните, но не ми остава време за нищо.Когато Тони спи гледам да посвърша малко неща в къщи. Няколко дни майка ми е на гости, та се видях по-свободна. В понеделник си заминава и оставам  пак сама на бойното поле .
И ние вчера бяхме на консултация и кантара показа  6900 кг, което е доста. Лекарката каза окончателно да премахна нощното хранене, но не се получава просто при нас. Единственото, което ме успокоява е че е само на кърма, и се надявам после да влезе в норма. Вчера ни биха Пентаксим и  няколко часа беше спокоен и аз много се зарадвах че сме избрали тази ваксина. Ама надвечер беше такъв рев и такова пищене, че нищо не можеше да го успокои.
Вчера направихме някакъв безумен опит да стигнем с метрото от Илинден до центъра. Просто е някакъв кошмар smile3516. Релсите за количките в подлезите са много стръмни и е абсурдно да изкачиш количка заедно с детето в нея. И не от всички страни на метрото има асансьори, ами трябва да излезеш от срещуположния подлез и да обикаляш. Абе някакъв ужас изживяхме просто- добре че не бях сама, защото щеше да бъде мисия "невъзможна". И накрая в най-голямата жега се прибрахме пеша и спестихме време и нерви. Аз си мислех да обикалям вече сама по центъра, защото в парка ми омръзна, а и не познавам никого, защото повечето дечица са по-големи и не сме интересни още за тях, но явно че ще обикалям покрай блоковете пак.
Лек слетобед от нас и хубави разходки newsm03

# 57
Сега да се похваля, че при мама изкарахме супер.
Закуска, обяд, вечеря ми се носят едва ли не в леглото каквото ми душа иска
На двора под асмата баба ми приготвя отделни вкусотийки всичко на огън на дърва-
качамаци, пържоли, печени чушки и кой за квот се сети.
Доматите, краставиците, картофите и царевичката са ми на ръка разстояние
бера приготвят ми го и ям.
Бебо и той само спеше под асмата.
Дядо ми ме хранеше пък с козе мляко собствено производство, за да се възстановя след трите секцива, абе само ми угаждаха хората и аз естествено качих килца ooooh!

Всяка вечер бяхме на биричка с приятелки, абе голям кеф беше.
Айде някой пропищя.............

# 58
Включвам се по темата за хлебарките. От пет години насам не сме пръскали и нямаме проблеми, а беше напаст. Ето контакти: 0887685062 - Таня Любенова (София). Пръскат с някакви смески, които не са опасни за бебетата. Живеем в стар жилищен блок и само ние пръскахме. Намирала съм умрели субекти на входната ни врата и около терасата. Явно напират, но нещо ги умъртвява на входа още Wink

# 59
Здравейте мами и моето бебче е родено юни - 27, но едва сега се включам във форума, че бебчо беше в болница доста дълго, но от 15 дне вече си е в къщи и досега му се напасвахме на режима  Laughing!

Общи условия

Активация на акаунт