Благодарности на мамата, намерила време да пусне новата тема!
Честит рожден ден на Марияна, на месечинките на всички бебоци и на кръщенето на Марси и Гошко!
Вани, страхотен колаж! Евала ти за наблюдателността и за труда, който си положила!
Момичета, имайте малко милост! Такива сладури показвате всички, на всяка снимка изпадам в умиление! "Снахичката" ми Андреа на Somebody хубавее с всеки изминал ден, принцеса Йоана на Лейла - също, а Преси и Андреа на Анито добре, че не ги видях на живо, че не знам Анито как щеше да ги опази двамата от мен!

По някои от въпросчетата, че повечето неща вече сме ги писали:
-мисля да къпем Алекс всяка вечер, докато не почне сам да се къпе всеки ден.
ама какво ще стане в бъдеще, е друг въпрос.;-косата - преди 2 пъти в седмицата я миехме с гел, а останалите дни - само с водичка. Сега всяка вечер с гел, че му е мазна от бебешкото олио (нали го мажа заради крустичките);
-козметика - на Себамед, доволна съм; не ползвам слънцезащитен, има лекичко тенче по крачетата и ръчичките;
-гладене - засега на всичко без чорапи;
-акане - вече само по веднъж в денонощието, дори на 2-3 пъти прескочи по 1 ден;
-сокчета не съм давала никакви още и скоро и не мисля, но, разбира се, все пак ще питам педиатърката на консултацията на 8 септември;
-гукане и усмивки - по много, особено сутрин;
-заглежда се и в телевизора, и в огледалото, държи си отдавна главата изправена.
Имаше и други въпросчета, ама за това се сещам в момента.
Още водя борба с крустичките (тук всички им казват лепки), днес определено има голямо подобрение вече. Обаче много му пада косичката, най-вече над двете ушета, направо му прозира вече главичката и на мен ми е много криво и притеснено да го гледам така.
Знам, че е нормално да опада бебешката косица, ама пусто - явно да си майка означава и това - да се притесняваш и за "малките" и "нормални" неща ...И снимки много не съм му правила напоследък. Тъкмо да хвана някоя готина муцунка или усмивка или да запиша гукане, и като види фотоапарата - замръзва и прави една сериозна физиономия ... Успях да направя едно клипче как гука с телефона, ама хем качеството не е толкова добро, хем започна и телефона да разпознава ...
И накрая да ви се похваля - моя съученичка, състудентка и съклубничка роди днес момиченце - Яна - 3060гр и 49см. Да и е жива и здрава, да има щастлив живот, а тя да се възстановява бързо и да се справя с най-прекрасната "работа" - да бъде мама!
малия спи чакам го да се събуди и да излизаме после на разходка вече намерих начин как да го извеждам сама с едната ръка държа него с другата от асансьора до партера свалям количката и съм доволна 

Ние ползваме Globol, това е отрова което се слага на малки листчета на пода, в шкофовете в кухнята и се сменят на 2-3 седмици, не вярвах че е толкова ефекисана, но е факт. Продават я в Бриколаж, и в Практикер на Цариградско шосе.
И сега пак съм в размисли... Ако това ще е начинът на хранене, така ще бъде, стига да яде
Сестра ми се изцеждаше и даваше от шише 7месеца, после със замръзена кърма я хранеше до годинка, но този вариант не ми харесва.
Няма да ги описвам, но бяха направо зловещи 

ако не беше другото ми гардже Ники, което не само, че не заспа след вечеря, но рева и мрънка и я успокоявах с дъъълго къпане, още по-дълъг масаж и много упражнения. После пак яде, след 22:30, спа до 3:30 и после се събуди в 7 сутринта. Мечтаех си за такъв режим, а се оказва, че и този сън не ми стига - все едно имам да наваксвам за месеците недоспиване. Сигурно и до 10 да спя, няма да ми стига, но стига мрънкане, пак се спи много повече от преди
: колани, гащи, памперси, миене, памперси, гащи, колани по 2
и там няма да имам нет, та ще ви пиша чак другата събота. Пожелавам на всички спокойни дни и нощи и да нацелувате бебоците от мен и моите мадами