ЮНЧЕТА сладки с усмивки златни! Тема № 89

• 14 798
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
Минди честит ви трети месец да сте все така усмихнати и тримата   bouquet
Гъди според мен е нормално и Гошко повръща доста след като е ял,понякога дори непосредствено преди следващото хранене , но за да се успокоиш опитай да се свържеш с педито

# 16
Здравейте, мамчета. Понеже заговорихме за прилики между бебчетата, и на мен ми беше много забавно като ги забелязах и си позволих да направя 3 колажчета на някои "близначета". Heart Eyes Ето какво се получи:

# 17
  • около Варна
Привет! Благодаря на всички, които ми отговориха  bouquet

Разгледах страхотни снимки на страхотни бебенца, все не остава ред да кача и моя хубавец Grinning

Момичета и аз ще призова за помощ http://www.help-polly.info/ , моля ви вижте за какво става въпрос, знам че нямате време, но е спешно. Поли е момиче от мартенската ни отчетна, страхотна е и не заслужава това което и се случва.

Забелязвам, че много от нещата които описвате за вашите бебоци ги има при нас. Жоро продължава да си реве най-активно, да не седи в количката, а все пак е 6 кила, трудно се носи, вече излизам на разходка с кенгурото и бутам количката ooooh!, коликите и те не са ни подминали още и със сукането имаме проблем, цокне пет минути и почва да се дърпа и реве. Абе надявам се да е поредния период.

Стеризизирам по веднъж на ден шишенцата в пластмасова купа в микровълновата.

Къпя всеки ден с шампоанче за коса и тяло на Бюбхен, колкото по-големи стават толкова повече се цапат, така че едва ли ще къпането ще се прескача, даже става и по няколко пъти на ден Mr. Green А пък след баня настава такъв рев, че намазвам набързо и не остава ред ни за масаж, ни за гимнастика.

Гладя дрешките, но не за стерилизация толкова, колкото за добър външен вид, на каката до скоро ги гладех, но взе да ми идва нагорно.

Дневниче ползвам от тия албум-дневници, които ги има по книжарниците, там се слагат снимки и се отбелязват някой важни неща и без това време няма време за повече.

# 18
Здравейте на всички!
Да се запиша в новата тема, че старата я пропуснах до края...все не намирах време, но не се оправдавам  Laughing

Всички бебенца са много сладки като мънички и си приличат.. Laughing

Ние сме добре, всеки ден ни е различен единствено само вечерното заспиване ни е винаги в 10.30 Калоян започна да се буди и по-късно от 3 часа - в 4, в 5 различно от тук и целия ни ден се променя!! Така е по-забавно!

Почнах да пера дрехите му в пералня. отделно за гладенето - не съм спряла но по-отгоре отгоре го правя
Много се смеем - и сутрин и следобед, на мама на тати на баба...няма по-невинно нещо от детската усмивка!!
И ние като Боян се изправяме да гледаме всичко в стаята не само тв-то изобщо става все по-весело...

# 19
  • Плевен
Здравейте,
Честит Рожден ден на Яни на Кари, да и е много здрава, усмихната, щастлива!!!
Честити месечинки на съкровищата на Кари, на Минди и другите месечковци!

Нана, страхотни снимки, направо ми замириса на море...  Hug
Гъди, страхотен е Боянчо, и ние го гоним, вече сме 6.500...Никой не вярва, че Преси е на 2 мес. и половина...

Мерси за темичката, много е красива   bouquet Кой я направи?

Много ми липсват тук Петя, Франческа, Лил Виксен и много други дето отдавна не са се включвали.

И аз ще помогна колкото мога за Поли, много ме трогна историята и, дано всичко е наред... Praynig

Момичета, участвайте в конкурса на сп. 9 месеца - Моето бебе-звезда! Пък дано някое от нашите бебоци го включат и класират, те са най-прекрасните.  Heart Eyes

Марияна, Честит рожден ден, да си жива и здрава и много, много щастлива!

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 18:16 от anyto

# 20
Анито, не мога да повярвам, че Преси е почти колкото Боян  Crazy  Супер, нали са мъже, трябва да са здрави и силни  Heart Eyes

Аз изпратих снимка вече за конкурса и все следя дали ще я качат на сайта, ама нъц. Лошото е, че без да искам съм си изтрила кода, който ми върнаха, дано не е фатално. И дано някое юнче да спечели  Peace

# 21
Анжелина, Anyto, благодаря за поздава.И аз от сутринта се опитвах да почерпя виртуално, но не можах да кача нищо .Да ви се похваля-бати сутринта ми подари в леглото много красиво цвете със собствени парички, а вчера за 2 месечинката на Слав беше поръчал торта.
Спокойна вечер.Eto malko snimki
http://mariiana.snimka.bg/baby/slav.398510.13458992
http://mariiana.snimka.bg/baby/slav.398510.14283597
http://mariiana.snimka.bg/baby/slav.398510.14283604
http://mariiana.snimka.bg/baby/slav.398510.14283697
http://mariiana.snimka.bg/baby/slav.398510.14283789

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 21:11 от mariiana

# 22
  • София
Момичета, ето дарителската сметка на Поли:

IBAN: BG55 UBBS 8002 1434045910 , BIC:UBBS BGSF
Полина Иванова Василева, адрес ул.Софроний Врачански 41, София, България

Ето и темата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.msg12214348#msg12214348

И 5 лева ще са от полза!

# 23
  • София
Привет, от мен - мале Гъди, ми ти вече голям мъж си имаш във вкъщи , юнак и половина е!
За сокчетата, някой от средата на втория месец ще дава ли?
За ваксинката  в рамото бита в болницата- вчера ни се спука възелчето, беше гнойно и изтече, добре че стана по-скоро защото я болеше рамото и не можеше да спи на него.

# 24
Днес си направихме една разходка с Катето и нейните девойки- ето  и снимки на трите грации/ и трите са с рокли/ Laughing

Vanny 76 - страхотен колаж си направила браво Peace

Гъди, Боян е голям сладур!  Heart Eyes

Някой пита за Aya - тя  е добре ние се чуваме  и виждаме редовно с нея, просто Ема е с ужасни колики и изобщо не успява да стигне до компютъра!

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 22:01 от somebody

# 25
Здравейте, мамчета. Понеже заговорихме за прилики между бебчетата, и на мен ми беше много забавно като ги забелязах и си позволих да направя 3 колажчета на някои "близначета". Heart Eyes Ето какво се получи:

Хаха, верно е забавно! Даже на една от снимките Сашо и Жоро на Гъди са с жълти тениски и двамата.

Моят поход до Икеа завърши с провал - не можах да нося кашоните...И се върнах с празни ръце. Здраве да е, ще идем утре с кола, но пък си направихме хуава разходка!

Днес съм самичка за пръв път вечерта - Сашо е на лятно парти с офиса. Но изкъпах Стефан самичка, сложих го да си легне даже. Той е много кортък като си ляга, гледа си музикалната играчка, говори й, рита, и по някое време заспива...Но сега съм в дилема дали да вляза и аз да се изкъпя, ама няма да го чувам...По-скоро май не! Но си е доста по/трудоемко да си сам, без помощ. Просто нещата отнемат два пъти повече време! Добре че той ми е послушко и поне от към него е лесно!

Лека и спокойна нощ от мен!

# 26
ето ме и мен най-после.Момичета направо ви се възхищавам как успявате да пишете тук редовно и да гледате бебчовците си.Аз май много се вманиачавам и за това не ми остава никакво свободно време
Особено сега когато пътуваме всеки ден до София да правим кинезитерапия на малката в клиниката на Чавдаров-оказа се че има малко забавяне свързано с недоносването.Притеснено ми е и изморено от това ходене там.Инъче на Гошко нищо му няма,но проблема при нея е че вече трябва да си вдига главата когата е по гръб и я вдигам да става а тя не го прави.Освен това държи глава повече на ляво
За гладенето гладя всичко,дори дрехите на мама и тате
за стерилизирането-правя го след всяко хранен
за къпането всеки ден задължително
И сега като се замисля аз си създавам излишно повече работа newsm78...........
Да ви се похваля онзи ден на 15.08.09 на БОГОРОДИЦА кръстихме децата
Направихме едно голямо градинско парти от 120 човека
Беше весело,а децата спаха през целия ден-попа ги омаламаса

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 22:48 от safira

# 27
  • Плевен
Сафираааа, браво, че се появи, липсваш ни... Дано малката скоро се оправи. И моят Преси си държи повече главата наляво, но засега само с обръщане на другата страна на леглото и повече желание от мен да му привличам погледа на другата страна се получават нещата.

Марияна, браво на баткото, страхотен жест! Малкия Слав е голям сладур и забелязвам известна прилика с Преси.
Ето го и него:

somebody, събирайте пари за пушки с Катеринка, няма да се отървете от обожатели на тези красавици  Heart Eyes

# 28
Момичета, сама съм с дечковците, че таткото е в командировка за няколко дена.
Ех, че хубави бебоци!
Велинчо неистово си яде юмрука като се събуди и по някое време се усеща, че не пуска млекце и мрънва, но дотогава доста "яде".
Щях да споделям нещо интересно, но съм забравила...
Лека нощ от нас.

# 29
anyto, благодаря ти! Hug

Минди, да ви е жив и здрав и много да ви радва!

vanny_76, колажа е "страшен"! Peace

Общи условия

Активация на акаунт