Има ли нещо вярно в това?

• 4 118
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
И аз мисля че това са пълни глупости,моята свекърва ми викаше в началото ''Каквото видиш трябва да си хапнеш'',когато я попитах по тази логика трябва ли като влезна в магазин или сладкарница да изкупя всичко за да мога да опитам,ме остави на мира.Именно заради подобни глупости има жени които качват по 30 кг. през бременността.Не че трябва да се пазят диети,но хапвай това което ти се яде,а не от всичко.

# 31
Не, няма нищо вярно! За мен това е висша степен на лиготия при бременните, която мен ме подмина, слава Богу.
За съжаление, повечето хора вярват и постоянно ми предлагаха да опитвам какво ли не, докато бях бременна. Сега моя приятелка с която постоянно сме заедно чака дете и само се съобразявам да не говоря за ядене пред нея, че току виж и се дояло нещо.

# 32
  • след Околовръстното
Поредното суеверие.

# 33
newsm10
Въобще не вярвам и не обичам такива неща.
Но е факт,поне при мен,че ми се дояждаха какви ли не неща,дори необичайни за мен.Така проядох гъби,например Simple Smile Но чак пък да пращам мъжа ми посерд нощ до магазина-не!

# 34
  • Перник
Поредното суеверие.
За протокола - на мен ми се прияждат странни неща по странно време постоянно, но докато бях бременна нищо специално не ми се е дояло.
Сетих се за една командировка, където бяхме 2 бременни колежки. Е, супер забавно беше - 20-30 човека на една дълга маса, всеки си поръчва различни неща, но ВСЯКА поръчка минава първо през нас двете - да си вземем ако ни се яде  Joy Тогава ми беше най-интересно, че млади колеги (мъже), които нито имат деца, нито бременни жени, нито дори сериозни връзки най-много се грижеха за нас.

# 35
От едно си хапнеш, после от друго, кое заради теб, кое заради детето, ама то на тебе се лепи и после в родилното ти викат що не си внимавала и си качила толкова кила, а същите тези дето те приканват да си похапваш после те гледат с кеф, че не можеш да отслабнеш.

# 36
Е нека ви предлагат, в крайна сметка опитвайте само онова, което наистина ви се хапва Mr. Green

Аз съм имала случаи /без да съм бременна/ да ми се дояде нещо сладко, та чак ми причернява. Но по време на бременността не съм имала подобни случаи.
Иначе приказки има много и за бременни и за кърмачки, че можела да спре кърмата... Thinking От личен опит вече почти 2 години /9м бременност+13 м кърмене/ заявявам, че НЕ Е ВЯРНО   Naughty

# 37
  • София
Не е вярно естествено  Crazy

# 38
И аз не вярвам в тези неща,но все пак каквото ми предложиха си хапвах.
На мен винаги ми казваха(и свекървата и майка и всички останали познати ,приятели),хапни..дори малко,защото може на бебко да му се яде Rolling Eyes Grinning.
Та така Mr. Green

# 39
Не вярвам в подобни глупости.

И оправдано ли е изпращането на половинката до денонощния магазин за храна през малките часове на денонощието?

За мен не е оправдано,но имам позната,която го правеше умишлено с оправданието:"Няма само аз да се мъча.Нека и мъжа да почувства малко от бременността." Като между другото тя караше много лека и безпроблемна бременност.

# 40
Ох, помня, малко след годежа, бях качила 2-3 кила и съседка в асансжора ми предложи да си отчупя от хляба, който току-що беше купиле топъл от близката пекарна, за да не ми станело нещо  Grinning Аз веднага й казах, че не съм бременна, а тя:"Абе знае ли човек. Хапни си малко"

# 41
 hahaha Това са пълни глупости.На мен свеки ми досаждаше с това,но аз категори4но отказвах. NaughtyТъпо е.Ако си гладна ще си вземеш,ако не си-няма.

# 42
Голяма глупост,като това че до 40-я ден бебето не се изнася навън,защото душата му още не била слязла на земята ooooh!

Нека не забравяме и осоляването и яйцето!  Naughty

По темата, отказвала съм наред всичко което не ми е по-вкуса!
  За пращането на мъжо по магазини през нощта... ooooh! все съм се чудила на такива хора, ама лакомия явно от хормоните Wink

# 43
Не,няма.Който иска да вярва.Нито веднъж през бременността си не съм се лигавила пред мъжа ми да търчи за глупости до някъде си.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт