Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 12 -Тема 49

• 37 588
  • 693
  •   1
Отговори
# 45
Голямо БлагодарЯ!!!   bouquet

# 46
Записче

# 47
Здравейте, не мога да намеря линка към Мотивационната програма за К13, К14 и К15. Може ли малко помощ?  Simple Smile

Мотивационни програми

# 48
  • Разград
Благодаря за помощта на Daao и meggylobouquet

# 49
Тази 4анта на каква цена е?
http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=3136111&df=642082&dflid=3
И може ли сега да я поръ4ам?

не можеш сега да си я поръчаш ,последно я имаше в К10

можеш да си я купиш от някой ако има за продажба

ИМАМ  я в жълто само че ако те интересува пиши ЛС

# 50
Значи при поръчка над 150лв. (независимо какви продукти) ще получим подарък Обици и гривна Eternal Love с оригинални кристали на "Swarovski". през 13кампания  Rolling Eyes Нали така?Май много неща ще ми отпаднат за да се класирам

# 51
с малко пояснение:

Общата стойност на поръчките не включва върнати продукти, продуктите от Нетна оферта, секция„До изчерпване на количествата” от Брошурата и специалните Интернет предложения.Подаръкът се получава еднократно в рамките на съответната Кампания.

# 52
Честита нова тема и успешна кампания   bouquet

# 53
с малко пояснение:

Общата стойност на поръчките не включва върнати продукти, продуктите от Нетна оферта, секция„До изчерпване на количествата” от Брошурата и специалните Интернет предложения.Подаръкът се получава еднократно в рамките на съответната Кампания.
   bouquet

# 54
с малко пояснение:

Значи Лого продуктите се считат в нивото на сумата! Нищо не е споменато за тях ... newsm78

# 55
  • о`майна лунна нощ е
Да, лого сериите винаги са влизали в стойността на поръчката при определянето на процента отстъпка в нея, но не се ползват от него. Цените им са нетни. Просто помагат при достигането на различните нива.

# 56
Да, лого сериите винаги са влизали в стойността на поръчката при определянето на процента отстъпка в нея, но не се ползват от него. Цените им са нетни. Просто помагат при достигането на различните нива.

Благодаря Simple Smile  bouquet

# 57
Оххх бясна съм .......за 100 път питам координаторката ми колко кампании имам до момента и все проверява,та как мога да рзбера понеже.....наистина не помня.Питам защото много искам да се възползвам от продуктите с натрупване за 5-та кампания 450лв,аз съм ги минала(нали черните букви на фактурата са?) Моля за помощщ

# 58
  • София
Aз в тази кампания няма да поръчвам за себе си, ще отложа за К13.
А всички са по почивки и няма поръчки.  Rolling Eyes

# 59
  • Някъде тук
Някой знае ли през тази кампания експресната поръчка на каква стойност ще е? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт