ПЕРЛА-история за любов,тъга и още нещо.....11

• 25 699
  • 361
  •   1
Отговори
# 345
И аз му пуснах молба за приятелство - сега чакам дали ще ме добави Simple Smile.

А на косматата снимка си е готин - аз и така го взимам.

# 346
# 347
на кой профил пускате молби и сигурни ли сте, че това му е истинския, който той сам си го отваря и си му е личен? защотот има адски много и ми се струва, че са страници напрвени от фенове

# 348
Момичета,искам да задам един въпрос.

Ако Инджи беше на мястото на Нихан след катастрофа,дали би се скрила от Мехмед,за да не провали бъдещия му живот newsm12???

Как мислите Вие????

Аз не мисля, че щеше да се скрие, защото това си е вид лъжа, да не кажа голяма лъжа, а Инджи това го мрази най-много и постоянно казва на всички, че не иска да я лъжат (каквото всъщност постоянно правят уж за нейно за добро и особено Мехмет в тези серии. А тези серии в четвъртък бяха ужасни. ББ Следват още няколко сърцераздерателни серии и след това ще се пооправят нещата, но не за дълго...Sad

# 349
# 350
Аз искам да задам един въпрос, но е за напред в сериала затова ще е на ББ Какво се случва с Берг и с Мехмет Фикри занапред, защото гледам че към последните серии ги няма вече, а Берг даже и по-скоро изчезва...?

# 351
Момичета, НАМАЛЯВАЙТЕ СНИМКИТЕ, ПО-ГОЛЕМИ ОТ 600 ПИКСЕЛА!! Ако не можете, просто давайте линк в тези случаи, без
Тези страници във фейсбук, които са от фенове, си пише. Там където видите 'only shares information with certain people' и е заключен профила, са негови. Ще ги познаете по приятелите, в които са доста от познатите актьори.

Модел:

С Рола Саад

# 352
Огромно благодаря,Трайкова!
Ще черпя!!!
Така е много добре-направо суперрррр!!!!!! cheers cook

# 353
Момичета кажете кога да пускам новата тема?Като гледам на тази още много малко и трябва

# 354
Огромно благодаря,Трайкова!
Ще черпя!!!
Така е много добре-направо суперрррр!!!!!! cheers cook

Аз нищо не съм направила,ама ще се възползвам от почерпката Laughing

# 355
Трайкова,те са много профилите трябва един по един да се гледат.Ако някой го намери моля да остави линк тук Praynig

# 356
Трайкова,те са много профилите трябва един по един да се гледат.Ако някой го намери моля да остави линк тук Praynig

newsm78 newsm78 newsm78

# 357
лелеее човек да не излезе да пие едно кафе и гледай не мога да ви насмогна  Hug

# 358
# 359
Вижте какво пише Kıvanç only shares certain information with everyone а трябва да пише 'only shares information with certain people' .Така каза Sayerin

Общи условия

Активация на акаунт