Отговори
# 555
Привет на всички!  bouquet
Още един път ви благодаря за прекрасните пожелания! Hug
Дай Боже всеки му! Praynig
Ние сме добре. Praynig
София по цял ден спи и яде. Joy
Баткото е много горд с новата си титла-БАТКО и непрекъснато и
напомня:
–„София, аз съм батко ти!“  Joy
Много тежко раждане беше,но слава на Бога,всичко мина добре!  Praynig
12 часа бях с изтекли води,но без контракции и 5часа на окситоцин,
с непрекъснати контракции. Tired  Имах чувството,че ще умра,но все още съм жива. Twisted Evil
Причината да не излиза Софи е,че пъпната връв беше много дълга и се е омотала около
нея и не и дава да излиза.В крайна сметка,„всичко е добре,когато свършва добре“. Simple Smile
Надявам се и вие да сте добре. Hug
Хубав и успешен ден на всички!    bouquet

# 556
  • София
Дидонче, благодаря ти, че се обади, че да разберем как сте.
Пожелавам ти бързо възстановяване.

# 557
  • Varna
ДИДОНЧЕЕЕЙ Hug
Поизмъчила си се Душеййй, ама как звучиш слънчевУУУУ. Милата ми тя newsm51 Кат е бебката? Ревту ни ли? Вий така ще ме запомните, че все питам дали ви ревЪт бебешорите, че аз нали съм разправяла за мойтУ ревливче...А Алекс звучи като малък мъж, браво на него newsm10 Мъж ще стане това дете, истински мъж!!!

# 558
Дидонче- Hug  bouquet цункай малката кукла от нас

Рали-благодарско за топлите думи-аз още не мога да свикна да съм блондинка.Чак като се видя по витрините и се чудя-...тая жена аз ли съм? newsm78 Раянчо е верно много порасал-източи се това лято и нахитря .....бъзика се  мен някой път-на шантава ме прави Joy като се тръшне на земята и като зарита с крака...малееееееее-не е за говорене-че не могаи да го отупам тук както си знам,по нашенски!

Дядо Хаджи-аз пък такив стъкленици от пясък не съм видяла.Имах предвид ето такова нещо

туй си е точно картина рисувана с лепило и пясък....като то пипнеш даже и се рони
В Алжир,а и тук из дюкяните им много ги предлагат
А можеш ли да познаеш това какво е?!
Другото  нещо,което се предлага също.....и на което аз много се чудих -що за нещо е?! #Crazy newsm78Та си го закупих накрая,защо го предлагат и като сувенир-традиционен...може  да си го мернал и по Тунис.....
Марси и Дидончето да си мълчат

# 559
  • София
...
А можеш ли да познаеш това какво е?!
Другото  нещо,което се предлага също.....и на което аз много се чудих -що за нещо е?! #Crazy newsm78Та си го закупих накрая,защо го предлагат и като сувенир-традиционен

Значи точно такива картини не съм виждал в Тунис.
А другото честно да ти кажа и на идея си нямам за какво служи.
Интересна загадка ще да е.

# 560
  • Varna
ДАЛКЕ- казвай immediately какво е това чудо на чудесата. Първото е камилка със камилар. Давай за второто, че фантазията ми нищо не подсказва Smile

# 561
  • София
ДАЛКЕ- казвай immediately какво е това чудо на чудесата. Първото е камилка със камилар. Давай за второто, че фантазията ми нищо не подсказва Smile

Баааа на мен първото ми мяза на камиларка с камила бе.

# 562
а.....мълча
за утре сутрин...
Белбей и Фаима-по арабски земи и те да мълчат...
вгледайте се хубаво-не зная как да наалявам картини..та докъто е още -и думата му ина нашенски и на арабски е Сходна-айде,ето-жокера
А за верен отговор утре а знеш само каква закуска ще в спретна Hug

А иначе- рисуванет  пясък..не само на такива картни,но и на живо....
тук е тещо много на мода това.Жнази вечер по телевизията гледах жив концерт и една мадама обра овациите с представяне на такава картина-нарисувана на живо с пясък...удивително беше
нещо такова беше
http://www.youtube.com/watch?v=Qc63jpX91Eg

# 563
  • In a surreal moment!
 Laughing Laughing Laughing Като сме отворили камилската тема се сетих да се похваля и аз с моята скромна колекция

И двете са ми подарък от приятелки. Голямата , по-светлата е от Египет от пирамидите. Донесена ми е преди ...много години .. 10 , може и повече...от Руми . За тези , които не знаят това е най-добрата ми приятелка в живота до сега .
От 6г не е сред нас , почина от рак на гърдата и ми остави най-хубавото и добро момиче на света- нашето Цвете, което оженихме наскоро.
Руми беше работила на круизен кораб , кипърски и разкарваха туристи от Лимасол до Израел, за Ерусалим и Египет-Порт Саид, за пирамидите.
Освен тази камилка има и много папируси , статуя на Нефертити и непомня още какво....и 1 буркан кал от Мъртво море , за което разпищяла алармите на летището и събрала полицията Simple Smile ... ох, такава си беше тя - щурачка....

Малката , кафява камилка ми е от Мароко....от една обичана съфорумка и сладките им дечица - Обичам ви !  Heart Eyes Hug  bouquet

На египтянката нещо шивача и е зашил ушичките ...мароканката с уши , пък тя си няма Simple Smile

Деденце - виждаш ли и твоя сурикат - направо съм в Тунис- благодарение на теб ....ма много са ми мили тия животинки....гледам ги по дискавъри , снимали са ги май в пустинята Намиб...може и да бъркам....

Днес ми махнаха кончетата - не боля , пък се бях притеснила....добре съм...сърбииии...уф....Simple Smile

# 564
  • София
...
Деденце - виждаш ли и твоя сурикат - направо съм в Тунис- благодарение на теб ....ма много са ми мили тия животинки....гледам ги по дискавъри , снимали са ги май в пустинята Намиб...може и да бъркам....

Аз ако знаех, че тия сурикати са ви слабост да бях ви заснеляло видео. Там имаше и малки сурикатчета, които бяха много игриви. Този явно е таткото, щото се беше покачил на един пън и седеше на стража и подсвиркваше нещо.

# 565
  • In a surreal moment!
...

Аз ако знаех, че тия сурикати са ви слабост да бях ви заснеляло видео. Там имаше и малки сурикатчета, които бяха много игриви. Този явно е таткото, щото се беше покачил на един пън и седеше на стража и подсвиркваше нещо.

Ох, че те облазяваам...и бебета си видял ?!? Много сладички , нали , как ги преценяваш на живо , щото аз само по тв съм виждала.
Аааа и определено момче си снимал , че на екрана знаеш ли какви големи ташки се виждат , моя мъж си умря да се смее Simple Smile
Не се ядосвай за видеото ..., което ме напомня , че все нямах време да видя тези , които си пуснал , айде утре по някое време ....и ще ти пиша какво ме е впечатлило.

Паулинчеееее - виждам те , пиши когато имаш време , как сте , що сте , нещо ново Simple Smile...

# 566
  • София
Ми ето ти един мъник - сурикат. Само него успях да го хвана щото другите набираха километри по участъка, където бяха настанени.

Не го бях качил в албума щото е в гръб. Ама сега го качих.

Иначе на живо са много пъргави животинчета и почти не стоят на едно място. Постоянно си намират някаква работа, а непременно едно пък стои на страша и писука.

# 567
Момичета, много отдавна не съм се появявала в темата! Искам да пожелая здраве на всички ви и да честитя на Дидонка новата рожба и прибирането и у дома!        bouquet

Насам ме доведоха постовете на Дядо Хаджия, гледам, върнал се е от Тунис. Много се зарадвах на снимките и на всичките му впечатления, защото миналата година и аз бях там, както знаете и ми стана мило от неговите спомени...  Ето, миналата година, сурикатите си нямаха малки сурикатчета, а тази година са се сдобили!  Grinning  Виждам, че зулуското шоу се изпълнява от същите артисти, помня някои физиономии... Пустинна роза и аз си купих. И аз много харесах тази супа, която се оказва, че била Шорба, ама сладкишите аз опитах, а по- добре да не бях... , че сега само слюноотделям при спомена за тях  Embarassed  Кускуса много си го обичам, аз още преди да ходя в Тунис си бях правила в къщи не веднъж (с помощта на Марси и други съфорумки       bouquet        ) и така....

Ееехх, Тунис...  Hug

# 568
  • Varna
МИГЧЕ-
камилката коят ти е подарила твоята любима приятелка е наистина от доста години. Навремето по къщите на моряците ги виждах наредени, имаше и кафеви, даже кафеви виждах повече. И да ти кажа тези модели са много по хубави от сегашните, не, че на сегашните им има нещо, просто са пуфени играчки. Аз такава търсих да си купя но нямаше. А сурикатите и на мане и на синът ми са ни любимци-много грижовни животинчици, много.
Радвам се, че си добре Мигче newsm10
Днеска си мислех за Паулинчето. Пак изчезна това УбавУ мУмичи
 бе Rolling Eyes

# 569

или

или

Cadenas touareg.
 е.....катинар

http://fr.neomarco.com/discoveries/234-Cadenas_Touareg
Този катинар е един малъ шедьовр на елементарната механика.Изобретен е от тюарегските племенаи още се среща и използва из Сахар, също из северните ширини на Алжир

Мигче-значи са те оперирали Hug -видях на Скайпа и навързах сбитията.И е минало добре.Чудесна новина-стпка по стъпка се доближаваш към мечтата си. Hug  bouquet Дай Бже Praynig

Общи условия

Активация на акаунт