Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо обсъждането на Рамадан може да бъде неподходящо?
Какво е Рамадан и какво представлява?
Какви са празниците Рамазан и Шекер Байрам?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо обсъждането на Рамадан може да бъде неподходящо?
-
Какво е Рамадан и какво представлява?
Рамадан е свещеният месец на пост за мюсюлмани, през който те се въздържат от храна, напитки и светски удоволствия от изгрев до залез слънце. Този период се свързва с духовност, пречистване и смирение. Рамадан е светият месец за мюсюлмани, през който те постят от изгрев до залез слънце. Това е време за духовно обновление, пречистване и по-голяма преданост към Аллах. Постът включва въздържане от храна, напитки, пушен и сексуални отношения през дневните часове. В края на Рамадан се празнува Ид ал-Фитр, който е време за радост и събиране със семейството.
-
Какви са празниците Рамазан и Шекер Байрам?
Рамазан и Шекер Байрам са мюсюлмански празници. Рамазан е периодът на пост, докато Шекер Байрам е празникът, който се отбелязва в края на Рамадан. Той е израз на радост и благодарност след успешно издържан пост. Рамадан и Рамазан са едно и също, просто се използват различни имена в различните култури. В Турция се използва името Ramazan, докато в арабските страни се използва Ramadan.
-
Какво е ифтар?
-
Какво представлява Ид ал-Фитр?

Имах чувството,че ще умра,но все още съм жива. 
Кат е бебката? Ревту ни ли? Вий така ще ме запомните, че все питам дали ви ревЪт бебешорите, че аз нали съм разправяла за мойтУ ревливче...А Алекс звучи като малък мъж, браво на него
Мъж ще стане това дете, истински мъж!!!
Раянчо е верно много порасал-източи се това лято и нахитря .....бъзика се мен някой път-на шантава ме прави

Виждам, че зулуското шоу се изпълнява от същите артисти, помня някои физиономии... Пустинна роза и аз си купих. И аз много харесах тази супа, която се оказва, че била Шорба, ама сладкишите аз опитах, а по- добре да не бях... , че сега само слюноотделям при спомена за тях