Август 2009 - тема №60

• 11 357
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Tina1801,а кутийката пиша Лактогонно средство,купих го от 1 аптека в Бели брези,до Шел-а на бул.България,но това беше 4тата аптека ,в която питах за него,не навсякъде го има Sad

# 76
  • София
Сънчо ща сме ти благодарни да провериш за зодиите Praynig

# 77
Здравейте и от мен с днешна дата !
Ние от днес сме си в къщи и се опитваме да н вдигнем блока във въздуха !!!

Честито на тези, които са родили докато ме нямаше!!!

# 78
здравейте!
моля за съвет: днес бях с Марти при нпеди да го теглят - за 6 дена е наддал само 100 гр!!! Само на кърма е, яде на макс 3 часа, и през нощта не правя по големи паузи... не знам защо не наддава.. а не ми се дават добавки... newsm78

# 79
  • София

А и имам един въпрос към родилите секцио: След колко време ви спря кървенето?
При мен почти изчезна и почнах да се притеснявам дали е нормално. Търсих по темите, но почти нищо не намерих..
  Около седнима след раждането И аз се бях притеснила и попитах гинеколожката ми, но тя ме успокои, че няма проблем и това е защото тя почиствала много добре матката с марличка и просто нямало почти нищо което да се изхвърля след това

# 80
  • На плажа
Tina1801,а кутийката пиша Лактогонно средство,купих го от 1 аптека в Бели брези,до Шел-а на бул.България,но това беше 4тата аптека ,в която питах за него,не навсякъде го има Sad
Благодаря ти за отговора,скъпичко ще ми излезе да отида до софия,но ще го търся във варна  Mr. Green

# 81
Италиана, а иначе как се чувства? Спокоен ли е, плаче ли след ядене, пълни ли памперсите редовно? Почакай още седмица да видиш как наддава, стига да не ти е нервен. Но по принцип щом наддава, значи всичко е ОК. Аз така знам, ако започне да задържа или сваля тогава вече не е добре. Ти най-добре ще си видиш по детето Simple Smile

# 82
Бети и аз почти нямам вече течение.3-ти ден нищичко,нормално е спокойно не се притеснявай. Hug
Цвети питах те,ама не си видяла,в кой квартал си ти,че и ние нямахме ток вече 2 вечери та викам да не сме близко? Hug

# 83
Долс, 7-8мин мисля са малко, може би по-късно като позаякне и успее да се насуче за толквоа време. Сега смятам около 20мин е добре, все пак не суче без да спира, а и то тия 40мин повечето време си е просто висене на циците, а не сучене.

Цвети,написала съм 7-8 мин ,но на едната гърда и после го слагаш на другата.Така ми казаха педиатърките в болницата и нашата също.Той не може да суче 40 мин,но суче докато няма къде да го побере и после те използва за биберон.

# 84
Уф, Биби, видях, ама забравих да ти отг. В Обеля съм.
Долс, горе-долу си е така, ама аз редувам гърдите през 3ч. Просто имам кърма, и няма смисъл да давам 2-те, едната му стига (че дори не я изцежда до край).
Отивам да хапвам на бързо, че вече дава зор, а в 21 трябва да папка Simple Smile

# 85
То и аз започнах да давам само от едната и на другото хранене от другата,че само го разсънвам ,ако се е унесъл.Мойте гърди не стават твърди от кърмата newsm78,но като го храня от едната от другата чак започва да капе Laughing

# 86
Цвети, мерси за отговора, съвсем жизнен си е, спокоен е след хранене, пълни памперсите редовно и не е нервен... ама от изписването на 08.08 до днес е наддал 200 гр само... и си върнал теглото от раждането...дали е добре??? Айла, помагай...

# 87
Янче,Пете,ям си всичко,но се храня по три пъти на ден като гледам да не вечерям по-късно от 19:00ч.,а и все пак да не забравяме,че всичко си е до организъм,а и недоспиването също ми се отразява Peace

# 88
Уф, Биби, видях, ама забравих да ти отг. В Обеля съм.

Абе знаех си аз,че има нещо такова. Laughing И аз съм в Обеля 1.
Още като каза за педиатърката ти ми се стори така,все едно слушам моята,ама всичко до едно беше каквото беше казала и моята,казва се Бонева.

# 89
здравейте!
моля за съвет: днес бях с Марти при нпеди да го теглят - за 6 дена е наддал само 100 гр!!! ... не знам защо не наддава.. а не ми се дават добавки... newsm78

Тони, че това си е много добре, за 6 дни какво искаш?!
Нашия за досега е наддал 600гр и доки каза че е много добре. А и доколкото знам не е добре малките бебета да наддават прекалено много в началото Peace

А и щом се чувства добре детето няма какво да му се притесняваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт