АПРИЛки 2010 се срещат вече за първи път с малкото човече-3

• 14 912
  • 319
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте! От много време чета този форум, но никога не съм писала. Както излиза (не съм на 100% сигурна), но може би съм бременна. Според календарите, които сте поместили (за което много Ви благодаря  Wink) се падам на 29.04.2010г. Днес се обадих в МЦ Фемина, но най-рано имат свободен час за 3 септември. За сега съм направила тест в събота и е положителен, но ми се иска и доктор да го потвърди. Не знам дали теста може да е сгрешил?! На Вас случвало ли Ви се е? Чесно казано, не знам какво да правя. Дали 3.09.2009 не е прекалено късно?! Дали може да отида при друг АГ - само да ми каже нещо??? Живея в София, но не съм от тук. Тук сме с приятеля ми и никога не съм била бременна досега. Може ли един съвет, предложение, къде мога да отида, някой д-р, нещо някой да ми каже какво да правя??? Искаме да кажем на родители ни чак, когато сме сигурни  на 100%. Но така не мога да се обърна и към майка ми за съвет. Не искам да й дам напразни надежди, ако теста е сбъркал. Къде отидохте Вие веднага след като разбрахте, че сте бременни? Извинявам се за глупавите въпроси, но май има неща, с които не мога да се справя сама  Rolling Eyes

# 106
Destiny_D , ами да, на лекар може6 да отиде6, напи6и наи добре в кои квартал си и моми4етата 6те ти напи6ат  адрес, сигурна съм....
теста zа бременност покаzва вярно, стига да не си вzимала определени медикаменти, но аz бих оти6ла въпреки вси4ко веднага на лекар, zа6тото, на много бременни веднага им иzписват лекарства zа zадържане, ако има риск и т.н.....
и накрая едно тихи4ко 4естито от мен Simple Smile

# 107
Destiny_D, според мен ако нямаш болки, кървене или др. притеснителни симптоми, си изчакай часа във Фемина. При първата бременост и аз търчах веднага на лекар след (+) тест и за какво - нищо не се видя и ми казаха да отида след цяла седмица.  ooooh! Сега бях много по-търпелива и отидох чак 2 седмици след закъснението. Успех!   bouquet

# 108
Destiny_D, според мен ако нямаш болки, кървене или др. притеснителни симптоми, си изчакай часа във Фемина. При първата бременост и аз търчах веднага на лекар след (+) тест и за какво - нищо не се видя и ми казаха да отида след цяла седмица.  ooooh! Сега бях много по-търпелива и отидох чак 2 седмици след закъснението. Успех!   bouquet

Аз съм абсолютно съгласна с tini-mini
 newsm10

# 109
Destiny_D, на добър ехограф, с какъвто разполагат във Фемина, могат да видят сравнително рано ембриона. На 03.09. започваш 7 г.с., така че ако искаш можеш да опиташ, може дори да  се чуят и сърдечни тонове. Все пак ако изчакаш до 8 или 9 септември, съм почти 100 % сигурна, че всичко ще се види и чуе. До тогава пий фолиева киселина всяка сутрин.

# 110
Много сте сладки на снимките, момичета! Другият път идвам и аз!!!  Simple Smile
Стискайте палци утре да чуем  Heart, моля ви!
 Hug

# 111
Стискайте палци утре да чуем  Heart, моля ви!
И за мен същото!   Praynig

# 112
леле колко много сте изписали. аз се изгубих за 1 седмица - лежах за задържане но най-важното е че тази сутрин видяхме сърдечната дейност на точката. сега ще съм в отпуск и ще си налягам парцалките вкъщи и ще се моля да минават седмиците че до 12 все са критични   bouquet момичета много тупкащи сърчица желая

# 113
Здравейте на всички! Аз съм нова в този форум и ако ме приемете смятам да се присъединя към вас Grinning Вчера бях на преглед и вече устоновихме ,че има бременност. В 7г.с. съм ,видяхме ембрионче 8мм и тоновете. За сега всичко е наред и сме много щастливи. Леко бременеене на всички бъдещи мами.
П.С. сега ще ви изчета за да влезна в качка

# 114
Здравейте и от мен!!!
Вчера ми беше първият преглед Докторката каза ,че има добре оформен плоден сак ама повече не може да ми каже защото съм в 6 седмица.На 9 септември трябва да чуем сърчице!!!!   
Аз ходя при Д-р Мая Василева някой има ли мнение за нея?????? Много мила ми се видя!

ти къде ходиш при мая василева- тя работи в Тина Киркова и във ВИта. аз във вита съм ходила при нея за рутинен преглед и микробиология. а в ТК разбрах че работи случайно - от престоя си тази седмица там. с добри впечатления съм, даже съм склонна като наближи момента да се запиша на ЖК при нея - тя дали води такава в ТК знаеш ли

# 115
BOTZ79, радвам се , че всияко е наред засега и  Praynig
Добре дошли на новите момичета, колкото повече сме, толкова по-весело ще бъде Simple Smile
Стискам палци за прегледите утре, да пишете!
И сега...Иве/ли?/та ( извинявай, ако бъркам ника  Blush), би ли ми пратила личното съобщение още веднъж, защото го изтрих преди да го прочета! Според мен има бъг там,  исках да си поосвободя кутията от старите, а твоето изчезна. Пък кой знае  Thinking Извинявай!

# 116
мили мамчета днес как сте мен този кръст ме побарква

# 117
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
здравейте и от мен за днес, аз днес бях на работа за първи ден от три седмици насам и не усетих даже кога ми се гадеше, въпреки че при мен не е точно гадене, а леко повдигане

намерих си доктор - на моя стажантка бащата е гинеколог - д-р Товоров в клиника "Братя Тодорови" на Петте кюшета, но е в отпуска до 31 Август и аз също съм в чуденка не е ли малко късно, по калкулаторите излиза, че съм влязла в 7-ма седмица и се чудя дали няма да се забавя, още повече, че час може да ми дадат в края на другата седмица, на този етап би трябвало терминът ми да е 16 Април 2010

аз също да заявя парола ако може на ЛС

лека вечер на всички от мен и  Hug

# 118
Здравейте на всички! Аз съм нова в този форум и ако ме приемете смятам да се присъединя към вас Grinning Вчера бях на преглед и вече устоновихме ,че има бременност. В 7г.с. съм ,видяхме ембрионче 8мм и тоновете. За сега всичко е наред и сме много щастливи. Леко бременеене на всички бъдещи мами.
П.С. сега ще ви изчета за да влезна в качка

Мила, кога ти е термина  Hug ако си точно 7г.с. - 12.04  Grinning
Много се радвам, че ставаме все повече  Hug
Аз да ви кажа с гаденето нямам оправия, от сутринта до вечерта, а ако стана през нощта пак  Sick добре че досега само 1 път повърнах  ooooh!

Айде лека от нас!!!  Laughing

# 119
  Здравейте момичета,нямам време  да сядам на компа и да ви пиша.Надявам се всички да сте добре. Hug

Общи условия

Активация на акаунт