АПРИЛки 2010 се срещат вече за първи път с малкото човече-3

• 14 908
  • 319
  •   1
Отговори
# 90
Привет!
И аз чакам паролата.

# 91
Здравейте,
Като ходих на последния преглед, сестрата ми сметна датата на термина и се оказа, че съм за 04.04.2010. Бих помолила да ме преместите от 03.04. (макар, че във всички калкулатори в нета ми излиза 03.04.2010)
Пада се Великден. Ще е много хубаво ако наистина родя тогава. Кои имена имат имен ден тогава, знаете ли?

Ако може и една паролка и за мен  Wink

# 92
И аз се нареждам за паролата. Simple Smile
Аз започнах да пия редовно сок от червено цвекло и се почувствах много, много по-добре /сигурно при мен проблема беше от хемоглобина/. Един ден ми беше гаденето и повръщането (да не викам дявола де).
За нередовния стомах - всяка сутрин на гладно пия чаша топла вода с лъжичка мед в нея. Нямам такъв проблем, но смятам, че това помага и е полезно.  Peace

# 93
  • последна надежда
petia_tm на Великден празнуват всички чието име съдържа велик: Велик, Велико, Велика, Величка, Величко.
На мен не ми допадат  Confused
За момиче си имаме вариант още от първата бременност, а за момче още водим преговори  Laughing.

За гаденето ми помага хапването често по малко на леки храни и много течности  Peace.

# 94
Момичета току що разгледах снимките от първата Ви среща!
Големи сте сладуркиииииии! Иде ми да дойда до София и да ви разцелувам всички всички всички!

Поздрави и целувки на всички!!! newsm51

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 15:28 от vesi_mesi

# 95
vesi mesi  мила как е паролката

# 96
Здравейте!
И на мен ми е лошо и то много лошо, пак се повтаря историята от предния път, толкова ми е лошо, че ми е трудно да си стоя на краката, а за слънцето не искам да говоря и през прозореца като го видя ми прилошава, от всичко това страда и малката защото през деня почти не излизаме само вечер. Чудя се предния път как съм ходила на работа, при положение, че пътувах доста дълго и тогава бяха страшни горещини, но явно човек се мобилизира когато трябва. Обаче ще взема и аз да пробвам със сока от червено цвекло, че и аз съм с нисък хемоглобин, tini-mini ти по колко пиеш?
За имената и аз си имам варианти и за момче и за момиче! Grinning
Да не ме забравите и мен за паролата! Simple Smile

# 97
iveeeta Благодаря за имената.
 И на мен нещо не ми допадат. Ще търсим други варианти.

# 98
Здравейте момичета.
В петък отидох по спешност при АГ и  слава Богу, всичко е наред.
Изписа ми нош-па, но ние се лекуваме при хомеопатка и традиционни лекарства не пия.
Хомеопатката ми даде Алое и да ви кажа това лекарство ми върна силите.
Бях като парцал-ниско кръвно, гадене, нервно напрежение, треска и болки в корема нощем.
От петък след обяд го пия и съм много добре.
АГ видя плоден сак с размер 0,99 см и каза да отида с направлението по ЗК края на септември.
Болките идват при мен, от това, че вдигам Калина.Тя се беше научила на я нося постоянно, като сме на вън на разходка, но край вече.
Ето и днес я вдигнах за малко и ме сряза пак долу ниско.
Лек и ползотворен ден на всички. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
p.s Дайте паролата на албумчето. Praynig

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 13:44 от sladkish4e

# 99
Здравейте момичета!
Искам да се запиша за паролата и аз Simple Smile

# 100
Звездичка!, пия по една чаша на ден, но това е смесено с ябълки, моркови, праскови, чушки - каквото имам слагам в сокоизтисквачката. Хубаво е да се приема заедно с витамин С, за да се усвои най-добре желязото. Мисля да опитам и настъргано цвекло с моркови на салата.  Peace
За имената, първия път ми беше лесно, но сега нямам никаква идея, но дотам да я докараме живи и здрави.
И аз много вдигам Вики, не толкова да я нося, колкото да я мия, да я кача някъде и не виждам как ще огранича това.
Сладкишче, дай повече инфо за онази твоя статия, или направо, ако я имаш, ми я прати, ако може.
Поздрави!   bouquet

# 101
Здравейте и от мен:)
Да ви се оплача момичета,допреди 2 -3 дни симптомите ми бяха само болки в гърдите и раздразнителност,но от събота почна постоянно хем да ми се гади ,хем да ми се спи Sad(Дано по-бързо отминат,че то така нормално не може да се работи...
Иначе и аз моля за паролата за снимчиците,pls !

# 102
До мамчетата от срещата, много сте ми хубави и лъчезарни пу-пу! :Hug:

Момичета, като ви слушам с това гадене и направо не знам какво да ви кажа, на мен да чукам на дърво за сега само много леко от време на време ми е едно такова по-особено, но като си взема някакъв бонбон (ментов) и ми се оправя, стискам палци да ви мине по-бързо.

# 103
Милите ми мамчета от снимките страхотни сте, докато гледах нимките долкова ви се зарадвах, представих си как коментирате всичко около бременността и после и така ви завидях благородно  Hug .
Тъй като аз няма с кого да коментирам какво се случва с мен в реалния свят ми оставате само вие тука виртуално и н знам какво бих правила без вас, като се има предвид, че всичко ми е толкова непонятно още и имам толкова много страхо.
Целувки на всичкииииииииииииииии и многооо  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 104
zдравеите, ето ме и мен пак тук (всъ6тност съм на работа де Laughing).........аz о6те не съм повръ6тала, и об6то вzето съм добре, като махнем фобиите, само сно6ти ми бе6е много гадно, хем корема като 4е ли ме боле6е,мале как обиаснявам ooooh!, абе не бяха остри болки , а нераzположение и ме тресе6е ....от студ Crazy........мислих си 4е днеска няма да мога да се дигна от леглото, ама еи ме на, на сутринта ми няма6е ни6то. Simple Smile

тва с цвеклото е хубава идея, пробваите го и на салата, като винаги слагаите и наряzана ябълка (така го ядат в германия, и макар и да не са големи кулинари, в слу4ая са прави Simple Smile )

лек ден на вси4ки ви  bouquet

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 15:26 от kokonito

Общи условия

Активация на акаунт