АПРИЛки 2010 се срещат вече за първи път с малкото човече-3

• 14 904
  • 319
  •   1
Отговори
# 75
anni2002  права си,но толкова бях паникьосана като разбрах,че съм бременна....каквото се сетих поръчах....но май и тук Ще потърсим,малко се се бавят колетите.
На мен кървенето ми спря..... и слава Богу....какво ли не ми мина през главата.....

# 76
anni2002 мила ти не беше ли от темта за  исеминация ,аз от 3-исеминация забреенях  голям зор  беше.Ама аз  виарвам ,че всички  ще сме  ок и аз съм мн   голяма паника  , мн ми е претистнено  за сърчицето  докато  чуем, но знам ,че щом господ  си е с нас и щом ни е хаградил  вече  няма да ни изостави моля  ви  изхварлете лошите мисли прегращам  ви и  ви цеувам  дай  боже  всички да сме добре

# 77
Добре дошли на новите мамчета! Моля ви, не мислете лоши работи. Ако има нещо да се случва, то ще се случи, но много важно е да не отдаваме енергията си на черни мисли, а да гледаме положително. На мен също ми беше трудно в началото (понеже имам една неуспешна бременност), но си наложих да не мисля за аборти и т.н. и успях. И се чувствам много по-добре така! Сигурно малко странно ви звуча, ама така ги 'виждам' аз нещата.  Rolling Eyes
Аз чакам с нетърпение вторник, когато евентуално ще се чуе сърчицето на нашето бебенце. Много ми е лошо, почти по цял ден... От време на време повръщам...бременна му работа, к'во да се прави...
Пазете се и повече усмивки!!!

# 78
Mimonzinq,бъркаш ме с някое друго моми4е,но  и аз съм преживяла много тежък момент(загуба на бебенцето ни в по-напреднали месеци)и затова и аз сега треперя !И аз така все си казвам,Господ трябва да ни пази,не може пак да ни изостави !  Моля се за нас,мила  Praynig и за вси4ки вас априлски мами  Hug 
DARK ANGEL 1229,и  аз така си помислих,4е не си проверявала изобщо,а си се шашнала  Hug  потърси,със сигурност има и то много добри варианти! 
Даи Боже вси4ко да е наред!   Praynig

# 79
Ставаме все повече  Hug
И аз се моля да не губим нито едно бебенце повече и всичко да минава добре, със усмихнати и здрави бебоци накрая  Praynig.

# 80
Здравейте, милички, направила съм албум в snimka.bg
http://aprilki2010.snimka.bg/maternity/p-rva-sreshta-aprilki.413656

Албума е личен, ника е aprilki2010, паролата е същата,като на общия ни ник тук в бг мама- който не я знае, на лични от мен, а може и от друго майче да я каже, което я знае Peace Hug
Засега в албума има само няколко снимки от нашата първа среща, дано го напълним със страхотни снимки на тумбачета и бебета после  1stroller family6

Направила съм и е-майл, aprilki2010@abv.bg, паролата - същата  Peace

Това е от мен, целувки, аз птивам да работя!!  Hug

# 81
megan@ мила  на мен не ми отваря ,  албума  паролата и  ника е -aprilki2010 nali

# 82
Megan@, може ли паролата на ЛС? Интересно ми е да разгледам снимките!  Simple Smile

# 83
Здравейте, момичета!
Кажете ми как се справяте с прилошаването, по цял ден ми е лошо, отпусната съм, все ми се лежи, все ме боли глава.
И аз искам да видя снимките, ако може да ми пратите паролата, благодаря!

# 84
Леле колко много бъдещи априлски мами са се появили за 2 дни!
Поздравления за всички нови момичета и пожелания за лека и безпроблемна бременност!!!
Момичета дайте идея........как се справяте с нередовния стомах?

Поздрави и целувки  newsm51

# 85
Здравейте, момичета!
Кажете ми как се справяте с прилошаването, по цял ден ми е лошо, отпусната съм, все ми се лежи, все ме боли глава.
И аз искам да видя снимките, ако може да ми пратите паролата, благодаря!
И аз съм така. Лошо та лошо. Не се справям - чакам да ми мине.  Confused

# 86
Добро утро момичета    bouquet

Може ли и да ми дадете и на мен паролата на лични...Бих се радвала да видя снимчиците...

# 87
Здравейте мили как сте малки тумбачета  Laughing
megan@   ако може искам и аз паролката

# 88
Май всички чакаме megan@   Simple Smile

# 89
И аз се  записвам - за паролата ....

Общи условия

Активация на акаунт