АПРИЛки 2010 се срещат вече за първи път с малкото човече-3

• 14 920
  • 319
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Благодаря zar4e! Не знаех, че не работят с касата. Аз също още се чудя къде да се насоча и информацията тук ми е изключително полезна! Доколкото разбирам в повечето места държат да са ти водили бременността там, където ще е раждането, така че... сега му е времето да мислим и това.  А на мен ми се струва толкова далеко този момент...  Embarassed

При мен няма никакви симптоми (да чукам на дърво), като изключим уголемените и болезнени гърди. Дано продължи така  Praynig

Ще дадете ли и на мен паролката?

# 151
Няма ли някоя априлска мама като мен от Варна?  Rolling Eyes Аз съм страшно затруднена с избора на лекар който да ми води ЖК-я. На 1-ви съм при жипито за направление и трябва да решавам къде и какво, защото купона тече. Ще бъда благодарна ако някоя мама от Варна се включи със съвет!

# 152
здравеите и от мен Simple Smileвиждам,4е вие сега сте на вълна коя болница каква е,и към кои да се обърнете и е много хубаво 4е се консултирате и съветвате,но аз не мога да се вклу4а в темата...Още пове4е 4е тук нещата са по малко по-разли4ен на4ин .Но важното е да сме добре ние и беб4овците и напролет вси4ки заедно да се радваме Simple Smile
Относно гаденето,повръщането,и аз съм като пове4ето ви.Много 4есто ми е лошо,още щом отворя о4и и по4вам  да ми се гади и следва  Sick   И през деня  съм 4есто така-ту се 4увствам по-добре,ту ми е замаяно едно Simple Smile))ама както и да е Simple Smile))))целувам ви вси4ки!искам и аз да ви видя на срещата Simple Smileако може и аз да полу4а паролката   bouquet

# 153
Благодаря за ценната информация! Особено на Margy, за труда да напишеш всичко  Hug
megan@, ти си ражала в Окръжна болница срещу София прес, нали? А там дали трябва да те следят преди раждането? На мен там ми е най-близко като място...
Може да систематизираме и цените за платените клиники. Аз снощи прочетох темата за Токуда ( до среднощ Wink) и това, което разбрах е, че ако ползваш ЗК, плащането излиза 2000 лв без специални упойки и т.н., от които 1500 се водят за избор на екип и 500 за грижи за новороденото. За другите места тепърва ще чета..
Поздрави на всички Simple Smile

Мила, в Окръжна не водят консултации, там е само родилно отделение  Peace раждането с избор на екип е 500лв, поне толкова беше миналата година, когато една приятелка ражда септември  Hug

# 154
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Благодаря на всички ви за полезната информация, но само се видях в още по-голямо чудо кой да ми води ЖК и къде да раждам, личната ми лекарка е в 17-та поликлиника и се замислих и аз да ида при докторката спомената по-напред от там, все още никъде не съм ходила
на мен ми се гади през деня и през нощта, минава ми и после пак, при предната бременност не беше толкова силно, тогава и сексът не сме ограничавали изобщо - мисля, че при нормална бременост не пречи

моля и аз за паролка да разгледам снимките от първата среща и дано на следващата и аз да се присъединя

и като за край добре дошли на новите бъдещи майки при нас, дано се чувствате уютно

# 155
Извинявайте, но не мога да си сложа лентичка Embarassed Някай може ли да ми помогне?
http://www.bg-mamma.com/ticker/1935 - това е лентичката,но къде да я сложа, за да излиза като подпис? Благодаря и лека вечер

# 156
vili_nik  Grinningзначи влизаш си в профила и на подпис слагаш BBCode който си копирала от сайта с лентичките ,или поне аз така успях да го направя. Rolling Eyes
Успех на всички априлки и да напълниме количите напролет. Hug

# 157
Здравейте,бъдещи мами!Дойде ред и аз да се запиша във вашата темичка Simple SmileНадявам се да приемате нови попълнения.Много се двуомях преди да пиша,тъй като при предишното ми забременяване всичко приключи твърде бързо и сега ме е много страх.Но вярвам ,че всички ще гушнем своите бебчета и всичко ше е наред.
За протокола-Свобода,33г.,термин 13 април,първо и така чакано бебче
Прегръщам ви всички  bouquet

# 158
Здравейте мили МАМИ!!!
Аз пак имам чуденка. В петък влизам в 8 г.с. (поне гестационните седмици мога да ги смятам) не мога  обаче да сметна кога влизам в 3 месец. Наистина се обърках. Ако нямкоя мама може да помогне нека ми пише( може и на лични ).За протокола днес съм 7 г.с. и 6 дни. термина ми е на 08.04.2009. Незная дали това има знаечение...но......

Предварително Ви благодаря мили МАМИИИИИИИИ

Поздрави и целувки на всичкиииииииииии!!! newsm51

# 159
www.justmommies.com
ето тук може  да си направите календар на бременността по дни, седмици и триместри излиза.
vesi_ mesi за трети месец се счита началото на 9 седмица - значи след 1 седмица 

# 160
www.justmommies.com
ето тук може  да си направите календар на бременността по дни, седмици и триместри излиза.
vesi_ mesi за трети месец се счита началото на 9 седмица - значи след 1 седмица 

Погледнах календара но той е по лунарни месеци. И когато изчислявам с него се получава че  за начало на 3 месец се счита 8-ма г.с. Така че пак не ми се получават изчисленията. Искаше ми се просто да сметна на коя дата влизам в 3-ти ; в 4-ти; 5-ти месец и т.н. и т.н.

Предварително Ви благодаря сладки мами. newsm51

# 161
еми да всъщност и на мен така ми показва 8 седмица и 1 ден = 9 седмица, тоест влизаш в 9 и всъщност влизайки в 9 влизаш в 3 месец.
и аз много се обърквам с тези седмици и месеци 

# 162
Здравейте момичета . Първия преглед при нас мина не като по мед и масло. Изчислиха ми по календара седмица 6 + 2 , но ембриона, който се видя с тяло вътре отговарял според тях на 5 + 5 по размери и не засякоха сърдечна дейснот, което било нормално за 5 + 5 , но не и за 6 + 2. Та съм в понеделник пак на контрола.
Сега намерих един калкулатор в нета, в който се въвеждаше и продължителността на цикъла ( при мен 31 ) и той сметна 5 + 6  Rolling Eyes Много календари, много сметки ... стискайте палци всичко да е наред  Hug В понеделник ще видим.

# 163
Всичко ще е наред, повече кураж! Ще видиш че в понеделник ще чуеш и сърчице  Hug  ''didipeichеva'', входящата ти кутия е задръстена и не мога да ти изпратя ЛС  Rolling Eyes

# 164
Няма ли някоя априлска мама като мен от Варна?  Rolling Eyes Аз съм страшно затруднена с избора на лекар който да ми води ЖК-я. На 1-ви съм при жипито за направление и трябва да решавам къде и какво, защото купона тече. Ще бъда благодарна ако някоя мама от Варна се включи със съвет!

Мила, аз по принцип съм от Варна, но сега си живея в СФ, но имам много познати, сестра ми вкл. си водеше ЖК в поликлиниката до тях и ходеше при доц. Балев на частно, защото е много добър специалист Hug Peace
А къде живееш, аз преди ходех на гинеколог при Янкова, ама тя е във Владиславово  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт