МАРТенското бебе си расте, а мама вече е все по-добре (11)

• 9 344
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
Петее, в неделя ли на БХС? Всичко ще е наред  Hug

Ahoney, знам, че от 8-ма седмица вече се нарича фетус или плод, а не зародиш, за другото разграничение не знам. За нас си е бебе от самото начало. Трима доктора ме следяха в Шейново, всички казваха на фъсътчето бебе, нито един не каза "плод" или "зародиш"  Simple Smile

Карамел, много добре те разбирам и ти съчуствам. Аз вчера едвам се навечерях, не съм си представяла, че толкова може да ми е противна храната и то неща, които по принцип обичам. Ако беше преди една седмица нямаше въобще да вечерям, ама сега се насилвам...а аз съм си много лакома по принцип...ти си накрая на гаденето вече, до една седмица трябва да ти просветне Simple Smile Peace

# 121
Лелеееее явно толкова съм притеснена че искам да мине по-бързо.
Не в неделя ами в понеделник съм на БХС в Майчин дом.

# 122
Добро утро момичета!

На peteeee и на mimito83  ще стискам палци за прегледите, но съм сигурна, че всичко ще мине добре!

darida приятно избиране на хладилник!

По повод гаденето... на мен ми се случва всеки ден по няколко пъти, но като че ли и преминава по-бързо от преди. Пончкога пия деган, но не повече от един път на ден по едно. Ако ми стане зле вечер просто си лягам и гледам да заспя и да не го мисля... Но иначе започвам да се чувствам като цяло по-добре. Само пустите гърди ужасно болят все още...

Днес зъбчето не ме боли... ще гледам да устискам 1 седмица и чак тогава да ида на зъболекаря. Иначе си купих една паста за зъби срещу парадонтоза и много ми помага за кървенето на венците.

# 123
Тинк каква ти е пастата за зъби, че аз редовно ползвах лакалут ама вече не понасям нито една. Миенето на зъбките за мен е  мисия с повишена трудност ooooh!.

# 124
Здравейте на всички мартенски майчета.Аз съм абсолютен новак във форума.Термина ми е на 5 март 2010.Ще се радвам да си поговорим.

# 125
Добре дошла ,qnchencee .
Успех и леко бременеене.

# 126
Благодаря pateeee,засега не е мн леко.От киселини оттърване няма.

# 127
здравеите,ahoney мила аз бях писала мисля в миналата тема ли беше незнам,4е всеки път ми казват разли4ен термин,последния път ми каза 03.03  и аз затова още неискам да променям датата докато не се разбере малко по сигурна дата,та затова така Simple Smile досега ако ви кажа колко дати са ми казалиии #Crazy но се надявам скоро ве4е да разбера окон4ателната дата,защото и аз ве4е взех да се обарквам,даже предишния път като ми каза 28.02 и викам еееее хи4 неискам да се местя от тази теми4ка и да ви напускам и из4аках до следващия път,ама маи ще из4акам още малко Grinning

# 128
забравих да поздравя новата мама,добре дошла в колектива на мартенските мамии,успехх Hug

# 129
mimito83   пастата за зъби е някаква немска. Не мсиля, че я има в БГ, обаче е супер гнусна направо едвам си мия зъбите. Е сигурно ако не бях с гадене и да не ме дразнеха всички миризми, нямаше да ми се стори толкова гадна ама сега...  ooooh!

qnchencee добре дошла при нас!   bouquet Лека и безпроблема бременоост ти желая и здраво пухкаво  baby_neutral на финала! Сигурна съм, че ще ти хареса в тази темичка, всички тук са много мили и отзивчиви! Ако искаш да те впишем в списъка на заглавната страничка просто си дай данните тук или на лични на martenki2010.

eniq нали знаеш, че няма такова нещо като окончателна дата. така или иначе почти никой не ражда на термина си... Това което ти казват е може би според ембрионалното развитие, което обаче една седмица може да избърза друга да забави, не го взимай присърце!

# 130
Привет слънчеви момичета  Laughing Тази сутрин ходихме до Панчарево  Laughing Бяхме с две хъскита и една сладка безпородна кучанка  Laughing Голямо плаване падна  Laughing Наш Стинг постави върхови постижения и голямо майсторство  Joy Двете дами бяха доста по скромни , но падна голяма веселба  Laughing Много съжалявам , че ми няма камерата и не успяхме да направим клипчета , че да се повеселите и вие  Laughing Сега е време за релакс и хапване на вкусна пица поръчана от Дон Вито  Laughing

# 131
ами така е тинк,но все пак една дата която да се появява по 4есто на ехогравските снимки,знам ли newsm78
маринекс,колко ти завиждам,аз сега едвам изкарвам ку4ето с колата но много не смея защото тя е малко палава,те хъскитата са си такива де своенравни,но ти си си прекарала 4удесно браво,това ми навява много хубави спомени с моито хъскинце Simple Smile

# 132
Момичета,

сега се връщам и искам да се похваля с новия хладилник  Laughing След многочасово обикаляне по магазините за техника в Техномикс / след карулката по пътя за Метро 2 / си харесах този LG  Hug  http://ua.lge.com/md/product/prodcategorylist.do?actType=detail& … ductId=1100003839
С моя мъж много спорихме, защото той не е привърженик на марката, но аз не отстъпих!

Дизайна е просто убиец!!! Продавача каза, че за БГ има само 20 такива бройки, и хладилника и фризера са с no frost система и в момента е на промоция за 1099 лв.  Hug Умирам от щастие!!!!!Другата седмица вече ще се местим в новия ни дом и вече имаме най- важните неща - хладилник, диван, маса и спалня!  Hug
За другите неща по полека, защото и паричките свършиха.... Simple Smile Sad

# 133
darida , честита придобивка  Laughing Когато се преместите в новия дом първо внесете масата. Това е на хубаво има някакво поверие по този въпрос  Laughing

# 134
marinex, благодаря!

ще спазим съвета ти  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт