МАРТенското бебе си расте, а мама вече е все по-добре (11)

• 9 362
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
маринех, ние да не сме съседки с теб? Аз съм в Редута. Питам, защото наблизо има дон вито, не че е задължително да си поръчваш от кварталната пицария де  Laughing

gncencee, добе дошла   bouquet

Дарида, хладилникът много ми харесва, със здраве да си го ползвате  Hug

# 136
  • Сред обкръжението
Здравейте мили мами!!!  Hug

Аз отдавна не бях влизала и виждам, че съм пропуснала много. Ще трябва да наваксам с четенето. Първо реших да се отчета.

Ние се върнахме от Созопол, а на мен хич не ми се прибираше. И сега с тези емоции - даже се разплаках (като малките деца)  Embarassed

Искам да ви се оплача  Cry Напълняла съм с 5,5 кг. Аз винаги съм била по-слаба отколкото трябва и съм искала да напълнея. Никога не съм имала проблеми с килограмите, но сега пък се замислих какво ще стане до края на бременността.

darida, на нас ни предстои същата покупка и то по спешност, защото стария се развали. Ние сме подхванали един ремонт на целия апартамент и не виждам как ще приключим. Дала съм краен срок до нова година, но ще видим. Аз така се изморявам и то от толкова малко, че не знам как ще се справям с чистенето...

Връщам се назад да ви чета и да знаете, че много ми липсвахте  Hug Hug Hug

# 137
Тинк каква ти е пастата за зъби, че аз редовно ползвах лакалут ама вече не понасям нито една. Миенето на зъбките за мен е  мисия с повишена трудност ooooh!.

Разрових се в нета и намерих пастата и в Българиа я има, ето така изглежда:

Ама да знаеш, че на мене лично ми е гадничка на вкус. Обаче наистина много помага и то много бързо. Буквално за 2-3 дни спряха да ми кървят венците.

darida хладилника е направо страхотен! Със здраве да си го ползвате!

НаНина добре си ни се завърнала! Не се притеснявай толкова за килограмите, голяма част сигурно са вода така или иначе! Чета, че принципно жените които като забременяват с по-високо тегло качват малко по-малко кила, а тези с много ниско тегло качват малко повече. Може би затова толкова си качила, а и все пак море туй онуй... Важното е, че сте си изкарали хубаво на Созопол!   Hug

# 138
mimito83, Tink,

аз също имам проблеми с венците и ползвам тази марка паста за зъби - YOTUEL. Има я в Хит Хипермаркет, за другъде незнам. Няколко вида са има и за избелване и е страхотна. Аз за първи път си я купих от моята зъболекарка с поръчка и останах изненадващо доволна / особено като бивш пушач, тази избелващата свърши страшна работа/. Моите венци даже са почнали да се отдръпват и много трябва да внимавам и сега по време на бременността, защото иначе може да се наложи оперативно да ми ги оправят после.

Пастата - Парадонтакс, която Tink препоръчва наистина също е много добра / и наистина е гадна на вкус /. Аз също я ползвам и съм много доволна.

Също четките за зъби не трябва да са големи - взимате си по-мънички и супер софт - възможно най-най-мекичките.

# 139
  • Сред обкръжението

НаНина добре си ни се завърнала! Не се притеснявай толкова за килограмите, голяма част сигурно са вода така или иначе! Чета, че принципно жените които като забременяват с по-високо тегло качват малко по-малко кила, а тези с много ниско тегло качват малко повече. Може би затова толкова си качила, а и все пак море туй онуй... Важното е, че сте си изкарали хубаво на Созопол!   Hug

Благодаря, Tink! Дано да е така.

Между другото, да се включа в темата за венците. Преди години и аз имах проблеми с кървящи венци и ползвах една българска паста (малко е гадна на вкус) - Поморин Еко

# 140
А освен пастите за зъби,пиете ли нещо като витамини или някаква добавка? newsm78

# 141
пастата за зъби я има в Бг. Много е гадна, но и аз я използвам. има ефект.
да се отчета и аз. днес ми е много гадно, гади ми се и ям цял ден. незнам как стават тези работи? Embarassed
точно си мислех, че повече няма да ми се гади.
и понякога, като се завъртя, ме дърпа корема. днес цял ден е така.
иначе си направих прическа и маникюр. поне да съм красива.... Laughing

# 142
  • София
здравейте, мамчета.

qnchencee, добре дошла, пожелавам ти само хубави емоции. доколкото можем ние също ще се погрижим за това   bouquet
петееее, и аз в понеделник сутринта ще бъда на опашката за взимане на кръв в Майчин дом. Сигурно ще се видим там, но е друг въпрос дали ще се познаем в просъница  Grinning
Относно пастата Парадонтакс моята зъболекарка каза, че това е на сенсодин варианта за венци и ми я препоръча, но аз си купих Лакалут.
Дарида, хладилникът е страхотен. сигурно и ние ще трябва да си купим такъв, че сегашният ни е твърде малък за огромния ми апетит  Embarassed
marinex, радвам се, че си си изкарала толкова хубаво, продължавай с приятните емоции.
Леле, толкова много неща исках да ви напиша, от това което прочетох, че дори вече ги забравих - бременен мозък  Laughing
eniq, независимо кога ти е терминът, ти си една от нас и не те даваме на други!!!!!!!

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 18:41 от ahoney

# 143
  • София
Сега да ви разкажа и за мен. тази сутрин успях да си освободя стомаха и червата най накрая и след като спадна подутият плондер е появи едно сладко, малко бременно коремче  preggo. Много се зарадвах и започнах да го показвам на всички. намира се под пъпа, но мама каза, че това било добре да е малко по-ниско, за да нямам много киселини. Обаче отворих и една книга, че се шашкам като ви чета, че вашите са по-високо, и там беше точно като моето. Сега съм горда носителка на бременно коремче, в което се крие най-сладкото малко същество  newsm30. леле как съм се разнежила, след малко ще се разплача от умиление. Само дето таткото ще се върне чак довечера и му обещах да му покажа коремче, но така се натъпках, че пак се поду малко. Не искам да дразня тези, които не могат да се хранят, но ако знаете аз какво количество храна погълнах днес  newsm55.... чак срам ме хваща. и сега пак се чудя какво да ям Embarassed

# 144
здравейте и от мен! Честито на Дарида за новата придобивка - да си я ползвате със здраве (щом вземате такъв голям гладилник предвиждате да сте една голяяяяяяма фамилия Grinning) Аз също имам две нови придобивки - една официална рокля, понеже на 12/09 сме на сватба и една нова блузка. Аз също съм напълняла с около 4 кг и изобщо не мога да се побера в старите си дрехи .... Това е хубав повод за шопинг, нали момичета  Wink Само дето от скитосване сега съм изморена, но съм и много доволна. Целувам ви всички

# 145
Ahoney аз ще ходя сигурно към 10ч.,защото преди това съм на преглед при моя доктор.
При него часът ми е от 8.45 и незнам кога ще свърша точно.

# 146
  • София
Ahoney аз ще ходя сигурно към 10ч.,защото преди това съм на преглед при моя доктор.
При него часът ми е от 8.45 и незнам кога ще свърша точно.

Значи няма да се засечем. аз ще бъда от рано рано, за да мога да отида после на работа.

tanu-to, честити нови придобивки. със здраве да си ги носиш. А това наистина е страхотен повод за шопинг

# 147
Момичета много се радвам, че харесахте новият ми хладилник  Hug

tanu-to,
аз също съм на сватба на 12.09.  Laughing да не се окаже, че сме на една и съща  Laughing

Моля също за име и парола за албумчето ни, за да кача и аз малко снимки. Браво за идеята. Така образите оживяват и виждаш с кого си пишеш  Grinning Качените снимки до момента са страхотни!!! Браво!!!

# 148
Дарида, сватбата на която аз ще ходя е в Плевен, в ресторант Ростов на Дон, а ти?

# 149
tanu-to,
тази на която аз ще ходя е в София, но ще има гости от Плевен, Сливен, Ботевград и Троян  Laughing
За това си помислих, че може да сте вие  Grinning

Много весело изкарване пожелавам!!!

Общи условия

Активация на акаунт