МАРТенското бебе си расте, а мама вече е все по-добре (11)

• 9 364
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
Марисса , в Изток съм до Интерпред , но поръчките ги правя точно от тази на Гео Милев.Страшно съм доволна , доставят за 20-на 30 мин. както и каквото им кажа и е вкусно .
ahoney  , и аз се срамувам от чудото което натъпках в стомаха си днес , но пък се надявам , че макар и на години лесно ще сваля , все пак съм спортувала доста активно  Laughing

# 151
добро утро  Hug

трябва да я пробвам и аз дон вито, аз най-често поръчвам от дон домат  Simple Smile

ahoney, имаш си типично бременно коремче  Simple Smile

успех утре на прегледите и БХС  Hug

# 152
Добро утро и от мен момичета! Как сте днес?

Аз трябва да сядам да уча, но така ме мързи и не мога да се съсредоточа... Един ред го чета 10 пъти и пак не запомням за какво става дума...  ooooh! Направо не знам какво да правя...

# 153
  • Сред обкръжението
Добро утро!

Tink, ако не е толкова спешно - отложи го!

Днес започнах деня с голям рев. Тези емоциии...... Гледах един много,много хубав филм Embarassed

Аз се приготвям за пикник и мисля цял ден да се излежавам до едно поточе  grinning039

Пожелавам ви много мързелива и хубава неделя Heart Eyes

# 154
Tink какво учиш?Ако не е спешно и важно отложи за друг ден.

# 155
Ами как да го отложа като имам да предавам прокет след 2 седмица, а даже не съм си прочела учебника по-който трябва да се подготвя за писането на прокета... от как забременях го отлагам и вече не остана време...  newsm45 Искам и аз на пикник на поточеееееее. Няма пък да уча!

Лелеее, чак сега забелязах, че някои от нас утре влизат в 13та седмица.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 11:02 от Tink

# 156
Привет и от мен - още една (живот и здраве) мартенска мама  Grinning

# 157
  • Burgas
Здравейте,ние се завърнахме,много сте изписали,няма да мога да ви прочета,дано не съм изпуснала много.

# 158
Привет и от мен - още една (живот и здраве) мартенска мама  Grinning

Здравей и добре дошла при нас! Лека и безпроблемна бременност!   bouquet

anik79 не си изпуснала чак толкова много. Как изкарахте?

# 159
  • Burgas
Ми добре починах си,но като си представя,че утре пак на работа Sad,но какво да се прави,иначе се чувствам добре,надявам се и да сте добре.

# 160
darsy0310 добре дошла при нас.
Леко бременеене и живот и здравее сладко мартенско бебе.

# 161
peteeee, Tink, благодаря ви за пожеланията. На вас и на всички останали мартенички - много лека, усмихната и безпронлемна бременност.

може ли някой да ме пъхне в списъка на първа страница - термина е 20.03.2010, години - 31, първа бременност. Благодаря предварително.

Лека и успешна седмица на всички. За съжаление след 1 седмица отпуск - утре трябва да ходя на работа Sad

# 162
  • Burgas
Darsy добре дошла-лека и безпроблемна.От къде си?И аз като теб утре на работа,след почивка.

# 163
Anik, благодаря и да ти се връща  Simple Smile

Аз съм в София, виждам че ти си от Бургас - страхотен град, имам много приятели там, а и таткото е от региона Simple Smile

# 164
Я аз да попитам - болят ли ви гърдите?
При мен от седмица май напрежението изчезна.
И гаденето беше изчезнало, но уви...

Общи условия

Активация на акаунт