МАРТенското бебе си расте, а мама вече е все по-добре (11)

• 9 372
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
  • Burgas
Гърдите ме наболяват само при допир,гаденето се появява отвреме на време,повечето случаи като ми замирише на нещо и ми се повдига.
Сутрин като стана и като отида до тоалетна корема ми почти го няма,но вечер съм доста надута,май много си хапвам,вие как те?

# 166
  • Сред обкръжението
darsy0310, добре дошла! Леко и щастливо бременеене  Hug

anik79, добре дошла и на теб! Напълно те разбирам, при мен миналата седмица беше така, но се адаптирах бързо  Hug

Tink, ако това те успокоява аз отлагам за втори път защита на дипломна работа. Но пък при мен нещата обикновено се получават така, така бях и с държавния изпит за бакалавър (бебчо не е виновен  Embarassed)

Карамел, при мен напрежението в гърдите изчезна преди 2 седмици, въпреки че ти си по-напред от мен newsm78

# 167
  • Сред обкръжението
Гърдите ме наболяват само при допир,гаденето се появява отвреме на време,повечето случаи като ми замирише на нещо и ми се повдига.
Сутрин като стана и като отида до тоалетна корема ми почти го няма,но вечер съм доста надута,май много си хапвам,вие как те?

При мен ситуацията е същата! Но явно вечер много ми личи, след като вчера един приятел ме попита дали не съм бременна. Не знаех какво да му отговоря, ние все още не казваме. Аз реших до 12 седмица да го знаем само ние и най-близките. По тази причина още не съм се записала на първа страничка. А уж не съм суеверна.

Да ви се похваля вчера казахме на родителите и всички толкова се развълнувахме - големи сълзи бяха! Аз много исках сватба преди да имаме детенце, но .... Решихме, че ще правим сватба с пораснало детенце за шафер/шаферка  Joy

# 168
Гледам, че обсъждате неразположенията...При мен гадене се появява всеки ден, идва и си отива, не е така постоянно както преди. Имам определено повече енергия обаче и ниското кръвно вече не го усещам чак толкова много. Гърдите страшно ме болят, при допир или като се навеждам. Едвам си издържам сутиените, много ме дразнят. Днес накарах таткото да инспектира бременния корем и той каза, че определено си личи, че е бременен а не шкембе. Но е малък та не ми личи като съм с дрехи. От време на време усещам някакво гъделичкане в корема, но не мога да реша дали не си въобразявам.

Отложих ученето за другата седмица... нямам никакъв начин да го отложа ще се наложи някак си да го мина тоя изпит ако ще със супер ниска оценка... После последния изпит на 21ви октомври просто не ми се мисли... Ще съм 3 седмици в отпуска тогава да се подготвям... Дано го мина, че колко пари дадох за тоя курс, ще е срамота да не си взема сертификата.

# 169
  • ГО
Добро утро!

При мен нищо ново, освен, че довечера съм на ФМ. Стискайте ми палци, моля!
Толкова разтревожена и напрегната не съм била скоро. Много ме е страх. Не съм си виждала човечето цял месец.
Ох, ще ми се пръсне сърцето...

# 170
Здравейте!

Добре дошла на Дарси  и от мен!!!  Hug

Тъкмо и аз щях да споделя, че от няколко дни болките в гърдите изчезнаха. Но вече Ви прочетох и си отдъхнах, че и при някои от Вас е така и е нормално  Laughing

Момичета, за съжаление няма да мога да Ви следя тези дни много - много  Sad
Започнахме с местенето и събирането на багажа. Вчера цял ден сме чистили апартамента /мама и сестра ми дойдоха на помощ да ме щадят  Simple Smile/. Днес до обяд ще си бъда в старото вкъщи, но ще гледам да почивам повече, защото вечера се поизморих - не че съм свършила кой знае какво. Утре или в други ден се местим там и е възможно да нямам първите дни интернет, но не се притеснявайте - веднага след това с нетърпение ще изчета всичко, което сте написали  Joy

# 171
kama4e,
стискам палци здраво!!! Praynig

Всичко ще бъде наред!!! Hug
Не се притеснявай  Hug
Да споделиш след това  Simple Smile

# 172
Добро утро дами,

не пиша много, но чета всичко.

kama4e, и аз съм много напрагната ще съм на ФМ и БХС сряда и ми се пръска сърчицето от притеснение. Не съм го виждала "малкия" аз така му викам мисля си, че ще е момче, от половин месец. И след тези лоши новини от няколко мами, маправо незнам. Опитвам се да си наложа да мисля позитивно, но ми е трудно.

Успех на прегледа и само положителни емоции

Поздрави,

# 173
Добро утро и от мен!

kama4e ще ти стикам палци! Сигурна съм, че всичко ще е наред. Кажи в колко часа ти е прегледа и дали ще можеш да ни кажеш какво е станало довечера?

darida не се пренатоварвай с местенето и да ни пишеш пак като ви пуснат интернета, за да не се притесняваме за теб!

Да ви се оплача, на мен днес ми е много зле. На работа съм, но се чудя дали да не се прибера, явно пак много ми е паднало кръвното, не мога да стоя права, повръща ми се и ми прималява, изобщо гадост. Тъкмо си мислех, че е преминало това чудо, ама не.  

Аз също съм на ФМ в сряда следобед и от сега се паникьосвам. Хем знам, че не бива да се стресирам и не е полезно и каквото стане това, ама не мога да не се притеснявам... Още 2 дена и половина чакане, няма хич да ми се отрази добре...

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 09:47 от Tink

# 174
Tink,

още от сега искам да знаеш, ще стискам здраво палци за сряда!!!
Не се притеснявай - мисли си хубави и положителни неща.
Сигурна съм, че всичко ще е наред!  Hug

Ако се чувстваш зле по-добре наистина се прибери и почивай. Сега най-важно е ти да си добре, за да може и бебо да е добре.  Hug
Работата и изпитите няма да избягат  Simple Smile

# 175
Здравейте момичета, добре дошли на новите мами. Току що се връщам от преглед и съм много щастлива. Доки каза, че всичко с бебчо е добре, каза, че имаме добре оформен плод - 9 седмици и 5 дни, 3 см. е. След две седмици ще ходя на ФМ. Стискам палци на тези, които им предстои тази седмица. И аз още не смея да казвам, че съм бременна, само на едни приятели, с които почти всеки ден сме заедно, усетиха ме, защото се познаваме добре.
Приятна седмица на всички.   bouquet

# 176
  • Burgas
Добро утро и от мен,аз съм на работа,добре че днес е прохладно.
Успех на всички които ще ходят по прегледи.

# 177
Magdalin*   много хубави новини! Спеше ли бебчето или го видяхте да мърда?

darida много благодаря за милите думи!  Hug

# 178
Бебчо се движеше, много е приятно да го гледаш, дали на някоя от вас са и записали движенията на плода на диск? Имам си и снимчица от днес. А и да ви кажа доки ме гледа днес с коремния ехограф и каза, че вече ще ме гледа с коремния.

# 179
добро утро момичета. Добре дошли на новите мами  Hug. На всички, които са на прегледи идните дни ще стискам силно всички пръстчета. Хубава и успешна седмица ви пожелавам  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт