МАРТенското бебе си расте, а мама вече е все по-добре (11)

• 9 375
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, милички.Аз се завърнах. HugМного сте изписали, няма да мога да изчета всичко, но ще се опитам колкото мога да наваксам.
Пожелавам ви слънчева и усмихната седмица  bouquet

# 181
здравейте и от мен, бях сутринта на прегед, ноооо малкото зверче не спря да се премята и нищо не направихме- след обяд ще е втория опит  Joy то било цял гимнастик стискайте палци и приятен ден аз влизам да работя  Heart Eyes

# 182
Добро утро и от мен Simple Smile
По отношение на гърдите мен ме болят все още. Даже снощи така изродска болка беше все едно се разкъсва. Аз по принцип съм с по-едър бюст и сега .... ад. Чудя се дали да не спя със сутиен не знам. Ама дори като се завъртя в леглото ме болят Sad Някой бори ли се с такъв проблем?

# 183
Tasty0703 аз по принцип съм доста скромна в бюста, но сега е пораснал сигурно с 3 номера. Много ме болят, едвам спя и много трябва да внимавам. Даже ако се увия с чаршафа малко по-стегнато и ме болят. Чакам с нетърпение да премине това. Все едно съм пак на 13 в пубертета...  ooooh!

Magdalin* на мен не съм ми даже казвали дали е възможно да се записва на диск. Може би в сряда ще попитам. Ще си взема един диск от вкъщи за всеки случай.

feniks10 много се смях на твойто гимнастиче! Дано е по-спокойно следобед да го разгледате добре!

# 184
Никола ми счупи половината букви,едвам пиша, повече ще чета
 Hug Hug Hug

# 185
Tink, аз мисля, че може, иначе как са записали тези филмчета по сайтовете, на които се вижда ехографски как се движи плода. И аз ще питам другият път доки.

# 186
Здравейте момичета  Hug, аз се завърнах от моренцето. Добре ми се отрази, но вече искам да излизам в болничен и да си почивам в къщи  Whistling Някоя от вас мисли ли да излиза скоро без да има някакви медицински показатели, защото при в работата нещата хич не вървят и няма смисъл да се занимавам.
Иначе гаденето не отминава, а напротив, на морето дори повръщах няколко пъти, постоянно съм гладна, колкото и да ми е лошо апетитът  ми не изчезва и в резултат на това съм качила вече 3 кг, мисълта че от тук нататък само ще дебелея много ме подтиска, но няма начин .
Аз не съм си виждала бебето вече седмица и нещо, преди морето ходих да видя всичко ли е наред, и сега съм на преглед чак в петък. Моята Док не ми е казвала нищо за ранна ФМ, ще я питам и мисля ако не може тя да я направи да ходя при един друг док, който съм намислила. Някоя от вас може ли да ми каже каква е цената стандартно, че този Док взима почти двойно в сравнение с др доктори, та да съм подготвена ако ще ходя при него.

Сега се връщам да чета назад, че като гледам колко сте изписали доста време ща наваксвам Simple Smile  bouquet

# 187
  • Sofia
Не мога да повярвам...последно четох 8ма тема! Бях в Банско и сега чак влизам и не знам кога ще успея да прочета всичко Simple Smile

Днес бях на доктор и малкото бебче така подскачаше....пери ръчички и краченца! Много сладко! Утре сме на БХС (така май беше) и да мерим нахулната гънка. За фетална морфология къде е най-добре....знам че по едно време се разискваше но тогава не ми беше още на главата...аз чак след 2 месеца ще ходя но трябва да се запиша. Колко струва?

Лек ден!!!  Hug

# 188
Здравейте и от мен момичета и аз съм на работа а така не ми се идваше днес ooooh!
Относно гърдите, аз съм с по голям бюст по принцип но сега са  направооо още по голями и тежат и боли-направо е нетърпимо .
Направо адски болки са.Аз спя със сутиен- иначе не бих издържала през ноща като се въртя  и няма да мога да спя спокойно.
Аз мисля тази седмица да ходя на ФМ но не съм решила точно кога.Мисля че ми е време -нали?
Хайде лек ден и от мен  Hug  bouquet

# 189
Привет и от мен сладурести мартенски мами  Hug
Аз съм на преглед чак на 9.09 и вече ми се иска да си видя бебчо .Последно се видяхме на 15.08
Стискам палци на всички , които тези дни са на ФМ  Praynig Praynig Praynig
Хубав ден и лека седмица на работещите  Hug

# 190
  • Sofia
Мен пък всички болежки ми минаха....не ми се гади, гърдите не ме болят....само ми е ниско кръвното но се справям някак си. Нямам търпения да минат жегите защото само хладното време ми действа добре!

# 191
Добре дошли на всички, завърнали се от почивка!  Hug Много ви завиждам да знаете!  hahaha Аз тази година трябваше да порспуна лятната почивка, че годишната отпуска ми трябва през октомври да уча за изпит... Но нищо, догодина дано да ходим на почивка вече трима!

hiki_miki и аз много искам вече да не ходя на работа, но нямам медицински причини и не виждам как ще убедя док да ми даде болнични. Иначе изобщо не ми се ходи. Още ми е зле понякога, както днес например, но не е през цялото време като преди, когато ми даде 2 седмици болнични и направо не знам какво да правя. Сега се надявам да устискам септември, и нали после октомври съм 3 седмици в отпуска и после ноември и декември и айде чау на работата.. ама мнооого дълго ми се вижда чак до коледа да работя...

# 192
Здравейте и от мен,

човек да не излезне отпуска (много сте изписали), а лошото е че няма да мога да се върна подробно да ви изчета, но нищо,
аз да ви се похваля много хубаво си починахме в планината, лошто е че сега сме пак на работа,
а и днес от 16часа съм на преглед, дано всичко е наред Simple Smile успешна седмица Simple Smile

# 193
Здравейте,хубав ден и успешна седмица на всички.

Аз сега се връщам от доктор.Той каза че всичко е наред,премери нухалната гънка,и
после ме прати на БХС.Взеха ми кръв и сега ще чакам резултатите в петък.

Привет на всички завърнали се от почивка.

# 194
Добро утро Peteeee. Какви бяха резултатите от меренето на нухалната гънка?

Общи условия

Активация на акаунт