МАРТенското бебе си расте, а мама вече е все по-добре (11)

• 9 345
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
Tink,нухалната гънка е 1.5мм.
Доктора каза че до 3мм е нормално.

# 196
Дада, добър резултат... до 3мм е в норма, 3 до 4 мм е на границата, над 4 мм е с повишен риск. Hug

# 197
  • София
Здравейте и от мен.

добре дошли на новите мартенки и добре завърнали се на отпочиналите.
Честито и на всички с добри новини.

на мен тази сутрин ми взимаха кръв за БХС и едно друго, седях 2 часа в Майчин дом и накрая ми стана доста лошо от висене (и от парите които дадох), отделно, че ръката ми прилича на картина на Пикасо от толкова взимане на кръв. Имам някакъв проблем със стомаха и по-точно с червата и ме болят много. Вчера така ме сви ниско долу, че щях да ходя до спешния кабинет в Шейново, но после усетих, че са червата, а не бебето. Освен това вече 2 дни повръщам точно в 20 часа, а досега не бях повръщала. Доки мисли, че съм яла нещо лошо или ме гони стомашен вирус, но ще отида и до личната ми лекарка и тя да ме види. А ако не се оправя до ден два ще отида и да видят дали с бебчо всичко е наред, че вчера много се уплаших. Най ме е яд, че в петък и събота бях толкова щастлива, а от вчера пак се чувствам зле. Доки пак ми предложи болнични, но аз пак отказах - глупава работа, едвам се държа на краката си, но работя - не мога да ги зарежа когато имат нужда от мен. Sad

# 198
Според мен глупаво си постъпила, че не си взела болничен. Трябва преди всичко сега да се грижиш за себе си и аз бебето, а не за фирмата! Ако ти е все така зле направо се прибирай и без това в такова състояние, колко можеш да свършиш като хората? Hug

# 199
Здравейте  Heart Eyes
Аз тези дни си възвърнах почти постоянният сън и сутрин като стана, хапвам и отново се мятам в леглото - така до обяд.
Направо не се понасям, като търтей съм  Embarassed
И от 5-6 дни имам горчив вкус в устата, та се чудя какво ли още ще ме споходи  Rolling Eyes

# 200
  • Burgas
 ooooh!и аз имам горчив вкус в устата и постоянно имам нещо в устата,или дъвка или бонбони,сега си вземах лукчета и съм добре.

# 201
anik79
успокоих се,че не е само при мен.Дано е нещо нормално.

# 202
  • Burgas
Да се надяваме,с тази бременност май ще изкарам всички неразположения,снощи пък ме болеше гърба.

# 203
За да не те боли гърба трябва да стоиш изправена !!!! първо и много важно и второ има някой упражнения които можеш да правиш за да не те боли пиши ми на лични ще ти обясня Simple Smile

# 204
  • Burgas
Ми снощи за пръв път ме заболя и то като си легнах,не мисля че нещо съм се претоварила през деня.

# 205
изправена имах предвид да не си прегърбена. Много често по време на бременност гърба боли повече от неправилна стойка отколкото от промяната във физическото натоварване и центъра на тежеста Simple Smile

# 206
добър ден и от мен,браво на вси4ки а хубавите новини.аз тези дни малко се преуморих и снощи като си легнах веднага заспах като по 4удо и сега се събуждам Simple Smile а сега отивам да надписвам поканите и да ги даваме,ве4е нямам търпение.за сега 4ао от мен и лека работа на вси4ки и лек и успешен ден,ако мога пак ще се вклиу4а

някои беше питал за цените,понеже аз съм от благоевград,на тези от сф може би е по ефтино но ще кажа на мен колко ми взеха.за фм 35лв а за бхс 57лв и сега в петък трябва да отида да си взема резултатите от бхс.

# 207
В мойта книжка по друг начин са обяснени болките в гърба. Според порфесорката се дължат на това, че се отделят в тялото хормони, които разхлабват мускулатурата, за да позволят разширяването и освобождаването на място за бебето, дори и най-долните ребра се разтварят, тазовите кости се разширяват и тн. Това води до мускулите да не поддържат костите така добре и особено гръбначния стълб и до болки. Има и специални обяснения с картинки за различните видове болки, къде от какво точно боли. В най-лошо положение били бременните с предишни травми и т.н.

Също пише и за горчивия вкус, че е често срещано явление и че ментовия чай често помага с отмиването му. Аз затова пия доста ментов чай напоследък...

# 208
  • Сред обкръжението
Здравейте, момичета!

Добре дошли на всички почиващи с пожелания за бързо адаптиране към скучното ежедневие Hug

Радвам се и заедно със всички, донесли ни хубави новини и стискам палци на всички, които са на преглед и със сигурност ще донесат хубави новини Praynig

Просто исках да ви пожелая хубав ден, хубава седмица и най-прекрасните емоции Heart Eyes

Аз съм в много добро настроение напоследък. Странно е, след като съвсем до скоро бях изнервена постоянно и страшно докачлива! Слава на господ, че до мен има хубави хора, които ме разбират, и слава богу, че това премина, защото вече и аз не можех да се понасям.

# 209
Като ви чета колко сте напред вече с изследвания и всичко се чувствам супер изостанала Mr. Green
За ФМ мисля да се запиша при навършена 11г.с., но все още се чудя къде.Бих се радвала, ако някой от Варна сподели за добър специалист.Колебая се между Балев/записването става много трудно/, Майчин дом и Давидков, като последния и ми е и последен вариант.Не ми харесва отношението му.Нищо лично.
На мен така взе да ми прилошава на почивката  SickИ още ме държи.Аз си мислех, че вече всичко ще почне да отминава, а то взе, че се засили.Обаче така съм качила ooooh!С този ол инклузив....... Blush
Днес ми е първи ден след почивката на работа и добре, че е спокойно, че да ми е по-лесно
Аз от самото начало имам един ужасен вкус в устата си, но четох, че се срещало и не се притесних.
За изнервеността мислех, че само аз съм толкова крива, но явно и при други се среща.Мен все още ме държи.Много ми е необяснимо-много лесно се дразня, напрегната съм, все неприятни усещания, но си го обяснявам с хормоните и се надявам да отмине.Дори почивката не можа да ми помогне честно казано Confused

Общи условия

Активация на акаунт