МАРТенското бебе си расте, а мама вече е все по-добре (11)

• 9 342
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
  • София
shosho, много съжалявам и стискам палци скоро всичко да бъде наред.

Аз обаче имам добри новини. Мисля, че никога не съм била толкова щастлива. Ходих на ФМ - всичко е наред  newsm44. бебчо е 57,5 мм (12 + 2 г.с.), нухална транслуценция - 0.07 (в норма), назална (ябе някаква носова) кост - 0.19. чух му сърцето, видях му мозъка и дори му преброихме пръстчетата на ръцете и краката - по 5 (тук гласът ми избива във фалцет от въодушевление). Този път беше кротко, за да можем да го огледаме добре, но и срамежливо - не си показа пола, но пък не се видя нищо да стърчи  Grinning Благодаря на всички за пожеланията  Hug
В понеделник ще ходя е майчин дом за БХС и едно друго изследване заради предишния мисед, но вече съм съвсем спокойна.

# 106
бебчо е 57,5 мм (12 + 2 г.с.)

лелееее, колко е голяяям - два пъти колкото моя  Laughing

браво за прекрасните новини!!!!  Hug

# 107
  • ГО
ahoney, бравооо много се радвам за чудесните новини!
Дай Боже всеки му! Praynig

# 108
shosho страшно много съжалявам за загубата ти. Стискам палци за в бъдеще всичко да е наред!

ahoney много хубави новини от теб! Резултатите са много добри, а и колко е пораснало мъничето! Дано и ние да се върнем с такива новини другата седмица!

# 109
браво ahoney,много се радвам за теб и моито бебчо е 6,0 мм само че аз съм 12г.с и 6.ние даже се опитахме да му видим личицето na 3d обаче то така се беше завъртяло че от плацентта неможеше да се види.успех на всички и страшно съжалявам за shosho Sad

# 110
shosho, съжалявам за загубата ти. Дано бързо да се възстановиш и скоро се похвалиш с много добра новина  Praynig

ahoney, страхотни новини. много е вълнуващо да чуеш, че с малкото пингвинче всичко е наред Heart Eyes

флуорът е полезен само ако не се предозира. Трябва много внимателно да се следи колко флуор се приема с водата и храната и да се взимат добавки само до дневната доза. Предозирането е много опасно  Peace

Карамелче, трябва да се вдига вече матката  Peace

# 111
  • София
Мерси, момичета. забравих да ви кажа, че колегите ми се постараха и не се наложи да ходя пак на работа и да стоя до късно. Прибрах се вкъщи, обадих се на всички, които знаят и започнах да ям .....

# 112
  • ГО
Я, тук да си изкажа мъката, че няма на кой друг.

Така се накарах на детето Cry така ме е яд, че заради моите тревоги не мога да се отпусна и днес вече ми преля чашата.
Нямам спомен така гадно да съм му се карала, после баща му си дойде, поискаха да изляза с тях, а аз се заинатих. Те си излязоха, а аз newsm45 Сега ми е кривоооо, очите ми са пълни със сълзи. Естествено корема ме стегна, заболя ме и гадното чувство стана по-голямо.

Чувствам се уажасно smile3518

# 113
ох камаче, така добре те разбирам. И аз понякога си изкарвам нервите покрай бременността на Никола и после винаги ужасно съжалявам и се заричам да е за последно Hug

# 114
ееееее марисса добре че вече си тук добре дошла много се притесних ooooh!дано няма вече лоши новини...Офффффф и аз така се карам на моето Евинце и така ми става гадно после колко съм лоша  Embarassedкаква такава майка съм

# 115
  • София
Добро утро.
вече си лягам с кокошките и ставам с петлите - тази сутрин станах в 6,30 луда работа.
eniq, как така си 12 + 6 г.с. като терминът ти е с 2 дни след моя, а аз съм 12 + 2?
Нали има един период, след който вече е бебе, а не зародиш. някоя знае ли от кога е? Защото във вторник доки каза, че още не е бебе, но ние ще му викаме така.
А тази сутрин ми се успокоиха червата и вече ми се вижда истинския корем - малко под пъпа е, но си е точно като бременен корем  Grinning, а не онзи подут плондир, който беше до сега.
пожелавам ви хубав ден, а аз отивам а гледам малки следурковци в кой е по по най.

# 116
Добро  утро  Hug
Днес ми е много кофти.Гаденето се завърна с пълна сила  Close

# 117
Добро утро и от мен момичета.Много сте изписали не мога да смогна да ви изчета.

Ahoney - много се радвам за добрите резултати от ФМ.
Мариса-с нетърпение те чакахме да се завърнеш при нас.
Карамел-и моят корем е високо горе.Дано гаденето ти премине бързо.
Tink-как са зъбите?

Аз да ви кажа утре съм на БХС и ФМ.Малко ми е притеснено.
Стискайте ми палци.

# 118
shosho,

много те прегръщам и съжалявам  Cry Но ти бъди силна и всичко ще бъде наред! Пожелавам ти скоро да ни зарадваш с добри новини!

Ahoney,

новините наистина при теб са чудесни!!! Браво - зареди мен лично с много положителна енергия!

Момичета,
отивам да си избирам хладилник. Ще Ви чета по-късно. Хубав и лек ден!

# 119
peteee всичко ще бъде наред не се притеснявай и не го мисли. Карамел и аз съм със същия проблем само че при мен е постоянно така от две седмици насам  Sick. а и вече нищо не ми помага. И аз утре съм на преглед да видим как е бебо ще споделя след това какво е станало

Общи условия

Активация на акаунт