Teма за българите в ИСПАНИЯ (мами , татковци ,бъдещи и настоящи)

• 9 740
  • 235
  •   1
Отговори
# 135
Аааа, ако спе4ели Идайра си хващам шапката и отивам в Норвегия да живея.  Close  Mr. Green

Кларе, знам за какво говориш, ама това е нормална тактика за 4ужденците за да се откажат, трябва да бъдеш нагъл и става. Моя е таккъв нахалитет например, евала, няма връщай се тук, ходи там. Стои там и си нахалства и така. Ами като сменя шофьорска книжка, преди 2 ,3 години му казват ела след нам колко си дена. Аааа, няма време аз, сега ще мия напе4атате, слагате снимката пе4ата и 4ао, ама тук ама онуй, моя вика не мърдам от тук. И за вси4ко е така, нахален колкото си искаш  Laughing Ей, дадоха му я книжката.  Оба4е го прави с финес и усмивка, порфавор 20 пъти, гуапа, добър ден, довиждане, ма много благодарим .....4етки. Flutter И мен как ме рамотаваха за тез документи, нали накрая се оказа , 4е имам право на работа без резиденция  Shocked ко бяха изгубили. Отидохме заедно последният път и след 30 минути си излязох с подпис и пе4ат, страшен е ти казвам. Така, 4е нахалствай и говори смело, ина4е ще те размотават още 3 години. Не се адосвай с глупости.  Heart Eyes

# 136
Анке, то тия работи ясни.... имам ги, а и по голямата част от събирането на тия документи е работа на адвоката (аз трябва само да разписвам )  Wink трябва ми, обаче, един документ, че съм се интегрирала в обществото.... за него ме моткат и ме разиграват вече месец, че може и повече да е ... дават ми час...отивам, представям всичко, което ми искат и изведнъж ами то липсва още нещо.... казвам добре ' отивам да го взема от офиса (на 100 метра) и след 5 мин. ви го нося'.... Отговор 'А не, не може така... записвате си нов час и тогава идвате със всички документи' .... излизам на рецепцията за час....да, може, ще запишем, ама след 10 дена.... #Crazy а може всичко да стане за 10 минути....това ме побърква .... аз обичам всичко да става сега и веднага Wink ами толкова време ми губят...днеска ни служебната работа свърших, ни личната...ами цял загубен ден. #2gunfire #2gunfire

Грасиас за съветите  Hug

Ама имам хубава новина от тази седмица де... уредихме си кредит за къща newsm44 , само с номината на мъжо и три месеца антигуедад , но сега и там тичане... трябва да го направим до края на годината, преди той да навърши 30, за да може да ползваме по дълга ипотека  Wink , а ние още къща не сме си харесали ooooh! ooooh! ooooh!  

На мене вече ми мина настроението от сутринта, все пак е петък, сама съм в офиса, а и след половин час си грабвам чантичката и отивам на шопинг  Wink Кеф Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 137
Теичка, то и моя такъв нахакан, ама като не мога навсякъде да го мъкна с ммене, а аз с моя испански как да нахалствам.... то не мога да намеря толкова думи, че да ги обедя, че ми трябва веднага и спешно....
Ох, сега пък ми пратиха копие от трудовия ми договор....ами името на шефа друго... сбъркана една буква, ама то все едно друг човек  #2gunfire #2gunfire #2gunfire   Много ги мързи тез испанци, чак се чудя как са направили тази държава, с всичкия този мързел наоколо

# 138
Аааа, ако спе4ели Идайра си хващам шапката и отивам в Норвегия да живея.  Close  Mr. Green

Кажете по коя телевизия го дават това де?

# 139
  • Spain
поздрави за кретита Simple Smile ..я разкажи по подробно  ,4е е интересна темата  Mr. Green и ние се интересуваме ..но пък ни обясниха 4е можем да вземем само 30 годи6ен кредит . ..за 40 дават само на испанци   и незнам защо го смята с 3,94 % и изобщо останах разо4арована доста . я разкажи за вашия . и ние така сега  трябва да си намерим нещо ..но сигурно ще е апартамент .
 а за интеграцията в обществото ..за първи път 4увам такова нещо ..това си го е измислила соц работни4ка . като говорих с на6ата тя каза 4е е добре да съм интегрирана ..като я питах какво ще ре4е това ..тя просто по4на да ми обяснява  4е трябвало да имам приятели  Mr. Green , по4на да ме пита харесва ли ми тук , у4астваме ли в обществени прояви  глупости в общи линии . но това не влиза в  документацията

дават го предаването  по 5-та -теле синко - 4етвъртък от 10 4аса - така изгряха и буста , и бизбал , и 4еноа , и роса ..и многооо други - това е 5-то издание маи или 4-то по4нах да бъркам

# 140
За кредита...ами ние малко с връзки го издействахме....и това за 40-те години и то е благодарение на връзката, която използваме към банката... Аз по принцип не обичам да приказвам много предварително .... ама сега не можах да се стърпя да не се похваля. Дано да стане де  Praynig Вчера харесахме една къщичка и приказвахме с комшиите и, казаха ни, ще не искали много пари, дадоха ни телефона и като се обадихме и бяхме    #Crazy #Crazy #Crazy  от цената.... тия хора луди....ама досега гледах из нета...май могат да се намерят свестни къщички, на свестни цени Wink

дават го предаването по 5-та -теле синко - 4етвъртък от 10 4аса - така изгряха и буста , и бизбал , и 4еноа , и роса ..и многооо други - това е 5-то издание маи или 4-то по4нах да бъркам

Аз го знам предаването, ама преди май беше по първа, а чух че са го изместили.... инъче аз Ченоа и сие много си ги тача  Simple Smile

А за документа за интеграцията...адвоката ми обясни (днеска), че може и без него, но щяло да има по голяма тежест, ако го приложа към другите документи....

# 141
Работата от към цени е еб..а  Close ако знаете една залепена къща 4е искат 400 000 евро. в най добрият вариянт. Ами комунида на година 2 500 ? за кво? луди, луди и пак луди.  Аз искам апартамент в блок, по евтино и има комунитарийни сауна, фитнес, комп. салон, салон за общо ползване, видеорепортери, басеийни, тенискоротове, градина, портиери и 4ист4и и вси4ко това за комунида от 500 ?. Не 4е е евтино но все още мога да си го позволя, поне в Бенидорм.

Кларе, аз като погледнах на акта ни за граждански брак като са го превеждали са ме написали 4е съм родена в Шумен  Shocked ха сега де, дано не го видят, 4е майка ми жална после. Ново 4акане, изпращане, абе анам, надявам се да недогледат.  Praynig
Както и да е 4естит ви кредит, ще си намерите къща, работа и здраве да има.После идвам да полеем къщата, тогава ща неща ще довтасам (не те питам дали ме каниш) Mr. Green
Операсиона го дават , номинирането де е всеки 4етвъртък от 22 май беше.
Тва с документа за интеграция е ново 20. Адвоката да си върши работата, да не блее Crossing Arms

# 142
Абе моя се логнал докато готвех, аз съм ТЕЯ  Laughing Laughing Mr. Green

# 143
Абе моя се логнал докато готвех, аз съм ТЕЯ  Laughing Laughing Mr. Green
Оправдавай се ти Whistling Laughing

# 144
  • в Tara
Аз тука ей така да се вмъкна набързо, че да честитя на малката сладурана Моника авансаво утрешният й РД, че почивните дни хич ме няма от към активност  Embarassed

Та мило, сладко, хубаво и пакостливо детенце,
Пожелавам ти да растеш здрава и щастлива.
Нека денят ти бъде изпълнен с много усмивки, балони, подаръци и вкусна торта.
На мама и тате НАЗДРАВЕ и разбира се ще чакаме снимките
Hug newsm51
 newsm59 Tada newsm59 Tada newsm59
Хондич, трогната съм!!! Cry Cry Cry
благодаря ти много, как  се сети? Simple Smile Simple Smile опасна хонда- турбо дизел! Laughing
ся ще правя опити за торта, дано са успешни.

целувки за мони и ели Heart Eyes

# 145
....
...ся ще правя опити за торта, дано са успешни.

Ама как няма да са успешни - ти си майстор. После ще я демонстрираш и разкажеш, но най-важното - ДА НИ ПОЧЕРПИШ  angel008  superuu

# 146
  • Spain
о'ХАра ,
 4естита да ти е рождени4ката !!! .
 да расте игрива и весела . да ти но си след време 10 -ки и  да ти води все хубави ергени
 newsm59 newsm59 Tada  party023  261uu newsm59 newsm51
съжалявам 4е така предварително , но е възможно и аз да не се вясна в нета събота и неделя Simple Smile
а тортата ако не първата , то втората ще стане  Wink .. и рецептата после ще искаме  Laughing

# 147
jara Направи 2 ,едната я прати към Бенидорм  Joy    bouquetЦункай сладураната Мони от нас,да ви е жива и здрава. Поздрави на бат Влади от мен(бат Колю).Добре сте дошли в родна Испания и от мен - със закъснение Embarassed.
Анке --- AQUI HAY TOMATE --- ...Сега ще видиш как на вси4ки ОТ-та  ще им се вдигне само4увствието.  Money Twisted Evil hahaha

# 148
Моми4ета, в момента дават по канал ноу (нуеве) американски филм за някви си акули, ааа филма си е преведен на испански не е на валенсиянски. Та у4астват Бг артисти. Аня Пен4ева игаре роля на....на....ами натискаше се с един на една яхта, Sunglasses после видях един актьор пак наш, за името не помня. Тва май е българо американска продукция. Ади зяпайте.

Харе, ша пращаш ли тортата насам или?  Flutter Айде утре ще се раберем  Laughing

# 149
  • Spain
ако ви прати тортата да додем и ние  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green 4е ми по близзо бенидорм от мадрид  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
да бе Whistling така се казва6е предаването ..ама на мен като ми излиза само аки но аи киен вива - хехе как го написах на бг само  #Crazy #2gunfire и не можах да зацепя изведнъж .
ама иди 4ао 4е пак вкъщи ненаготвено и неприбрано .... 

Общи условия

Активация на акаунт