Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 840
  • 448
  •   1
Отговори
# 180
Да попитам в първа фаза може ли да се хапват корнишони?

# 181
Да попитам в първа фаза може ли да се хапват корнишони?

Аз си мисля,че е позволено.но по-много малко,като "подправка",ако имаш предвид стерилизираните.Иначе можеш да си ги хапваш спокойно във втора фаза.Надявам се да не съм те подвела,аз лично ги избягвах през ударния етап. Но понеже съм отскоро на режима,нека някой от по-опитните да ме поправи ,ако бъркам.

bouquet Hug Heart Eyes

# 182
  • Щастлива мама на 3 слънца
ЗДравейте прекрасни мой
влизам само за малко да ви почерпя днес правя 10 месеца с вас
Без вас нямаше да успея да свяля и задържа 12 килограма, прекланям се пред вас , Hug Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Laughing Laughing Laughing Laughing
Благодаря ви за подкрепата и милото отношение!!!!!!!!!!!!
Целувам ви всички и отивам да чета

п.с какво стана с ВАрнеската среща ???

# 183
Добро утро, сладури!

Има ли психолози сред нас? Би било много полезно
аз съм дипломиран психолог Simple Smile
Всичко отминава  Thinking

# 184
Адреналинтка я кажи ти сега като спец хапват ли се корнишони през ударният да не я згафя от 1 ден?

# 185
Адреналинтка я кажи ти сега като спец хапват ли се корнишони през ударният да не я згафя от 1 ден?
не мила остави ги ти тея неща
карай си само чисти протеини
има време за зеленчуци
успех

# 186
Чакай аз да подхвана новобранците Mr. Green-стига сте си търсили извинения и оправдания-на едната комшията и крив,на другата корнишони и се ядат,всичко си зависи от вас.Ако искате пийте си кафето с мляко и захар,яжте корнишони по килограм в ударната-проблема си е ваш.Или искате да отслабнете или не-това е.Човек има ли желанието,ще намери и начините.Тук всички са толерантни до време,не може да очаквате за всяко ваше прегрешение,да ви милваме по главите и да казваме-е нищо следващия път не го прави.Момичета-въртях се в този кръг 10г.,за кой ли път го казвам Mr. Green-диетите ми бяха-от утре,от понеделник а имах една и от четвъртък,нея я прилагах по изключение Wink.Единствено този режим ми помага да изградя нормални хранителни навици.И да отслабнах защото,слушах старите пушки,четях и два месеца бях абсолютно стриктна.Извинявам се за по-острия тон,и между другото най-накрая цъфнах,добре, че не съм вързала Hug

# 187
Ще попитам с риск да ми се скрате за глупавия въпрос  ooooh!,ама цял ден ме мъчи.Понеже съм любителка на дъвките-те позволени ли са  Whistling(тези без захар) или пак си правя илюзии.
Благодаря предварително .

# 188
Дъвчи на воля,аз не я изхвърлям от устата си Hug

# 189
Чакай аз да подхвана новобранците Mr. Green-стига сте си търсили извинения и оправдания-на едната комшията и крив,на другата корнишони и се ядат,всичко си зависи от вас.Ако искате пийте си кафето с мляко и захар,яжте корнишони по килограм в ударната-проблема си е ваш.Или искате да отслабнете или не-това е.Човек има ли желанието,ще намери и начините.Тук всички са толерантни до време,не може да очаквате за всяко ваше прегрешение,да ви милваме по главите и да казваме-е нищо следващия път не го прави.Момичета-въртях се в този кръг 10г.,за кой ли път го казвам Mr. Green-диетите ми бяха-от утре,от понеделник а имах една и от четвъртък,нея я прилагах по изключение Wink.Единствено този режим ми помага да изградя нормални хранителни навици.И да отслабнах защото,слушах старите пушки,четях и два месеца бях абсолютно стриктна.Извинявам се за по-острия тон,и между другото най-накрая цъфнах,добре, че не съм вързала Hug
Подкрепям те
който се хване на режима трябва да му е пределно ясно за какво става въпрос.
Аз не съм прегрешавала и не ми е било трудно ,казах си край стига и така,аз не тръгнах с мотивация че съм дебела бях 65 и всичко си беше ок 163 висока, направих го от любопитство да видя как ще изглеждам по- слаба.
Затова горе главата и не си позволявайте никакви прегрешения.Аз толкова щоколади изядох в съня си ...............но до там.
ТРябва да ви е ясно също и триците, аз като почнах се питах дали ще мога да ди ям до края на живота си ,това не е хич лека задача.СТранно ми е някой да сваля 2-3-4 килограма с нашия режим ,ок ама трици и протеинов ден до края на живота е закон.
Успех на всички нови !!

# 190
Здравейте всички  Peace
Днес ми е много лош ден.  Sad Нито на фитнес успях да ида, нито да се опазя от прегрешния и чак сега сядам на компютъра Tired
Утре ще трябва да се постарая повече, но за сега никакво отказване  Sly

# 191
noni2009 благодря  Peace направо не мога да живея без дъвки  #Crazy
*АДРЕНАЛИНКА* какво имаш в предвид с това някой да иска да свали 3-4 кг. с този режим?!

# 192
noni2009 благодря  Peace направо не мога да живея без дъвки  #Crazy
*АДРЕНАЛИНКА* какво имаш в предвид с това някой да иска да свали 3-4 кг. с този режим?!

не не е проблем колко килограма искаш да свалиш, имам впредвид това ,че трябва да си съгласна и да си стриктна в това да ядеш до края на живота си трици,н.п аз съм на 25 години и до края на живота си имам многооооооооооооооооо трици да изям и много протеинови дни да имам.СЕга някак си много ми  тежат, докато бях 1-2 фаза окей беше всичко, но все пак всичко си има  цена и в момента в който спреш да ядеш трици или да караш п ден всичко се връща,че и още .Това съм го виждала и ме е страх да експериментирам. ИМала съм доста дни в които повръщам или не ми е добре ,но......... триците са закон.
Успех ти желая не искам да ме разбираш просто грешно ,моя приятелка свали 4-5 килограма ,каза аз тея трици повече не и сега е 4 плюс 5 ..............Имам 10000000 примера за момичета, карат си п дни и си хапват триците и няма проблем .

# 193
Четох, четох...и най накрая реших да се включа по въпроса с въпросчетата на новичките момичета Laughing.....
Момичета и момчета, които сега започвате режима, трябва да знаете няколко неща за него:
1. Трябва ви стабилна мотивация и огромно желание!
2. Моля ви, направете си труда да прочетете книгата или поне най важното от нея, както и първата страничка на всяка тема, Вещи е направила синтез на най важното, доверете се!
3. Бъдете изключително стриктни и волеви!
4. Пийте достатъчно вода, яжте трици, набавете си режимни продукти и винаги имайте под ръка от тях, хапвайте от всички разрешени продукти, гответе си, яжте топла храна, супи, сготвени ястия, правете си режимни сладкиши, разнообразявайте си менюто, това ще ви помогне и ще улесни режима ви!
6. Придържайте се изцяло към режима, не прегрешавайте и не си търсете извинения и оправдания и то още в самото начало!
7. За всичко, което не ви е ясно питайте, винаги ще има кой да ви отговори, ноооо, Моля ви, питайте уместни въпроси, а не такива от които си личи, че нито сте чели книгата, нито темите, нито дискусиите!
8. Освен това режима е продължителен, не е светкавичен и трябва време и усилия, както и това, че някои от навиците в него трябва да ви останат за цял живот-Протеиновия четвъртък и овесените трици, това ще ви гарантира успешното задържане на постигнатото!
9. Ако сте достатъчно мотивирани, осведомени и стриктни, трябва да знаете, че успеха ви е гарантиран!
10. Ииииии най важното, режима действа с пълна сила и дава удивителни резултати, променя живота ви, дава ви самочувствие, връща ви себеуважението, възвръща ви живота, такъв какъвто трябва да е-пълноценен и изпълнен с малки и големи радости! С една дума - с Дюкан стават чудеса и се сбъдват мечти!

Извинения от рода на "изпих едно кафе подсладено с много захар" и то на втория ден от ударната фаза не говори за мотивираност и осведоменост, съжалявам да го кажа, но е така.......... Или пък въпрос от рода на "мога ли да хапвам корнишони в ударната фаза", за хората прочели поне най важното от книгата, да речем нейния синтез отговора е ясен....и той е Може, ноооо едно много, много, много малко корнишонче, за подправка към ястието и то, ако съвсем не издържате, а както знаем средната продължителност на ударната фаза е 5 дни, е хайде сега де 5 дни няма да умрете без зеленчук, поне ударната да ви е чиста и изпълнена както трябва....

Съвета ми е-Четете по задълбочено, както книгата, така и дискусиите в темата....и воля и стриктност му е майката....

Хайде сега УСПЕХ  и само напред, а килцата надолу.....И да знаете когато няма кого да питате, а в книгата не намирате отговора, общо взето принципа е "Всичко което не е позволено е забранено!"

Знам и това, че в началото на режима е малко объркващо, излизат много въпроси, търсят се много отговори, но, ако имате желание, воля и сте си направили труда да се осведомите всичко ще си дойде на мястото....УСПЕХ!

Дълго стана, ама не можах да се сдържа!

Редакция: Адреналинка Hug Heart Eyes Hug, Честити ти 10 дюкански месеца! Браво миличка!  bouquet  bouquet  bouquet

ПП И още нещо - Отдавна искам да напиша, че всички ревЪт и се вайкат и търсят вълшебното хапче, вълшебната диета, вълшебния режим в който да ядЪт и да отслабват, амииии ей ви го на бре, тоз магически режим - режим на Дюкан се нарича и килцата от снагата ви съблича, за да не ви тежат излишните кила и за да сте най красиви на света!

Петенцееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 20:08 от Tumba_lumba

# 194
  • Пловдив
Четох ... ядосвах се ... писах ... трих. Няма смисъл. Просто ще кажа същото - ако искате са отслабвате ще спазвате стриктно, ако не искате - не е мястото, където ще ви се каже "нищо, то няма значение" или "голяма работа, то е малко или само веднъж", или "нищо де, ще почнеш утре от начало". Съжалявам, ако очаквате това сте объркали темата и режима. А за тези, които не спазват - ами не са искали, не са го направили, тяхна си работа. Но ако ще го правят едва ли ще се чувстват комфортно тук.

ТУК ДОРИ И НАЙ-МАЛКИТЕ И "НЕВИННИ" ПРЕГРЕШЕНИЯ НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ!!!

Общи условия

Активация на акаунт