Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 805
  • 448
  •   1
Отговори
# 270
  • София :(
          Добро утро  Hug

Tumba_lumba, нека това бъде последната година на пожелания и първата на сбъднати желания.
                                 Честит Рожден Ден   

Аз тази сутрин се събудех подпухнала и надута като плондер, и разбира се кантаря веднага го отчете - 81,900... Само не се сещам от какво ще да е, но нейсе - ще ми мине  Simple Smile
          Слънчев, усмихнат и режимен ден и спорна седмица  Hug Hug Hug

# 271
ДобрЮтроооо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тумбе,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си здрава и да постигнеш мечтите си!

Режимна съм!....Добре се чувствам....

Днес:
Тричав тутманик за закуска
За обяд яйца по панагюрски 6 броя Mr. Green
За вечеря - лозови сърми с пилешко-телешка кайма и настъргана тиквичка.

# 272
 newsm59Честит Рожден Прекрасна Тумба Лумба newsm51

Бъди винаги себе си!Много ти отива толкова усмихната,мила и красива 4470
Желая ти от сърце успех във всичко към което се стремиш!Бъди здрава и щастлива!

Страхотен кулинар си и винаги ястията ти са толкова красиво сервирани радост за окото просто Peace
И аз като немското цветенце Hug с удоволствие ще се почерпя от всичко.Весел празник!  bouquet

# 273
  • София
Добро утро!  Hug
Тумбичка  Hug честит празник!  newsm59
Много здраве, любов, късмет и пак любов!  Hug Мерси за почерпката, страхотни неща си стъкмила. А имаш ли ги някъде както са на снимки с рецептите?

Сноуче, добре завърнала се  Hug
Благодаря!  Hug Браво за кантарев!  Hug

Пожелавам на всички много лека, успешна, режимна и приятна седмица!  Hug

# 274
Тумбееее  newsm59  Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма. Защото вече си и с една година по-красива, по-умна и по-привлекателна! Продължавай с тази скорост!

Венерас  smile3505 страхотна хубавица си! Продължавай в същия дух!

Аз днес съм +1 килограм. Не знам на какво се дължи, но рано или късно ще падне и той!

Успешна седмица ви желая и мнооого минуси на желаещтите   bouquet  Hug bouquet Hug  bouquet Hug

# 275
   Добро утро момичета!

Честит рожден ден на Тумба Лумба!С пожелание за здраве и още много успехи!Бъди винаги така лъчезарна!(чета ви от доста време и това излъчват снимките на които те има)     Gift bouquet

Мименсита
, харесва ми как се отчиташ всяка сутрин.Забелязах че тези дни по няколко грама си отгоре.Явно задържаш вода.Знам че си много преди мен тук/ но ще си позволя да ти дам съвет/, но аз лично като намаля водата и започвам да се подувам.Колкото повече пия, толкова повече свалям.

Моята закуска днес ще е като на Мастърчето.Вчера много го харесах.Не мога да определя кекс ли е или тутманик, само знам че е много по-вкусен от обикновенния солен кекс.

Обяда ми ще е пилешка пържола на тиган с извара и кисело мляко.
 Вечеря : пълнени калмари с извара и подправки и малко стар лук.

Днес ми е последен П ден, затова отивам да си накупя зеленчуци.Ах, как ми се е прияла една Дюканска овчарска салатка.

Хубав ден ви желая  bouquet

# 276
Добро утро  Simple Smile
Тумбичка ,честит рожден ден! Все така мила и усмихната и де ставаш все по-прекрасна!   love001  bigdance2
Венерас, много си готина ,БРАВО  newsm03
На новичките добре дошли и моля спазвайте всичко по инструкция и слушайте какво ви пишат всички "колежки" - говорят от опит  Simple Smile  Hug
Зорче  Simple Smile  Hug това твойто кучо какъв хулиган е newsm09 Заплаши го че ще го изядеш ако не си каже  devil  smile3532
Немско цветенце, Сноуче, Цвети ,Весито5 ,Марчелка   Hug
Успешна седмица от мен   bouquet

# 277
 Тумбичка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН newsm51 newsm38 baloni
Пожелавам ти много здраве, щастие и здрав секс smile3521
Да се отчета и аз, днес ми е осмия ден с вас като 5 дни са първа фаза без прегрешения, решила съм във втора да карам 5/5. Устоявам на всички изкушения благодарение на вас! До сега -3,7кг

# 278
Добро утро!  Laughing
Честит рожден ден на лъчезарната Тумбичка  newsm51
Аз да се изфукам, отиде си още едно килце, но това килце е много специално за мен, защото ... вижте ми BMI, падна под 40 ... а почнах от 53  newsm68 Минах в друга категория, вече съм си обикновена дебеланка, а не с тежко затлъстяване. И съм много щастлива от това  Laughing
Сега да ви споделя днешното си меню, 2 ден П: закуска - принцеса с извара и яйце; обяд - печена скумрия в собствен сос; следобедна закуска - крем карамел; вечеря - пиле фрикасе.
Една песен от мен за вас, за да е хубав денят ви и успешна седмицата: http://vbox7.com/play:45b3d51c
Обичам ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 279
Добро утро!   Nature Sunny

Чета си ви всеки ден,но все не отава време да се разпиша..

welcome на новите момичета!Бъдете стриктни,без прегрешения и резултатите ще дойдат! Hug

Честит Рожден Ден на Тумбичка!  bdbaloni Все така лъчезарна и минусова! Wink

Честита месечинка и на АДРЕНАЛИНКА!   bouquet

Венерас избила си рибата не само по морето,шЪ знаИш! Whistling Peace

Днес ми е 12ти ден(сега съм в П дните,карам си 5/5).Вчера както бях 81кг.и сутринта кантарев ме зарадва с -1кг! Whistling До сега не ми се е случвало,а последните дни все бях +0.200-0.200.От началото съм -3.300кг. и май е време да си сложа една лентичка.. Sunglasses

Почерпка по случай сваления кг.,с пожелание за много минусчета тази седмица! Hug Май има ефект от записчето на първа стр. Mr. Green

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 08:53 от БОДЛИВКА

# 280
Добро утро и от мен! Hug
Тумбичка, newsm59 много здраве и повече поводи за усмивки!
Днес кантара ме зарадва-400гр.и вече съм 58,400кг.Но от днес съм на ПЗ и сигурно ще има покачване.
Менюто днес
закуска-тричаво кексче
обяд-пил.пържолка с зелева салата
вечеря-скумрия на скара с салата
Лек и отслабващ ден на всички

# 281
   Сега се притеглих и аз и съм +600гр незнам дали не е от предстоящия цикъл който чакам днес или утре.Днес иначе ми е 5ти ден на ударната фаза.До вчера бях свалила един кг, а днес излиза че са 400гр ooooh! Нищо де надявам се да е от МЦ.Ще си изкарам П ден и от утре втора фаза, пък дано тръгне надолу Laughing

# 282
Добро утро ppp!
Тумбе, честит рожден ден  baloni! Да си жива и здрава и все така усмихната!
И аз , както казва Мастърчето, съм режимна.
А сега да поздравя и морската ни сирена Венерас! Страшни снимки  newsm10 !
Хеписмайл  Flowers Rose
Лек ден от мен!

# 283
Kpuccu , всички са така покай МЦ-то, не се кахъри толкова. Нормално е да задържаш вода, но ще видиш после как ще олекнеш  Hug
Мис Марпъл, честит ти специален минус  newsm51 Още такива да имаш!
Днес съм с +  newsm45 Е, не е чак трагично положението, защото аз съм си така. Сваля едно килце и после го обикалям цял месец, докато го затвърдя  Rolling Eyes

# 284
Добро утро момичета!
Първи ден след отпуска  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт