Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 797
  • 448
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро куклии Flutter Hug Hug Hug.
Мерси за комплиментите, знаете си че без вас и форума нещата нямаше да се получат.

Съвет към новичките- Първо добре дошли.  bouquet
Второ спазвайте всичко стриктно и без своеволия  и резултатите ще са налице.
Моята фигура беше още по прекрасна, но поради ред причини-който нямат връзка с режима върнах няколко килца.
Но тях ще ги боря с фитнес, не ми се връща в втора фаза, пробвах се и немогаааа Blush.
За протокола-изкарах си стриктно трета и от около 8 месеца се водя уж в четвърта Wink

Та четете книгата, правете си рецептите от блога и слабейте вкусно Wink

Малко народ да нагушкам и отивам да работяяя Hug Hug Hug Hug Hug
Нелсънче,Светлат, Мирка,  Викито ,Кри, Люси, Ванеска, Татит, ,Вещи, Флучия, Дари, Весито 5,Шуши, Дорчестър, Креми Савова, Мастерче, Няла, Гардения, , Сани3, Вани Ник, Мименсита, Юни,Ив Микова, Айнур, Гулбенур, Цоци, Танчетата, Тонитата, Филюдка, Липстик, Зорита, Марчелка5, Мерито, , Бачи, Немското Цвети, вая, Сноучева, Музичка, Мери Зайо, Паталинка, Михи 69, Петинка, Петенце-Цветенце, Мис Марпъл, Мимиии, Black Snacke, Талии,Хеписмайл,Зорана

ПП. Пропуснах една сладурана- Лабелло, какви ги вършиш ти ,ааа, стискам палци да оправиш положението, спомням си как с тебе заедно се борихме , няма да се предаваш Hug

# 286
Здравейте  Hug

Днес даже и на стъпах на кантара... чувствам се толкова подута, поради МЦ... но след няколко дни се надявам вече да тръгна килцата надолу, че тези дни някакви плюсове имах.. а то ето защо...

Гледам, че всеки си пише менюто, което е страхотно, защото така ми идват идеи какво да ям и аз Simple Smile
А моето днес е- трици с кисело мляко, за обяд - пилешко с краставица, вечеря - не знам още..  Mr. Green Heart Eyes

Венерас  Hug а ти защо си я сложила тази овца в подписа...

# 287
 Joy
Щот съм виден член на стадото, затуй Hug Hug

# 288
Добро утро от мен. Завърнахме се от почивката. Предвид притеснението ми за храната по заведенията и липсата на кантар, дори съм -1кг. Бях си съвсем режимна, въпреки мноооогото изкушения  ooooh!. Сега се връщам да чета, че имам 2 теми. На тези с поводи честито, на останалите много  Hug Hug Hug

# 289
Здравейте стари и нови Дюканки(аз съм и от старите и от новите  Grinning ,тъй като съм за втори път тук в редицата).Аз не пиша редовно(но пък все съм на балкона и ви чета най редовно)но сам си режимна.  Peace

# 290
  • Варна
добър ден!
Тумбичка, честит рожден ден, любов моя! newsm59 nbirthday newsm67   ura  bigdance2  пожелавам ти да си много,  много здрава, обичана, уважавана и щастлива!дай Боже никога повече да нямаш проблеми със старите килца!обичам те страшно много!
http://www.animacii.net/images/stories/pictures/rasteniq/cvetq/cvetq5/3840.gif

да напомня: ВАРНЕНСКА СРЕЩА НА 29.08. В 12 часа В ГОДЗИЛА!ЗАПИСВАЙТЕ СЕ!ЧАКАМ!

# 291
Здрасти бандаааа!
  ТУМБИЧКА,честито и от мен!Жива,здрава,много успехи и късмет ти желая!!!  bouquet  bouquet  bouquet
  ВЕНЕРАС,благодаря ти,мила,че никога не ме забравяш в гушките си! Hug Hug Hug
  С нетърпение чакам 29.08.да нагушкам всички присъстващи  hahaha Joy hahaha
  ЛАБЕЛООО,добре дошла отново в нашите редици Thinking newsm78

# 292
Здравейте и от мен Hug newsm59 Tada Тумбеее всичко най-розово ти желая,бъди все така позитивна и лъчезарна.Венерас ох-оооо при тези снимки Борката ще се появи с изплезен език Mr. GreenКантара сутринта ме изненада за съжаление неприятно,но след снощното уиски,не очаквам и друго.Ще го борим плюса няма как,иначе мерките са непроменени,което е добра новина  bouquetЧао засега,отивам да поработя Hug

# 293
Приветче и от мен
След снощното режимно натъпкване(буквално)за пореден път се убеждавам че режима е вълшебен
Легнах си 74.500 напита и наядена до ушите Mr. Green тая сутрин се събуждам 72.700 Wink демек -100гр от вчера бавно но славно
Да се оплача аз че днес тръгвам на работа ,след 2-седмична отпуска и направоооо.....не ми се работи бре хора при всички ли е така или аз съм лигла Crazy

# 294
Да попитам за триците..
Донесоха ми едни и ме притеснява какво пише в съдържанието,освен белтъчините и влакнините:
Хранителни стойности за 100 гр.:
въглехидрати 66г.
мазнини 7 г.
  Thinking

# 295
Да попитам за триците..
Донесоха ми едни и ме притеснява какво пише в съдържанието,освен белтъчините и влакнините:
Хранителни стойности за 100 гр.:
въглехидрати 66г.
мазнини 7 г.
  Thinking

Щом са овесени триците-хапвай смело....Не надвишавай 3-те с.л. на ден и толкоз.... Laughing Hug Hug Hug

# 296
    Здрявейте , прекрасни ! При мен нещата са все същите, продължавам напред и се надявам дините да свършат по скоро на пазара , за да мога да влезна в правилната фаза !
Въртя се около 60 кг и това , незнам дали да се надявам , че ще видя пак 5 цата!
   Адреналинче , честита ти месечинка , бъди все така усмихната  Hug Heart Eyes надявам се че ще се видим във Варна!
   Хеписмайлче , дано се оправят нещата и аз съм на същия хал!  Hug
 Гардениика ,  много липсваш на темата , дано нета не се губи за дълго!  Hug
  Рада , много добър резултат имаш и си постигнала много добра визия!  Heart Eyes
 Соуче  , добре завърнала се  Hug Липсваше  Heart Eyes
  Стефи свищов , браво , кога ще ни покажеш снимка с новото поле?  Party
  Мис Тайра , как да не те помним , добре завърнала се ! Честита ти месечинка  Heart Eyes
 исп мамче , много си хубава !  Hug
 Венерассс , лелееее красавица , прекрасна ... добре че не са те откраданли някаде по морето  Hug  Heart Eyes
 Зоритка , ей уби ме с тва куче , дано не стане жертва на режима !  hahaha Joy
 Боби 1973 , приятно моренце и да с езавърнеш с още по добри резултати!  Hug
Тумбичка , прекрасна , Честит рожден ден , бъди красива , обичана и чаровната усмивка никга да не напуска лицето ти !

Блумче , браво за резултата , все така да ти върви с режима !  Heart Eyes
Марпълче , честито ти минусче  Heart Eyes
  И сега специално за новите кадри Ф сТадУтУУ , добре дошли  , Pammy, KLEOSNEFER, marqito, star76 , АннаБелс, Крисси и слушайте старите  ОФсИ , за да има минусчета , че ИнъК  smile3508 !
star76 , и аз съм дребна 158 см и имам същия проблем като теб , просто и 1 кг да кача веднага се вижда!  #Cussing out Но режимност му е майката , Тъй да знайШ!  Hug
  Май това е от мен , които има нерви да ме чете ! Ама мноУ Ва Либя!  Crazy

Забравих да напомня , за всички Бургазлийки , организирали сме ходене на Варненската среща на 29.08 , мноУ ша Въ мола , който желае да дайде с нас да ми пише на лични , за да се разберем за местата по колите ! Благодаря   bowuu

# 297
Здравейте на всички,аз съм тук завърнах се, бях малко по пътищата.Честит Рожден Ден на Тумбалумба Бади жена благословена с любов и нежност надарена с усмивка вечно озарена и с радост надарена!!!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛА!А сга да се отчета не се бях теглила цяла седмица,но.... Embarassedи не бях много режимна та кантара показа днес 63.100 много ++++.Но от днес съм режимна и всичко трябва да си дойде на мястото.Честит празник на всички с повод и без повод и лек и отслабващ ден на всички!

# 298
  • София
здравейте момичета  Hug имам - от 200 г,но се пак е минус  goodscale
Gardenia,mimensita,mmmshushy80 багодаря ви момичета-вдигнахте ми самочувствието
tumba lumba честит рожден ден
желая ви лек и отслабващ ден на всички  Hug Hug Hug

# 299
Тумбе, честит рожден ден !!
Бъди все така прекрасна, усмихната и лъчезарна !!
Желая ти скоро да постигнеш целта си !

Аз се върнах от море..последния ден ядох май развалено нещо  Sick и изкарах една нощ в тоалетната..днес храна да не видя.
Нямам обаче нито плюс, нито минус..Това е положението. Опитвам се да вляза в ритъм, ама днес ми е тройно критичен ден.. ooooh!

Добре дошли на всички нови Дюканки !!!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт