Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 792
  • 448
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте, момичета  Hug

Тумба Лумба, честит рожден ден-да си все така влюбена и усмихната  Laughing  newsm51

Блекче, добре дошла от морето.Ееее, завиждам ти за състоянието, най-обичам да съм така  Mr. Green Wink

МШуши, много сладък пост, напаво нямам какво да напиша повече-отразила си всички новини  Hug

Венерас, впечатляваща си   bouquet, то затова гаджето не те пуска толкова години  Wink

Гардения, скоро видях на някой подписа "тъкмо се научих да ходя и говоря и ми се карат да мълча и седя", нещо такова беше, казано от бебе и ми стана малко смешно, че и при нас е така.Ама нищо, още малко да стане по-стабилна Надето и става много лесно, щото си седиш и гледаш отстрани какво прави  Laughing

Мис Марпъл, честито минусче   bouquet.Хайде, чакам да честитя скоро двете цифрички  Laughing

Лек ден засега, след малко ще си довършвам-много хубав и усмихнат ден  Hug

# 301
Здравейте , днес ми е първи ден..Такъв оптимизъм мее налегнал че направо летя  Grinning За съжаление първото сутрешно мерена на кантара ме свали обратно  на земята  Joy Ама ще видим той или аз-Битката тепърва почва Joy Нищо, че гадината сакяш нарочно стачкува -  батерията тоочно днес дава фира.Ама  не е познал  ей сега отивам да търся нова
 Grinning
Tumba честит рожден ден !С най хубави пожелания HugGrinning

# 302
  • Варна
АннаБелс , никакво отказване, нали?! Grinning забравих да ти кажа вчера, измери си обиколките на бедра, талия, гръден кош и каквото там искаш и си ги записвай!килцата падат, но пък меркитеее....с главоломна бързина! Hug

# 303
  • Варна

smile3525

Тумбе, честит рожден ден!!!
Цял живот изпълнен с щастие и любов ти желая!!!

# 304
Честито на всички с поводи!Леле колко съм пропуснала за няколко дни отивам да ви изчета.

# 305
Petenci никакво отказване  вече спринтирах няма връщане  назад Joy
Определено не искам още една зима да се чудя какво да обувам в снега  Tired О к ще се измеря.

# 306
Тумбичка, честит рожден ден, мила!
много здраве и късмет,
със Дюкан върви напред,
да се стапят килограми,
и да бъдеш фина дама!
Страхотна си!

Аз си коригирах една от грешките и хоп- минус едно килце! ми аз забравях да пия вода, какво очаквам?! в събота и неделя стабилно полях корените и тази сутрин съм към 59 и 8-900. Тъй че:
Водичка трябва да си пием
и да си хапваме месце.
и после в трета фаза ние-
ще облажим и с плодове.
да не забравим наште Трички-
приятелките най- добри-
на палачинки ил' в тавичка-
как' искаш им се наслади.
и ще започнат килограми
да падат като из ведро,
и ние ще сме тъй желани
..."че само викам си:"дано!"
по някоя и друга гала-
да ме прощават в' втора фаза-
ама в менюто ще нагазя-
нали Дюкан така ни каза?Simple Smile
отново му се доверявам-
и в трета с мене да върви,
а после само си представям
как тръгвам с късите поли.

# 307
Добър ден сладки ДЮКАНКИ.
Благодаря на Стефи Свищов,Мисс Марпъл,Крис70,Мименсита,Нарци,Бодливка   bouquet
Бодливка 13 кг ги смъкнах за около 3 мес,а останалите 2 си паднаха в трета фаза.Но всичко е индивидуално ,зависи и колко кг имаш за сваляне.Успех ти желая
Тумбичка newsm67 Tada почерпката е страхотна,пожелавам ти да си много щастлива и усмивката да грее на красивото ти лице  Heart Eyes
Адреналинка малко късно ,но честита ти месечинка.
Венерас,Мерито направо сте  newsm81 страхотни мацки...
МИсс Марпъл честити придобивки,а относно линийката ти така като я гледам си  я преполовила,много се радвам за теб   bouquet
При мен всичко е ок,не се плашете толкова от 3 фаза ,не е толкова страшно когато всичко е в нормални количества.
Целувам Ви

# 308
  • Варна
M5, ама как ми повдигна настроението самооо! Hug Hug Hug
Тумбе, искам рецептите за всички тия вкусотии!

# 309
pink85 мерси че ми отговори,  bouquet и аз толкова искам да сваля!И се надявам да изглеждат повече,нали съм си дълга.. Whistling

Мастърче и на теб  Hug че успяваш да следиш в навалицата..  Crazy

М5 страхотни рими сътворила,от тях ми доДи нова сила!Туй направо си е за първа страница-да видят всички,че дюканки нямат граници! Wink Hug

# 310
Здравейте от доста време не съм писала но пък ви чета  редовно.След дълга отпуска се завърнах с няколка килца отгоре.Много се изложих но съм решена с цената на всичко да си върна старите кг.Надявам се ще ме приемете отново във вашите редици.От днес стартирама отново във втора фаза.Тумбичка мила от все сърце ти желая здраве и късмет!  bouquet

# 311
Здравейте момичета Hug
Tumba_lumba  bdbaloni Много здраве,късмет и от всичко хубаво по много  smile3525
На всички с месечинки и поводи,които съм пропуснала  bouquet  bouquet  bouquet
Ispansko mam4e много добре изглеждаш Hug Hug Hug
Gardenia  Hug Hug Hug аз съм на около 250км от Валенсия.Къде точно мислиш да ходиш?Много ще се радвам на една такава срещичка,но превоза ми е малко проблемен,та незнам newsm78
От няколко дена съм в застой,но чакам МЦ тия дни,така,че може да се каже,че всичко е наред при мен Simple Smile
Пожелавам ви приятен и минусов ден Hug Hug Hug

# 312
Здравйте и от мен!
Шуши-Мерси! Hug
Блумен-Ритникът наистина действал!Тази сутрин съм -300гр,след дълго люшкане и задържане! newsm44 newsm44 newsm44
благодаря ти от сърце! Hug
Тумбе- newsm59

Желая ви хубав ден и успешна нова седмица!

# 313

Мастърче и на теб  Hug че успяваш да следиш в навалицата..  Crazy

'Ми кО да напраЯ кат' вЪ обичам всичките.... Hug Hug Hug
Пък като ти прочета ника(Бодливка) и си представям ей туй нЯщу и съвсем ми ставаш миличка...
http://fr3ak.eu/?p=89

# 314
Здравейте от доста време не съм писала но пък ви чета  редовно.След дълга отпуска се завърнах с няколка килца отгоре.Много се изложих но съм решена с цената на всичко да си върна старите кг.Надявам се ще ме приемете отново във вашите редици.От днес стартирама отново във втора фаза.Тумбичка мила от все сърце ти желая здраве и късмет!  bouquet
с.м.н., приемаме те разбира се  Hug
С тебе пак една съдба делим (и аз се поправям), нали и на една и съща дата почнахме  Wink в началото.
Успешно завръщане във втора и скорошна трета ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт