Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 788
  • 448
  •   1
Отговори
# 315
   Момичета, колко време се пекат пустите му калмари?
  Напълних ги с извара, кис.мляко, краставички и малко стар лук.Бумнах ги на 220градуса. LaughingПредният път се излъгах да ги правя замразени и ги хвърлих..бяха като подметки.Дано този път станат и не ми иде хубавата плънка на боклука.

# 316
Калмарите първо се сваряват.
М5  Grinning Сложих ти стихчето в сайта с рецепти.  bouquet
Тумба лумба!  Party Time

# 317

Аууууууу, значи и тоя път нищо няма да стане.Лелеееее защо първо не ви питах! ooooh! Ще ги допека все пак.Вече ги сложих а и ги напълних с плънка.Ех, как ме е яд!

# 318

Аууууууу, значи и тоя път нищо няма да стане.Лелеееее защо първо не ви питах! ooooh! Ще ги допека все пак.Вече ги сложих а и ги напълних с плънка.Ех, как ме е яд!

Пробвай да налееш водичка в тавата ,пък дано стане така както си наумила.Абе ще стане няма страшно Hug...

# 319
Сипи им вода да покъкрят и ги завии с готварско фолио.

# 320

Пробвай да налееш водичка в тавата ,пък дано стане така както си наумила.Абе ще стане няма страшно Hug...

Това и направих.Благодаря ти Мастърче!  bouquet Това майчинство ми е изпило акъла Joy Добре че звъннах на майка та и тя ми даде тоя акъл ooooh! hahaha

# 321
ВИКИТО както винаги си страхотна .Този път ще им разкажем играта на тия кг.Успех и на теб мила.

# 322
  • София
Тумба Лумба, честит рожден ден!  newsm59  bigdance2  Да си все така усмихната и лъчезарна и както си си хубава, още по-хубава да ставаш!

На всички по  Heart Eyes и  Hug

# 323
  • София
Тумба Лумбаnewsm59 бързо достигане на всички набелязани цели! newsm51
Венерасnewsm81 А пък какви ц...и имаш #Crazy Блазе ти! Моите прогресивно намаляват, а уж бавно отслабвам. Cry
М5, днес ти е дошла музата. Wink Повдигна ми се настроението с твоите творения.
АннаБелс, добре дошла и не позволявай на никого и нищо да те демотивира. Peace

При мен нищо ново. Карам си трета олекотена.
На всички много  Hug Hug Hug

# 324

Гардения, скоро видях на някой подписа "тъкмо се научих да ходя и говоря и ми се карат да мълча и седя", нещо такова беше, казано от бебе и ми стана малко смешно, че и при нас е така.Ама нищо, още малко да стане по-стабилна Надето и става много лесно, щото си седиш и гледаш отстрани какво прави  Laughing

Joy Joy Joy Много ми хареса  hahaha hahaha hahaha

Деница, във Валенсия ще ходя  Peace И до Честе на едно състезание, но то е съвсем близо. Май ще поостанем две седмици, така, че може да навия мъжа да обиколим околностите. Кофти, че ще сме с Надя и с баба й, ама ще видим кого ще вземем и кого ще оставим в квартирата  Wink

# 325
Добър ден на всички
Тумба Лимба  newsm59, нека твойте желания бъдат мои пожелания, и да си все така лъчезарна и усмихната.
Вчера кантара показа +300 гр, въпреки че очаквах да са повече заради огромното количество домоати, което погълнах. Но затова пък днес съм с още 300 отгоре, незнайно по каква причина. Явно като съм на ПЗ задържам вода. Боядисах си косата през уикенда, което малко ме ободри. Сега се надявам с новата коса и новия имидж да си намеря и нова работа. Определено съм по оптимистично настроена.
Желая лек и отслабващ ден на всички.

# 326
Здравейте и от мен!  Hug
Тумбичкаbdbaloni Пожелавам ти много, здраве, щастие и късмет!
Адреналинка, честита ти месечинка на патеричка!  newsm51

Честито и на всички с най-различни поводи (изтървала съм доста а и вече не помня)!

Иначе моята трета никак не върви гладко Cry. Качила съм 2 кг. и съм се опухила в ханша и краката. Вече наистина не знам какво да правя, но няма да мрънкам (че аз и без друго само това правя).
На всички пожелавам хубав остатък от деня!   bouquet

# 327
   Много ми миришат тия калмари...Незная вие как ги ядете, но аз май ще мина само с плънката Sick С толкова желание ги направих, но ще е за последно.

Относно подуването..еееее при мен причината е вече факт.Пристигна МЦ неусетно с бързия влак. ooooh!

# 328
Мастърче и на теб  Hug че успяваш да следиш в навалицата..  Crazy
'Ми кО да напраЯ кат' вЪ обичам всичките.... Hug Hug Hug
Пък като ти прочета ника(Бодливка) и си представям ей туй нЯщу и съвсем ми ставаш миличка...
http://fr3ak.eu/?p=89

хи-хи,тоз е голям симпатяга! Grinning Ника ми е още от IrC-то(мирката)и тогава редовно ме питаха дали ходя на епилация.. Mr. Green а на мен просто характерчето ми е такова.. проклетия съм от раждането-с г..за напред. Twisted Evil Сори за офф-а. Blush

Венерас,  newsm81 А пък какви ц...и имаш #Crazy Блазе ти! Моите прогресивно намаляват, а уж бавно отслабвам. Cry

И моите сигурно ще са така, но мъж ми не е цицоман-няма да страда много.. Mr. Green Даже се шегувам с него,че в трета фаза ще са ми толкова малки,че ако ги намажа може и да ги излекувам. Joy

Гложди ме един въпрос-какво е ГГЗ? Rolling Eyes

# 329
  • София
Kpuccu, ти не започна ли преди няколко месеца диетата?Беше с много хубав аватар /твой  си newsm78/, даже те питахме защо си на диета.Не знам дали заради шрифта или стилът, но много ми приличаш  Laughing
Аз калмари не съм готвила, но май няма и да опитвам  Mr. Green

Дидка 23, защо така, прегрешаваш ли или просто от фазата си?Думата "опухила" е страшно образна  Joy Joy

*Carmen*, късмет в търсенето на работа, друго си е с нова коса, нали  Peace

Общи условия

Активация на акаунт