Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 781
  • 448
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Да, и аз си спомням, че Криси беше в нашите редици по едно време. Какво стана, Криси? newsm78

# 331
Специално за новичките да поясня ГГЗ е едно такова нещо,което ако кажете,че сте го извършили ви чакат следните неща : smile3512 bash box #Sniper и най-вече smile3537 smile3538 newsm66  341uu,а иначе означава в превод г...з глава затрива Mr. GreenТака, че внимавайте, Крисси що се отказа от точковата newsm78.Мастърче откъде го изнамери туй нящо hahaha,много е готинко Hug

# 332
Тумбичкаnewsm59 От здраве и късмет да не се отървеш  Hug Много сбъднати желания и безброй усмивки от мен   bouquet

# 333
Мерси на всички,дето ми отговориха на лични за ГГЗ,без всичките тия тупалки..
Пък и аз вече не се смятам за нова,нямам нито едно изпито кафе със захар-нито със съседа,ното без!  Naughty

# 334
  • Пловдив
Тумба, честит Рожден ден! Много щастие, късмет и любов!

Криси, ами добре дошла отново. Мисля, че е за трети или четвърти път     bouquet

# 335
Криси, ами добре дошла отново. Мисля, че е за трети или четвърти път     bouquet

Поради многото питания..да за втори път ми е.Първият път явно не бях готова за режима.Още ударните ми бяха много трудни.Сега с лекота тръгнаха нещата ...пу-пу!Разгледах по-обстойно рецептите и смея да кажа че вече съм много по-запозната с храните и не ми се струва никак трудно.

Вещи, моля те! Joy Не съм толкова несериозна, три-четири пъти да го почвам!Просто ти писах няколко лични съобщения тогава за да ме добавиш в табличката, но май така и не ме сложи. Laughing Нищо де няма значение.Показвам се и на аватара - да видиш че е била друга несериозна адашка! newsm03

talyyy ,verche, радвам се че ме помните! Hug Да онова си бях аз на аватара, само че не се виждаше хубаво..след раждането имам останали кг-ми.

Дори преди време бях паднала от емоции под 56кг и близките и колегите ме питаха да не съм си докарала някоя анорексия.Аз по принцип съм с по-тежки кости и явно затова кг-те не ми се забелязват чак толкова.Вчера си писахме с едно момиче което е започнало диетата от моите кг сега и е станала 58кг, каквато е целта ми.Тя на 58 изглежда както аз на 65.Почти еднакво високи сме...но явно структура...

Е, ще излъжа ако кажа че паласки и шкембе нямам.Никак не съм слаба даже. JoyПросто на всеки човек едни и същи кг стоят различно..това имах в предвид.

За да не е само спам да спомена и за проклетите ми калмари.Барабар с плънката заминаха в коша..и тя смърдеше.Омлет ще хапвам за вечеря.Отивам да пазаря че ни мляко, ни извара..и една шунка ми се е прияла.Четох за Тандем 3% масленост, та ще я търся.

Ех, че ми е хубаво тоз път!Дори и смалението ми е минимално, но знам от какво съм подута и след някой ден ще се радвам!Много  Hug на всички!

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 17:37 от Kpuccu

# 336
  • София
Криси, успех този път! Peace

# 337

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТУМБЕНЦЕТО МИ!!!!
Остани си все такава чаровница  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 338
  • Пловдив
Криси, още преди да се омъжиш беше също на Дюкан за няколко дена Simple Smile

# 339
Криси, още преди да се омъжиш беше също на Дюкан за няколко дена Simple Smile

Може, може...заради метаболизма да е било нещо..виж сега Вещи..аз едни калмари не мога да сготвя..а ти къде ме върна Joy Недей така бе жена, имай милост.
  Тогава си задържах кг-те 7-8 мисеца, но през бременноста естествено качих и тъй.

Отивам за П!ДО после!

# 340
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТУМБЕНЦEНЦЕ  ОБИЧАМ ТЕ

Добре дошли на всички нови момичета  Hug Hug Hug Hug
А на всички вас ще кажа ,че много ви обичам  
 и, че тези дни съм страшно заета и много режимна чета ви ,но нямам много време да пиша. Вчера видях 82 кг и бях много щастлива .,Днес съм с 300 гр нагоре  но утре ще стъпя на 82 твърдо знам.

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 17:50 от mihi69

# 341
радвам се, че с тези рими
съм развеселила вас,
ала, Господи прости ми,
искам да се гръмна аз!
как едно, което хванах,
днес на място не дойде!?
в работата- пълна драма!
а и хапнах кат' прасе!
еклери кат' невидяла,
а и ядки за капак
зная, ще го пиша гала
утре- протеини пак.

(Вярно ли че досега
стихчета не съм редила?
еее! направо срамота!
почвам вече с двойна сила! )

ама че ужасен ден!
пожелавам ви на всички
утре да е по добре!
аз отивам за водичка!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 342
Здравейте, дами! Решила см и аз да започна с този режим и ще се надявам на вашата подкрепа. Признавам че не мога да изчета всичко и искам да попитам как стои въпросът с таратора. В коя фаза се яде? Благодаря на всички за търпението!   bouquet

# 343
Тумба Лумба - честит рожден ден!!!

По въпроса за таратора ще си позволя да отговоря понеже ми е редовно в менюто: още от 2-ра може да се яде в ПЗ дни със обезмаслено кисело мляко естествено и без мазнина, аз си слагам копър и чесън както си трябва Simple Smile
 Hug Hug на всички

# 344
  • GYM
Тумба-Лумба newsm59 Бъди жива и здрава, все така лъчезарна и усмихната и все по-красива!
За протокола - много съм подута, и понатежала, тази вечер ще взема мерки, че утре да ми поолекне Toilet
Прекрасна вечер ви пожелавам !

Общи условия

Активация на акаунт