Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 770
  • 448
  •   1
Отговори
# 345
Аз приключих с месояденето за днес, малко филми  ме чакат за десерт после гушвам сънчо,  че ми трябват сили да боря кантара утре който все още стачкува и  ту ме дава с 400 грама по лека ту по тежка   Grinning. За протокола - чувствам се  като бъчва с вода  от  тия 3 литра  вода дето излочих  днеска  Joy

# 346
Добър вечер!
Доста въпроси ви зададох, но не получих отговор за съжаление...
И сега имам въпрос, дано някой ми отговори.
Пшеничните трици преспадат ли се от дневната доза от 3 с.л.овесени трици? Искам да си направя палачинка и си харесах рецептата с 2 с.л.овесени и 1 с.л.пшенични трици, ама нз допълнително трябва ли да изям 1 с.л овесени, тъй като само 2 ще сложа...Дано разбрахте въпроса и ми отговорите
Благодаря

# 347
Пшеничните трици преспадат ли се от дневната доза от 3 с.л.овесени трици? Искам да си направя палачинка и си харесах рецептата с 2 с.л.овесени и 1 с.л.пшенични трици, ама нз допълнително трябва ли да изям 1 с.л овесени, тъй като само 2 ще сложа...Дано разбрахте въпроса и ми отговорите
Общо триците за 3 с.л. на ден, така че не пречи да ги комбинираш 2 с.л. овесени и 1с.л. пшенични, без да трябва да ядеш още овесени.

# 348
Общо триците за 3 с.л. на ден, така че не пречи да ги комбинираш 2 с.л. овесени и 1с.л. пшенични, без да трябва да ядеш още овесени.
Благодаря ти!
ПС:Четох рецептите за десерти и мисля да си направя нещо, но искам да питам ванилията, канелата, есенцията какви трябва да са? Обикновени или..?
Мерси:)

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 21:38 от mariana74

# 349
  Ванилията да е обикновенна да, не ванилена захар.Канелата също обикновена.Ако прочетеш книгата няма да имаш толкова въпроси и ще ти е много по-лесно да се справяш. Wink Там има подробно описание на позволените продукти! Peace
  Аз междудругото съм отвратена от есенциите. Sick

# 350
Тумбе,  baloni hbday baloni, бъди все така красива и очарователна newsm51
надявам се да се видим в събота.

Вещи,   love001 Two Heartsсмесвам темите, ама Тати не дава и............................ръчка ме да пиша конкретно за режима:

Сноуче, Piglet_,Блулейди, кой още newsm78 се мотка из приложната психология, от предното Новолуние имам изпълнени 4 броя от списъка, добавям нови 4 . Вече затвърдих НЕотваряне на хладилника по всяко време с изражение на лицето,като една голяма въпросителна, НЕтъпкане посреднощ дори и с режимна храна,НЕсъблазняване по магазините със сладки неща,направо съм бетон по отношение на нережимни мисли и това само за повече от месец визуализаций и посявки специално за режима,чакам Боби да се върне от морето и да сподели мислите си в един дъъъъъълъг пост. Аз съм по бързите процедури.
Пожелавам Ви една спокойна нощ изпълнена с хубави сънища в топла прегръдка.

Мис Марпъл, обичам те много Mr. Green, освен това искам да ти кажа, че много се зарадвах на ИТМ-то ти,моето така и не разбрах колко е, въпреки напътствията на Блумхенчето.Аз макарони не ям посмъртно.Вчера моят мъж беше купил готови, на фурна, обаче аз възмутено и демонстративно newsm03 ги дадох на Петърчо,защото той ми обеща да ми донесе маратонката, която още чакам.Вече имам комплект от две различни джапанки,и то бонус лява и дясна, защото нали се сещате, че можеше да са дясна и дясна или лява и лява........... 

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 22:17 от zorita

# 351
Добър вечер!
Доста въпроси ви зададох, но не получих отговор за съжаление...
И сега имам въпрос, дано някой ми отговори.
Браво бе, Мариана, я се засрами. Много добре помня, че лично съм ти отговаряла на няколко въпроса, затова специално си направих труда да ти проверя досегашните мнения. Само на последния въпрос не ти е отговорено, ами може пък през тия 24 часа да не е влизала дюканка-третофазничка, която яде макарони в нишестените дни???
И на въпроса какво ядат другите на гала, но това, разбира се, не го броя, защото на такъв въпрос обикновено не се отговаря, пък ако ще и Вещи да го е задала.  
Никой тук не е задължен да дава отговори, още по-малко веднага. А ти пък напоследък си една от най-питащите и най-обгрижваните. Неприятно ме изненада с това изявление.

# 352
Зори, взимам си топлата прегръдка от поста ти! Много хубаво си го написала  Heart Eyes
Здраейте, милички! След почти месец отсъствие се завърнах в София. Малката си изкара много добре на морето, ние с татко й донякъде. Трудно е с бебе на море. След това бяхме на селото на баба ми в Средна гора. Там имах няколко гали с козе мляко и сирене и с домашна точена баница Да чукам на дърво нямах ГГЗ, само на морето пийвах по-често вечер, но най-хубавото е, че като се качих на кантара днес и той ме шокира с цели 2кг надолу! Направо супер! Не мога да ви опиша колко щастлива се чувствам. От тинейджърските си години не съм била толкова лека! Мъжът ми все ми повтаряше, че съм отслабнала, а аз не му вярвах, но днес кантарът ме зарадва и то при положение, че утре чакам МЦ. Та такива вълнения при мен. Пускам и един снимков материал с извинение и молба към Вещи да го намали като размер  Heart Eyes

Виждам, че имаме и рожденичка! Започна нашата зодия - и аз съм Дева. Една моя любима дюканка днес се подмладява!  Heart Eyes
Тумбичка, нека животът ти е изпълнен с обич и топлота, а любимите ти хора никога да не те разочароват!

# 353
  • София
Тумба Лумба  Hug Честит Рожден Ден!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Да си ни жива и здрава, все така красива и все по-слабичка!

# 354
  • Пловдив
Извинете, че се намесвам, но ...Мариана74, на всеки твой въпрос досега е отговаряно, не е справедливо да отправяш такова обвинение към момичетата, които са толкова търпеливи. А моето лично мнение, че за човек в трета фаза задаваш меко казано странни въпроси Peace!Лека и отслабваща нощ на всички Hug Hug Hug!

# 355
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug Hug Hug
     Аз вече съм гроги, то било гадно да си отпуска..., толкова не бях шетала от миналата отпуска...
     Пожелавам ви прохладна, спокойна и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 356
  • София
Завърнах се най-накрая за постоянно след това дълго лято. Ще пиша утре - дано след теглене, т.е. след ходене по голяма нужда, че нали знаете как е не на свой терен - по 5 дни стискам. Имам и още 3 теми да чета...

Лека нощ.

# 357
Тумба лумба, и от мен честит рожден ден! Толкова си лъчезарна, с прекрасен ник и при това - Дева! Да си здрава, весела и много щастлива още дъъъълги години!

Флучийка, загуби се , на мен ми липсваше! Браво за двата килограма минус, звучи страхотно.

Мименситка, тези твои котенца са страхотни...  Ама я спирай това шетане, противопоказно е  Wink

Лека и спокойна нощ на всички! Hug

# 358
Хайде,още една нова в кюпа. Laughing

Сега съм на гости на сестричката и тя ме подпали с вашия форум.Минах ударната фаза 5 дни.Без никакви прегрешения.Малко зорно ми беше,ама малко де. Simple Smile Свалих само 1.5 кг.Надявам се по-нататак да компенсирам.Иначе голям проблем с  smile3550 .Как ще го решавам не знам.
За протокола според калкулатора имам 26 килограма за сваляне.

# 359
Добро ви утро  Hug

Аз вчера имах един огромен и гаден плюс от кило, но днеска от него са останали само 300 грама. Ама и те ще си заминат рано или късно. Вчера ми беше гадни и затова не писах, а и с тоя плюс дето не разбрах от какво се появи...

daisy67, за проблема с WC-то, пробвала ли си парафиново олио?

Приятен ви ден и събота да сте на линия   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт