Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 739
  • 448
  •   1
Отговори
# 75
Мастерче, ти не беше ли на 1/1?

Тц!  Mr. Green
Редувах 5/5(мазохизъм му се вика на т'ва).....Мислех,че е по-добре да си карам със схемата дето преди си свалих килограмите и си достигнах калкулатора...
Ама нали сега искам да падна под него,та нИ става както си го мислех.....
Не се дава организма и туй то!...
Затова ще си кавам 1/1 и толкоз!  Crossing Arms К'вото стане! Писна ми иначе и е много вероятно да изтърва прасето.....Така обаче ще го държа в кочината и ще го охранявам newsm66

Хеписмайлче мерси миличка...Боря се,старая се....Мам** им на тез кила.....

# 76
Здравейте сладурки и Борис.
Вече не пиша толкова често,но чета всичко.
Вещи благодарско за темичката   bouquet
Шушинко    remybussi мерси за записа,днес съм -1кг.
Сега да кажа че с лекота поддържам до -2 кг под калкулатора.Мисля че всяка една от нас би следвало да се справя добре с 3 фаза,ако по -често и напомнят че изглежда добре,поглеждайте си старите снимки (преди режима) и ще ме разберете какво имам предвид.
Стефи Свищов миличка все се каня да ти кажа ,че изглеждаш  много добре.
Пращам Ви   love001 за всички
Ако съм по свободна днес ще се постарая да пусна снимки от морето.
Едит:Мерито пожелавам ти да си постигнеш целта,честита ти Дюканска годинка   bouquet,пиши по-често...ти беше главната виновница да започна режима,много ме впечатлиха снимките ти и резултата който постигна с Дюкан  Hug

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 10:04 от pink85

# 77
Време е да се разпиша вече,сега да се самонаколадя че след почивката на море се поусвиних малко с около 3-4 кила Решила съм от днес да се захващам пак здраво не само да преборя тия 4 кила ами и да сваля още толкова
Надявам се да постигна и новата си цел така лесно както и първата.
На 18 август направих година от както почнах режима.
Днес ще съм на мляко с трици но ще си го направя на кремчета че да има какаво да плюскам като огладнея,едни пилешки дробчета мисля да купя и яйца това ще е за днес
За наказание най-малко 5 дена протеини ще си наложа
Обещавам да се разписвам по-често вече
Стартирам от 74.500

# 78
  • Варна
merito, честита ти годинка! newsm51 справила си се прекрасно! Hug
Мастърче, тежко му и горко на това прасе!да си стои там щото лошо! Hug
последно време и аз карам доста време на ПЗ и ми минават и на мен такива мисли за 1/1, макар, че имам още 10 килца!дали е удачно според вас?
Марпълче, супер, благодаря много! Hug Hug Hug

# 79
Добро утро на всички дами  Hug
Срам не срам ще питам.Простете за невежеството ми, но нещо не мога да схвана, какво точно се има в предвид Всяка втора диета се проваля през първите три месеца след постигането на желаното тегло!

Справих се с каклкулатора видях ,къде правя грешка показа 63кг,което ще рече че трябва да сваля от 4 до 7кг максимум.Разгледах етапите,препоръките всичко изчетох.Свалих си книжката и днес ще я чета,но моля да ми поясните за моя случаи, кой етап по колко време трябва да трае .Наистина нямам понятие извинете ме, за което  Blush
Успех на всички   bouquet
П.С. Тренирате ли нещо или отслабвате само с Дюкан  newsm78

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 10:19 от M1Ss`SeLeNa

# 80
Срам не срам ще питам.Простете за невежеството ми, но нещо не мога да схвана, какво точно се има в предвид Всяка втора диета се проваля през първите три месеца след постигането на желаното тегло!

Означава,че повечето хора,които постигнат желаните килограми не спазват както трябва периода на задържане на тези свалени килограми.Организма не е свикнал още с новите килограми и се мъчи от всяка поета храна да си навакса загубеното...И....човек се отпуска да си хапне това или онова и постепенно излиза от режима.Килограмите се навксват много бързо и проваленият се връща отново във ВТОРА фаза...Обаче! Организма не се лъже вече лесно и вторият път се сваля по-бавно отколкото първия път........
Много малък процент от хората спазват стриктно предписанията на Дюкан и задържат постигнатото....

Понеже знам това , всячески се мъча да не  обърквам нещата....

П.П. За момента не спортувам нищо за момента...Нямам време! Само гимнастика в къщи....за толкова ми стига времето...

# 81
Привет на всички!
Огромно благодаря за записа на първа страница   bouquet

Засега съм желязна - 5/5  bouquet - не смятам, че е мазохизъм, защото съм много дисциплинирана и силно искам да си вляза в старите дрехи. Минуси в момента няма - въртя се около 60 кила, обаче размерите ми силно намаляват - лице, шия, бицепси, паласките от гръбчето ми изчезнаха, коремът някак се стопи... малко шапрействам, но нали трябва време?  Mr. Green
Сега ме е яд, че съм толкова немърлива и не си записах мерките, когато почнах... Важното е, че облякох едни ластични дънки, които отдавна не бях обличала, а и околните забелязват, че линея Sunglasses

притесненията ми са свързани с предстоящото ми пътуване в чужбина - дано успея да спазвам режима и там. няма да пиша дълго време - не защото съм несериозна, няма да имам нет!

Пожелавам на всички ви много минуси, късмет, здраве и щастие!

# 82

Справих се с каклкулатора видях ,къде правя грешка показа 63кг,което ще рече че трябва да сваля от 4 до 7кг максимум.Разгледах етапите,препоръките всичко изчетох.Свалих си книжката и днес ще я чета,но моля да ми поясните за моя случаи, кой етап по колко време трябва да трае и също имам неяснота по 3ти етап.Той за всички ли се отнася или само за бременни мами?Наистина нямам понятие извинете ме, за което  Blush
Успех на всички   bouquet
1 фаза-не повече от 5 дни ,в твоят случай (за 4-7 кг) може и 3 дни
2 фаза- е докато свалиш тези кг който искаш,схемите за редуване на П/ПЗ са: 1/1;5/5;4/3
3 фаза-ако си свалила 7 кг=7*10 дни за всеки кг=70 дни в трета
4фаза -до тогава ще си забелязала кои храни как ти влияят на теглото и сама ще си прецениш какво да има в менюто ти
МНОГО ВАЖНИ СА: овесените трици и водата

# 83
  • София
П.С. Тренирате ли нещо или отслабвате само с Дюкан  newsm78
Здравей  Hug
Това за първите три месеца и провалът - има се предвид, че, когато стигнеш до желаните килограми, т.е. краят на втора за нас - има голяма възможност да решиш, че няма да спазваш захранаването, че можеш да ядеш каквото си искаш и то по - много и логично си връщаш килограмите. Има много такива примери, така че трябва да се мине и през трите фази.  Hug
Трета фаза - захранването е за всички - по 10 дена на свален килограм  Hug
Хубав ден   bouquet

# 84
Това е йо-йо ефекта. Тоест като си постигнеш желаното тегло и почваш да се освинваш и пак си ги връщаш килцата. И това е общо взето
кой етап по колко време трябва да трае
Ами първия етап е максимум 5 дена, но за тебе може и по-малко (например 3).
Втория етап е докато си стигнеш желаните килограми.
После минаваш в трети. Той не е само за кърмачки. Целта на третия етап е да убеди тялото ти, че това са му килограмите. Трае по 10 дена за всеки свален килограм.

Petenci-cvetenci, TheNMaster аз да ви кажа за 1/1. Ами според мене си е мнооого по-лесна и приятна за спазване. Определено не съжалявам, че минах на нея. Като се прибера в къщи ще ви опиша от колко време съм на нея и колко съм свалила.

Hug за всички

П.С. Опааа изпреварили са ме  Hug

# 85

Засега съм желязна - 5/5  bouquet - не смятам, че е мазохизъм, защото съм много дисциплинирана и силно искам да си вляза в старите дрехи.

Пиша ,за да поясня..... Mr. Green
При тебе не е мазохизъм,защото си сваляш....

Аз имам успешно завършена трета фаза след достигане на теглото според калкулатора....
Сега съм се върнала във втора фаза,за да опитам да сваля още малко...За сега безуспешно при прилагане на 5/5 схема...За около 1 месец съм само -800гр,което е доста демотивиращо...
Затова писах в по-горният ми пост,че беше мазохизъм да продължавам да карам 5/5 схема....

# 86
  • GYM
Здравейте Party
Шуше, благодарско за записчето на 1ва Hug
За протокола - трета върви по ноти, кг - стабилни
На всички много Hug и усмихнат петък Simple Smile

# 87
Засега съм желязна - 5/5  bouquet - не смятам, че е мазохизъм, защото съм много дисциплинирана и силно искам да си вляза в старите дрехи.

Пиша ,за да поясня..... Mr. Green
При тебе не е мазохизъм,защото си сваляш....

Аз имам успешно завършена трета фаза след достигане на теглото според калкулатора....
Сега съм се върнала във втора фаза,за да опитам да сваля още малко...За сега безуспешно при прилагане на 5/5 схема...За около 1 месец съм само -800гр,което е доста демотивиращо...
Затова писах в по-горният ми пост,че беше мазохизъм да продължавам да карам 5/5 схема....

Стискам ти палци!!! успех!
Не свалям - точно това казах, само се свивам. Мечтата ми е да падна под 60, но не се случва. До онзи ден бях в цикъл и това е едната възможна причина. Другата може да бъде, че в ударната фаза свалих 4 - 4,5 кг., което не е никак малко и организмът ми сигурно се съпротивлява да загуби още.

# 88
Благодаря на всички,много сте мили  Hug ,а има ли вероятност да сваля повече от исканото и ако да какво се прави в случая?И за млякото понеже много обичам прочетох,че плодовите са забранени и тъй като съм в Германия тук няма Верея и т.н има пак едно 0.1 процент Вит Баланс 52 калории, белтъчини 5.8 , въгл. 7.0 то става ли?

# 89
Здравейте,здравейте HugП четвъртък ме зарадва-500гр. надолу,но гадното нящо още се крие,ще трябва да награбвам мъжо като се върне от работа Mr. Green,или най-много да стане тати за втори път Mr. GreenМастърче,само 800гр. за цял месец newsm78,изкарай още един на 1/1 и ако се закучат нещата явно,организма си пази запасите и то доста сериозно при това.Ламичке теб те следя,добре вървиш според мен,само така HugМисс Селена кг. ти за сваляне са малко,аз свалих осем кг. за точно два месеца,при мен нещата се движеха абсолютно по описанието в книгата.В момента съм вече втори месец в трета фаза, която трябва да продължи до 15.09.2009г.,за след това не знам все още как да продължа.Въртят ми се разни мисли за повторно минаване във втора за около месец-за това е виновно Мастерчето Hug-но ще видим засега е важно да запазя постигнатото.Дълго стана,извинявам се Hug

Общи условия

Активация на акаунт