Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 735
  • 448
  •   1
Отговори
# 45
Добър вечер хубавици и мачовци,

блаженство - пийвам кола лайт, изчетох всичко и успявам да пиша. Даже имам кекс за утре и няма да пека посред нощите. Почти нирвана.

Happysmile, аз бях в маршутката и сега ме е яд, че не съм те видяла, ама и ти трябваше да свирнеш  Hug. Беше ми нервно, че закъснявам. Съжалявам, вече ще гледам по-внимателно като съм в 16-ката (общо 4 маршрутки ми вършат работа, та която се падне).

Тали, днес бях на балкона за малко - наваксвах в четенето.

Да дам отчет. Имах тежък и кофти период около 2 седмици. Мноооого работа, 10 дена бях като робот, имах чувството, че клавиатурата е част от пръстите ми (даже милите хванаха мускулна треска), а мониторът е влезнал в главата ми. Щом не дойдох и на редовната среща........ Засега отхвърлих голяма част и обемът е в нормите. Но пълно щастие няма - явяват се други проблеми, ама ще ги преборя някак си.

Освен това  килата не мърдат. За един месец съм свалила по-малко от кило, като за 3 седмици - са 200 грама. С това темпо трябва да карам втора до коледа.

За един килограм по-малко. Заслужава ли си?

тези дни разсъждавах по темата. Какво съм готова да направя и какво си заслужава да направя, за да сваля този 1 (или 2) ки? И изобщо мога ли да го постигна? До тук с Дюкян се разделих с 12 ки, които трайно си носих последните 15 години, т.е се подмладих се с 15 години (аз си вярвам, за околните не знам  Wink). С дрехи изглеждам слаба и околните ми казват, че трябва да спра и се вманиачавам, особено след БТВ вече се смята за доказано.
НО остават 1-2 ки излишни сланини - на бедрата, не мога да нося минижуп, на плажа ще си ги показвам гордо и най-вече ме дразнят всеки път, когато минавам пред огледалото.
Мога ли да ги сваля и какво ще ми струва?Вярно, че карам втора повторно, но за тези ки е първи път. Родителите ми са пълни, пазила съм (преди години) много диети, на 67 ки също се харесвах и т.н.  Освен това отдавна съм под калкулатора. Първият път, когато го правих показа 59, година по-късно с новите данни - 56. Калкулаторът мери и мотивацията (въпроса колко ки искате да станете). Намалявах цифрата, за да видя резултат 54 ки и стигнах желано тегло 35!!!
Да припомня и задържането, което тълкувам като знак на тялото си, че харесва постигнатото.

И реших - не си заслужават тези 1-2 ки по-малко................. в този момент.  Сега ще опитам да задържа постигнатото, а догодина ще решавам отново съдбата на последните мохикани. И така от понеделник започнах захранване, т.е трета минус - постепенно вкарване на новите храни. До сега ям плод всеки ден и имам една гала (ПЗ в кръчма + вино). Като вкарам всичко разрешено, започвам да броя дните. И се чувствам добре. 

Nelsun, изглеждаш прекрасно - и на снимките и на живо.. А за О'Хенри - а ще плащат, ама не да те върнат, а да наддават кой да те вземе и после да се скрие   bouquet

Прегръдки на всички, лека и отслабваща нощ, а утре прекрасен ден, пълен с много усмивки

# 46
Здравейте и от мен! Протеинова съм и акцентирам върху разнообразното меню, но сега ми е по-лесно , защото съм в отпуск. Утре мисля да си направя телешки кюфтенца или руло стефани. Когато вечер ми се допие алкохол се наливам с кола лайт и що-годе действа. Лека и отслабваща вечер! Hug Hug Hug Hug Hug

# 47
lora_1 как редуваш П и ПЗ?  Crazy

# 48
  • Германия
МОмичета пак имам въпросче Embarassed В първа фаза съм и се чудя дали мога да хапвам по едно 100 грамово плодово млекце с 1процент мазнина на ден? Купих ги вече и ще ми е жал да ги хвърля  Blush

# 49
lora_1 как редуваш П и ПЗ?  Crazy
Правя  в момента ударните П дни, след това ще редувам 5/5

# 50
  • София
МОмичета пак имам въпросче Embarassed В първа фаза съм и се чудя дали мога да хапвам по едно 100 грамово плодово млекце с 1процент мазнина на ден? Купих ги вече и ще ми е жал да ги хвърля  Blush
Naughty не може-плодовите млека ги остави за галите в 3.и аз питах преди време за млекото на верея виталия,но ми казаха,че не става Peace
лека и режимна нощ с много - за всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 01:04 от isp_mam4e

# 51
Добро утро мили мои Дюканчета как спахте?
Аз не можах да спя вчера цял ден главоболие и цяла нощ имам чувството че ще ми се пръсне главата абре народе кво ми става и незнам и днес как ще я карам по пътищата
тази сутрин кантарина ме зарадва 70.400 скоро май ще видя 6-ичка newsm44
благодаря за записчето на първа най сетне и мен да ме включите-сигурно вече съм заслужила  smile3521 аз съм си послушно дети
отивам да работя довечера живот и здраве ще пишувам да се успокоите че съм жива(АКО СЪМ ДЕ )
   ади много цунки и гушки  smile3525
                       newsm01

# 52
Добро утро!
Мименсита, ще те заведем в магазин за рибарски   Animal Tropical Fishтакъми, има доста такива, аз като рибарска булка мога и да ти съдействам за плат за мрежи, въжета и всичко що се сетиш.
Пък и щом е в името на семейното спокойствие ribolov и вероятността да се видим............. lalalala
Шуши, благодаря за записа на първа Hug Hug
Петенце-цветенце, по план график трябва да съм във Варна в работен ден и да е преди 29.08, за да съчетая нещата.Имам посещения при нотариус, адвокат, съд, банки, застрахователи и разбира се любимата ми козметичка, за да ми оформи невероятните хайдушки вежди 4470
Избрахте ли заведение, в Албата  трябва отрано да се резервира, знаете че там е фулл винаги.
Исках нещо по същество да пиша, но уви, продължавам да съм безвъглехидратна и без плод, така че ми е простено newsm78
Първа гъбка, тра-ла-ла, втора гъбка тра-ла-ла, трета гъб-гъб-гъб....ка тра-ла-ла  jumpuu ukliam1 #Milti moresmile
Мимиии,  smile3533  love001 ,видя ли каква хубава снимка имаме двете?

Айде пък сега, още от първа фаза чета за разни краставици Grinning и плодови млека Grinning, не е ли по-добре да се ограничите максимално, за да сте във втора минимално и после да си ядете от доста нещица?????Моето мнение поне е такова. Peace

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 07:39 от zorita

# 53
Добро утро,
благодаря за гушките имах нужда,днес протинво на очакванията се оказа че съм 72.700/вчера бях 73.200/плюса ми го няма и е повлякъл със себеси нови 100 грама .
Още ме е яд за тазе консерва поне аз да бях виновна.Почти 5 месеца съм била апсолютно режимна,колкото и да ми е било трудно на моменти .И кега една консерва смотана  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out
Ох ,да не ви отекчавам с моите глупости ,ще замълча и ще си понеса последиците.  Confused
 Flocke ако не живееш в Бългалия ,може и да може плодово мляко.Тук нашите не стават.Но за по сигорно изкарай си първата фаза без него.А от втора можеш да го хапваш по 1 на ден като десерт.

# 54
   Гушшш и добро утро за всички  Hug Heart Eyes Hug

МОмичета пак имам въпросче Embarassed В първа фаза съм и се чудя дали мога да хапвам по едно 100 грамово плодово млекце с 1процент мазнина на ден? Купих ги вече и ще ми е жал да ги хвърля  Blush
 Понеже не си в Бг , тук няма режимни млекца ... може ли да кажеш какво е съдържанието за да кажем дали става  !  Hug

Мимии , съжалявам за грешката миличка , дано не се отрази и минусите да започнат отново !  Hug Heart Eyes

# 55
  • София :(
          Добро утро  Hug

zorita  Hug Hug Hug
     За протокола - днес съм 80,400 или +200 гр, но пък и + МЦ, така че всичко е под контрол  Wink
     Я малко петъчни протеинчета за затвърждаване на резултатите от вчерашния протеинов четвъртък  Wink
     http://rodonline.typepad.com/rodonline/images/2008/02/19/2008_02_19_wendell_2.jpg
     http://www.daddyspankgood.com/storage/Wendell-Lissimore.jpg
     http://1.bp.blogspot.com/_WnCJlq_kUA8/Rh2unlAPY7I/AAAAAAAACMY/T0 … 00/naked_chef.jpg
     Ето и нещо за мъжете, които вечно липсват  Simple Smile
     http://xenlogic.files.wordpress.com/2009/02/gabrielle-union.jpg

Слънчев, усмихнат и режимен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 56
Добро утро!  Laughing
Вчера никой не ми каза простено ли ми е, дето обърках дните, но аз помня, че обещах да не пускам днес никакви протеини, ето защо ще ви разсънвам с една абсолютно въглехидратна песен  Mr. Green http://vbox7.com/play:98f9f27d
Мимииии, съжалявам, скъпа, знам точно как се чувстваш, на мен още в началото милото ми извъртя тоя номер с истинско пепси. Не можеш да върнеш нещата назад, просто се успокой и си карай режимно. Много често храните, лекарствата и т.н. ни действат така, както ние вярваме, че ще ни подействат. Тъй че спокойствие му е майката. И супер, че днес имаш минусче, така ще се успокоиш още по-лесно  Hug Hug Hug
Да си споделя менюто в 4 ден ПЗ - закуска - сладка ванилова палачинка с айрян; обяд - от снощната скумрия със зеленчуци на фурна; следобедна закуска - яйца с доматен сос; вечеря - пиле със зеле, кисело мляко със степче.
На всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 57
  • Варна
добро утро!
Мименситка, благодаря за закуската и кафенцето! Пу готвача за мен!не го даваам!

нищо ново при мен, твърди килца!

Марпълче, кажи ми за тая скумрия със зеленчуци!нещо последно време хич ме няма по готвенето и най- вече по измислянето!

# 58

отивам да почета малко, че много теми съм отпущила

# 59
Марпълче, кажи ми за тая скумрия със зеленчуци!нещо последно време хич ме няма по готвенето и най- вече по измислянето!
Петенци, съвсем простичко. Обърквам в тавата каквито летни зеленчуци има - сурови. В случая бяха чушки, патладжан, домати, зелен боб и лук. Редя отгоре скумриите, чер пипер, сол, водичка и пека до смърт. Много вкусно стана, направо се чудя за какво преди съм си играла със запръжки и прочие сложности.

Общи условия

Активация на акаунт