Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 772
  • 448
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро бандааа  Heart Eyes

Отчет - 400гр  Party Най после,след 3 седмици несваляне  Mr. Green

Аз изчезвам за 1 седмица-по Плевенско да си взема детето и после малко на почивчица на Огняново.Като се прибера,се надявам да съм свалила още  Mr. Green

bouquet  bouquet  bouquet

# 151
Добро утро и от мен,момичета!Нямаше ме 8 дни и сега не смогвам да ви изчета.На всички с минуси-честито,а на останалите newsm10
Сега за мен-трета върви успешно.Оставам 52 кг.въпреки малките нарушения през тези 8 дни.Да знаете липсата на кантара дества много отпускащо.Напоследък нямах възможност да се тегля и все хапвах нещо нережимно и тази сутрин бях много щастлива като се явих на отчет пред кантара newsm44.

# 152
Добро утро,
благодаря на всички за милите думи и гушките,явно съм се поуспокоила ,щото не пречуках милото.
Мис Марпъл ,помня го твоето пепси.Моята консерва не беше там поставена умишлено.Но отсега на татък няма да разчитам на подредбата в хладилника ,а ще гледам по съсредоточено.  Naughty
Днес кантарев ме зарадва с - 400гр.Гледам и не вярвам на очите си.  Shocked,сега съм 72.400.  newsm44 не остана.Колко бързо минаха тези месеци, просто не е истина.
На всички нови искам да кажа да повярват в себе си .Да бъдат режимни и ще успеят.Всяко едно прегрешение е стъпка на зад и забавяне на нещата.
След няколко дена правя 5 месеца с режима и мисля да мина на 1/1 ,че напоследък едвам изкарвам петия П ден.Още не съм сигурна за тази схема,  newsm78
tonito27 поздравление за минуса,след една седмица да се похвалиш с поне - 2 кила.
stefi_svishtov много си работна ,пу-пу аз още очите не мога да си отворя ,а като знам какво ме чака  #2gunfire
merito   -Изглеждаш невероятно ,честита ти месечинка.   bouquet
Рада за твоите снимки иска парола  Peace
много дълго стана ...ама....

# 153
Добро утро и от мен Hug
От 15 дни съм на режима и съм минус 7 кг.
Доволна съм,защото през нито един от тези дни не съм имала усещането,че съм  на диета и не ми било трудно да устоявам на  изкушенията.Дори мога с ръка на сърцето да кажа,че нищо не ме изкушава.Но от няколко дни не съм помръднала и започвам да си мисля,че колкото повече се вглеждам в кантара и се затормозявам с премерване на обиколките,толкова  по-бавно свалям.През първите 8-9 дни бях при свекърва ми и там не съм се мерила въобще,защото кантарът не е верен и показва различно всеки път,когато се прибирах до вкъщи през ден -два се мерех и се радвах,че свалям.Сега,когато съм си у дома се меря всяка сутрин,понякога и по нколко пъти на ден,направо съм се вманиачила и не помръдвам.Не съм сигурна дали това е причината или  е защото бях в период на ПЗ дни...
Момичета,зная,че е различно при всеки,но вие сваляте ли през тези дни или когато сте само на протеини?
Лек,усмихнат и отслабващ ден на всички Hug Hug Hug

# 154
  • Варна
добро утроооо!
ах, ранобудни мои!защо не си почивате ами сте се кукнали рано рано!че и пералня и кафенце и готвят!/ Стефи Hug/

при мен още няма раздвижване, от понеделник твърдо съм решила да минавам 1/1, пък да видим!

Flocke, а ти защо го изпи това кафе?!  341uu bambam bambam на всички се е случвало да прегрешат с по някоя хапка, но поне в ударния период трябва голяма стриктност!взимай се в ръце, ако си решила да слабееш! Hug

ahinora_ , как така за 15 дни 7 кг??? newsm78

Марпълчеее  Hug като си купиш нова дрешка, да се фотнеш с нея!чакааам! Hug Hug Hug

# 155
  • София
Добро ви утро!

Рада, лелеее, и двамата сте неузнаваеми просто. Бягайте на меден месец, че приличате на младоженци  Wink  Hug

Dany God, , разгледах снимките ти........ на първата и на последната все едно са снимани две съвсем различни мацки. Страхотна промяна - думи нямам... Браво!   bouquet Пожелавам ти да запазиш постигнатото, защото изглеждаш страхотно.  Hug

Мименситка,  Heart Eyes

Мерито, стягай се, че я виж колко добре изглеждаш така  Naughty И по-честичко пиши - така има по малко шанс да кривнеш  Wink Стискам ти палци да успееш да постигнеш новата си цел  Heart Eyes

Тонито27,  Hug Heart Eyes

Бодливка, никога не съм и предполагала, че ще дръзна да покажа на някого мои "плажни" снимки  Wink Давай си режимно и ще видиш, че и ти живот и здраве ще можеш ...  Hug

Крис70, това с кърпата ми е много познато  Wink А като се запътвах към водата, го правех със скорост около 320км./ч  Mr. Green

Ахинора, не се притеснявай - нормално е. За 15 дни 7кг. откъдето и да ги погледнеш - пак са си много. Свалянето не е непрекъснат процес - има и застои. Организмът ти се бори да си запази сланинките, така че бъди си режимна и резултатът няма да закъснее. Между другото - меренето трябва да е всеки ден. Ако още от сега се притесняваш от 5-6 дневен застой, какво ще правиш, когато последните 2-3кг. се опънат и примерно 15-25 дни не сваляш и грам?! Търпение и режимност му е майката  Naughty

Приятна, мързелива, слънчева и усмихната събота ви пожелавам  Heart Eyes Hug

ПП:
Леле, че съм забравана  Embarassed Танятаис, огромни поздрави на свеки да предадеш, Събра ми очите тази жена! Shocked /по-точно - опули ги/. Пък и е късметлийка с такава снаха  Heart Eyes Hug

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 09:09 от nelsun

# 156
  • София
момичета добро утро   bouquet аз отивам за риба,ще ви чета като се върна
лек и отслабващ ден на всички  Hug Hug Hug

# 157
Добро утро, и аз отивам за риба и други работи................ Mr. Green
Рада, иска парола, нямам търпение да те видя, от Розовата среща не съм те виждала.

# 158
   Добро утрооо .... а аз пак съм на работаа  newsm45 smile3511

Хубав ден на всички   love001

# 159
Такааа ден първи от поправката мина,резултата е -1.700 Mr. GreenКантарев показа 72.800 ,а вчера бях 74.500 Mr. Green
Обещавам по-често да се разписвам,Нелсънче права си душко,колкото повече се пише толкова е по-малка вероятността да се кривне
Днес отивам на пазар за режимни храни  ,че трябва да подсигуря още 4 дни П,после на ПЗ ми е по-лесно от към асортимент Mr. Green

Лек и отслабващ ден на всички Ви Hug

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 09:46 от merito

# 160
Добро утро, сладури!
Да ви разкажа смешния си сън - сънувам, че срещам една двойка - мъж и жена - Дюканци. Нещо си говорим и ги питам ядат ли трици - те ми показват едни плодови млека с мюсли - яли ги били 4 пъти на ден! Мъжът ми подава едното мляко и аз на един дъх го ометох, а не ми е позволено... Като се събудих, чувствах канска вина, че съм се поддала.
Перкулясвам, нали? Grinning
същото ми се случи, като спрях пушенето - на сън пушех Joy Joy Joy Joy
Има ли психолози сред нас? Би било много полезно
Този режим ми е станал и подсъзнателна доминанта. Отивам да врътна една дюканска палачинка, че нямам кисело мляко.

За протокола - стоя си на 60,200. Никакви минуси - нормално ли е за втора?

На Flocke искам да дам един съвет: както всяко нещо, свързано със здравето, и този режим не е шега. Ако не положиш усилия, няма да имаш резултат - много е важно за психиката да спазваш ограниченията си още от самото начало. Аз лично не ти съчувствам за постъпката - съвсем спокойно е можело да откажеш кафето.

Целувки на всички, ще ми липсвате!

# 161
  Ако това несваляне продължи повече от 10 дни , Дюкан го смята за задържане и тогава се търси причина , ако ли не , си премери мерките от тях ще има резултат със сигурност , в този период се прибира кожата ! Търпение и РЕЖИМНОСТ! МИНУСИТЕ ЩЕ ЗАВАЛЯТ!  Hug

# 162
хИлоу!

nelsun,kris 70  Hug   bouquet

Ламята неСпаска според мен е добре,че подсъзнанието работи.. Wink А мисля е нормално за новички като нас с теб,да мислим толкова за дюки-после ни става начин на хранене и започваме да сънуваме от "онези протеини" с коремните плочки.. Mr. Green Whistling Hug

Айде и аз за протокола- както се пУфалих вчера,че два поредни дни(от първите ми 5 ПЗ) съм -100гр.,така тези 200гр. ми ги лепна кантарев рано сабахлям. newsm78 Май съм прекалила със зеленчуците.. Rolling Eyes Днес съм 81.300,девети ден от как съм режимна и минуса е 2кг.
Тази сутрин за сефте си ядох триците с малко степче,че иначе малко безвкусни взеха да ми идват,а така ги ометох бързо-бързо. Simple Smile

Да ви кажа за една уникално вкусна риба-Саворин!Все едно ядеш месце на скара! yes В Кауфланд килото е 5.99(парчето излиза към 600-700гр.),на цена е колкото скумрията,но е в пъти по-вкусна! Няма люспи(морска),маха се само голямата кост и е доста месеста.Whistling

Менюто ми за днес:

закуска-триците
обяд-пиле печено в плик
вечеря- саворин на скара

Много минусчета на всички пожелавам!! Heart Eyes Hug newsm19

# 163
  Ако това несваляне продължи повече от 10 дни , Дюкан го смята за задържане и тогава се търси причина , ако ли не , си премери мерките от тях ще има резултат със сигурност , в този период се прибира кожата ! Търпение и РЕЖИМНОСТ! МИНУСИТЕ ЩЕ ЗАВАЛЯТ!  Hug
Ще си премеря мерките. С просто око се вижда, че се свивам бавно. Ставам ми дрехи, които отдавна не съм обличала. Втора ми съвпадна с цикъла - дано това да е причината, иначе не знам.

# 164
  • България
Здравейте момичета  bouquet И аз да се отчета за протокола, но не така, както бих искала. При мен се получава някакво задържане, а вече десет дни съм във втора фаза. Но иначе е видимо намаляването на мерките, но ми се щеше и кантара да мърда Cry. Режимна съм и за миг не съм се отклонила с лоша храна, освен една малка (330 мл) биричка, за която още се обвинявам  Rage. Тия дни ползвах подсладител за режимни кремчета, а и степче в киселото мляко, дали от тях не задържам. Мога и без тях, ще ги забравя известно време Wink. Иначе ми остават още 4, 5 килограма, трябва да се стегна и да ги махна. Дали да не мина от 5/5 на 1/1 схема, може пък да потръгнат нещата в кантара надолу... Някой беше питал дали се сваля в ПЗ дните, аз лично свалям и тогава.
Много целувки  love001 и  Hug за всички и лек и отслабващ ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт