Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 764
  • 448
  •   1
Отговори
# 135
  • ново
Здравейте момичета  Hug
Влизам да се отчета, че целта ми е постигната. Тази сутрин най-накрая кантарът ме зарадва с 50 кг. Време е вече за трета фаза. Днес си купих хляб без брашно Вита и изядох 1 филийка на обяд и парче пъпеш. За сега не мисля да вкарвам нишестени, защото отиваме на море и там няма да имам възможност да си ги приготвям.
Желая ви много минуси и постигане на желаните резултати  Heart Eyes

# 136
  • София :(
          Сладуранки и сладурани, пожелавам ви спокойна, красива и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 137
Здравейте!
Зорита , наистина рядко пиша, но пък редовно чета.
 Плевенските момичета поизчезнаха, само с Рошава се виждаме  и то рядко, тъй като е много заета.
Моята трета нещо се обърка и трудно я контролирам. Качих 5кг. Едва свалих 2 и сега карам само ПЗ. Мъж ми свали още 5кг. в трета, но не се отпуска като мен. При мен проблема е сладкото -  започна ли и губя контрол #2gunfire
  Момичета, видях много снимки и всички изглеждате  страхотно.   bouquet
 Мерито, честита  дюканска годинка   bouquet На  фотосите си много чаровна ,така че няма място за досада  Wink
ето ни преди-  парола 5656
http://radaa.snimka.bg/family/semeyistvo-i-priyateli.317593.9814379
и сега - парола 5656
 http://radaa.snimka.bg/family/semeyistvo-i-priyateli.317593.14315062]
Поздрави и  Hug Hug Hug Hug Hug на всички !

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 16:57 от RADAA

# 138
Мименсита, на 4.09 след 17ч. мога да пия кафенце с теб ,където пожелаеш в Русе.
При мен има голям застой на 74-75 кг. все нагоре и надолу 400,500 гр.не знам кога ще видя 73 на кантарЯ  newsm78 .Мисля да почна 1П1ПЗ  newsm78 само това не съм пробвала
Пинк  newsm10,Крис 70   bouquet за всички  Hug  Hug  Hug
Мис Марпъл,какво ще кажеш за кафепиене с Мименсита на 4 петък след обяд  newsm78

# 139
Здравейте, днес нали се заговори за 1/1 та и аз да си кажа моето  Mr. Green
От началото започнах 5/5 и се движих така
февруари - 7,3 кила
март - 5,6 кила
април - 4,9 кила
май - 4,2 кила
юни - 4,5 кила

от началото на юли, след около месечно размишление,  минах на 1/1
юли - 4  кила
от началото на август - 2,1 кила
Та това е!
И да ви се покажа от преди няколко дена http://my.opera.com/blackbebo/albums/showpic.dml?album=727517&am … ;picture=11787465

merito  Hug Изглеждаш страхотно. Честита ти годишнонка
RADAA  Hug не мога да видя снимките. Иска парола

П.С. RADAA видях ги. Много красива и елегантна двойка сте  Hug

# 140
Мис Марпъл,какво ще кажеш за кафепиене с Мименсита на 4 петък след обяд  newsm78
Няма как да се придвижа, на работа съм. Обаче ако остане за събота, без значение по кое време - там съм.

# 141
miss Marple да обърках се за етапа  ooooh! много инфо ми идва на веднъж.Благодаря ви момичета.В прочем одеве се качих на кантара наистина съм се увлякла  #Crazy 7кг. повече както и предполагах,обаче преди да почна май трябва да прочета кникагата newsm78.Иначе съм много мотивирана.

# 142
DanyGod, благодаря. Видях снимката от сега , разгледах албума от преди и ми падна ченето .
Много си променена,превърнала си се  в красиво и нежно създание.   bouquet С цената на всичко задръж постигнатото. Peace

# 143
  • Германия
Момичета втори ден ми е и вече се провалих  Sad Съседа ме извика да изпушим по една и ми навря в ръцете кафе с мляко и много захар...и аз си го изпих  Cry

# 144
А по тоя случай да ви се похваля - днес бях на басейн  sun първо дето водата не повиши нивото си Wink и второ не ми се налагаше да си слагам хавлията на кръста като отида до барчето - фуууук  newsm03
Имаше една дама обаче, която ми привлече погледа със суетенето си оклоо шезлонга, как да се съблече, като се съблече пък - метна си кърпата на кръста...а бе позната работа  
Уф,и аз съм същата на плажа/басейна.. Ми то при мен корема като седна е на три ката! TiredНещо като снимката на nelsun преди режима. Whistling Сега сме канени в някакъв затворен компекс  на РД с преспиване,и много ми се плацика в басейна,ама как да ги покажа тия телеса.. А мечтая и аз като теб да се похваля догодина на плажа,че не съм се чудела как да седна и легна,че да се поскрия малко..и от това гълтане на корема ми спира дишането! Crossing Arms Винаги си личи,когато една жена не се чувства комфортно по бански,и обратното! Peace
Не се коси мило, ако си последователна и стриктна и ти ше се чувсваш така  Naughty Като гледам малкото ти шушонче е на 5 месеца  ooooh! ми нормално е - аз к'ви телеса тръсках 10 години, докато намеря Дюкан и ВАС  Hug Hug Hugмалката ми е на толкова  Wink Връщам се да добавя - да не си помислиш, че съм хубавица неземна 4470 както каза Лорафизиката се променя, ама тя имаше предвид С ДЮКАН, а аз смятам,и то е нормално де, след две раждания...сина ми е на 18, а малката на 10.С левента нямах проблеми - бях млада - свалих натрупаното за нула време  Wink обаче малката я родих на 28 и не можах да върна 10 кг в продължение на 10 години Sick Сега даже и поотслабнала, имам разширен таз и просто се чувствам широка  Sick Не е онова стегнато спортно тяло като преди години... ама к'во да прАйм  newsm78 ДЕЦА...К'ВО ДА ГИ ПРАЙШ ....
ДАНИ -  newsm51 newsm51 newsm51 СУПЕР СИИИ  smile3521 НАИСТИНА!!!
merito , не ти личат, но това да не те успокоява Naughty не се връщай на старото положение  Naughty
nartsisa ,  Hug Hug Heart Eyes аз и Рени 67 опитахме 1/1 не стана, особено, когато не мърда кантаря newsm78 даже по-зле Sick обаче, ако ти е доегнало, пробвай, за да не вземеш да се поддаваш на изкушения - мое слкромно мнение  bowuu bowuu bowuu
Flocke , тия неща много много не се толерират - да беше постискала зъбки  fight предполагам не са ти опряли пистолет  bambam
А й лека ви нощ  Hug Hug Hug мимениста вече е раздала котките  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 01:17 от kris70

# 145
Flocke - и аз да ти дам акъл не че съм цъфнала и вързала:  Crazy
Просто продължи напред и се опитай да не се поддаваш на изкушения, пила си пила, продължаваш с режима на момента.
По-лошо е след като веднъж си направила грешката да се натъпчеш с баница и шоколад, да почнеш наново от утре или от понеделник и да влезеш в порочния кръг в който всички сме били.  
Има нещо много подтискащо на следващата сутрин след освинване или нарушаване, аз лично не искам да ставам от леглото чувствам се ужасно, точно обратното на еуфорията след режимен ден и желанието да яхнеш кантара веднага след като се изпишкаш и със още заспали очи да фокусираш цифрите.
На мен примерно когато някой започне да ми навира в устата нещо не Дюканско мисля веднага за следващия ден и това колко ще се мразя на сутринта и това ме спасява да не нарушавам режима.
Просто се опитвам да помогна.
Ти реално нямаш много килца за сваляне, стегни се, за отрицателно време ще успееш сигурна съм.
Успех  newsm10
 Hug

# 146
Еее банда всички спите, ще си пиша сама...

пуснете си това:
http://www.youtube.com/watch?v=xi20Si3jRIo

и си пийте кафенцето:

Леко слабеене на всички и големи минуси   Hug

# 147
  • София :(
          Добро утро  Hug Hug Hug
     pikabu, не си сама и аз съм вампирясала  Laughing
     Ето ги и екстрите към хубавото ти кафенце  Hug

За протокола - 80,200 кг, т.е. вчерашното плюсче го няма вече.
           Слънчев, красив и режимен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 148
Добро утро!
Тая сутрин докато дойда и вие всичко сте ошетали  Hug Благодаря за което, така е уютничко  Heart Eyes
След малко тръгвам на пазар, да позаредя фризера, а може и за някоя поличка  Wink
Иначе нищо ново, даже и меню не мога да ви споделя, че днеска ще го решавам в движение.
На всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 149
Добру тру днес вместо да се излежавам че не съм на работа аз кукнах рано рано че и пералня wash пуснах и кафенце пих абе кво да ви обадя ненормална работа му се вика на тва  smile3506
извадих от фризера  newsm55 една рибка   Animal Tropical Fish толостолобче и ще я запека у фурната и ще я залея с кисело мляко яйце  kyllmg и трички и чесънче разбира се как без него. И едни пилешки гърдички  newsm57 ще ги метна на тефлновия тиган ама тва по касно още не ми се готви  cook
много минуси да има тази сутрин  goodscale аз съм си 70.400 от вчера твърда съм като камък  newsm12
поздравете се всички и останете със здраве  smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт