Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 759
  • 448
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте обещах че ще пиша като се прибера  newsm10
още ми е едно мотано на кратуната
pink85 страхотна си   love001
лека вечер  Hug

# 121
Шушенце, мерси мило, че си ме изписала на първа  Hug Hug Heart Eyes - то все пак имам нужда да си задържам  newsm56
пинки  - кО каЙш  newsm78 не си личало ли  newsm78 Въй, ми то и аз сА тюхкам, ама сега като те видях и разбрах как изглеждам и аз вече  bowuu newsm03

А по тоя случай да ви се похваля - днес бях на басейн  sun първо дето водата не повиши нивото си Wink и второ не ми се налагаше да си слагам хавлията на кръста като отида до барчето - фуууук  newsm03
Имаше една дама обаче, която ми привлече погледа със суетенето си оклоо шезлонга, как да се съблече, като се съблече пък - метна си кърпата на кръста...а бе позната работа   newsm12

Вещичке, и на теб да ти благодаря за темичката, ама и за последния пост, че така ми беше чоглаво, ма гледам бая народ си изцерила Hug Hug Hug
Айде милички, отивам да ви чета и да ви се радвам  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 18:10 от kris70

# 122
Здравейте отново днес  Hug
Днес нещо не ми е на кеф. Tired Ядох много и сега се чувствам зле, въпреки че бяха само режимни неща  Cry

# 123
  • София :(
          Добър ви ден  Hug
     tanyatais, свекърва ти е станала страшна мацка  Wink А най-хубавото е, чи здравословните и проблеми са намалели  newsm10
     Janusa, още се смея с твоите банички  Joy Joy Joy Hug
     merito, честита ти годинка  Hug
     Tumba_lumba, страшна красавица ви е мацата, а мъника е толкова сладък...
     pink85, как да не вижда, мила, тя разликата е очевадна  Hug Изглеждаш прекрасно!
     Русенки, дали има начин на 4-ти или 5-ти да си спретнем едно кафепиене, ще ми е много приятно да ви видя...

# 124
А по тоя случай да ви се похваля - днес бях на басейн  sun първо дето водата не повиши нивото си Wink и второ не ми се налагаше да си слагам хавлията на кръста като отида до барчето - фуууук  newsm03
Имаше една дама обаче, която ми привлече погледа със суетенето си оклоо шезлонга, как да се съблече, като се съблече пък - метна си кърпата на кръста...а бе позната работа  
Уф,и аз съм същата на плажа/басейна.. Ми то при мен корема като седна е на три ката! TiredНещо като снимката на nelsun преди режима. Whistling Сега сме канени в някакъв затворен компекс  на РД с преспиване,и много ми се плацика в басейна,ама как да ги покажа тия телеса.. А мечтая и аз като теб да се похваля догодина на плажа,че не съм се чудела как да седна и легна,че да се поскрия малко..и от това гълтане на корема ми спира дишането! Crossing Arms Винаги си личи,когато една жена не се чувства комфортно по бански,и обратното! Peace

pink85 изглеждаш супер!!  Peace За колко време ги свали тези кг?

Днес ми е последен ден ПЗ,от утре пак П-поне не огладнявам толкова от тях,че днес опустоших всичко в хладилника на "моя" рафт,и сега пратих мъжО с един голям списък на пазар.Сега ми звънна от Кауфланд-много съкъп тоя пангасиус?!8лв.килото-филе.Де го по 3 лв.дето казвахте,или не ставаше дума за София? Thinking
Иначе аз по мъничко си свалям,два поредни дни съм с -100гр.ама се надявам сега като имам за хапване да се раздвижат нещата. Sunglasses

# 125
Здравейте, дами!
Имам въпросче към вас Simple Smile Днес си купих кисело мляко Верея 0,1, но никъде не пише, че е обезмаслено и ме е страх да го ям...Вие таковя ли си купувате?
Благодаря!

# 126
Mariana74, ами 0.1 е процентът масленост, точно от него става ясно, че млякото е обезмаслено. Хапвай смело!
Днес цял ден ми беше едно утрепано и не ми се пишеше, но се стегнах, за да мога да поздравя за хубавите снимки tanyatais, за свеки, браво на нея! И на теб пак ти се порадвах каква си била като слабичка, дано скоро изглеждаш отново по същия начин  Hug
И разбира се, pink85, любима моя дружка, тия последните плажни снимки са страхотни, щерката кат ги видя и каза "ехааааааа"  Laughing Страшна мацка си!
Честита дюканска годинка на merito!   bouquet
Тумбичка, твоите котки ме разнежиха, но и натъжиха, бебето много прилича на едно от нашите писанчета, а него го нямаше у дома, като се върнахме от морето ...
Хубава вечер на всички!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 127
Mariana74, ами 0.1 е процентът масленост, точно от него става ясно, че млякото е обезмаслено. Хапвай смело!
Днес цял ден ми беше едно утрепано и не ми се пишеше, но се стегнах, за да мога да поздравя за хубавите снимки tanyatais, за свеки, браво на нея! И на теб пак ти се порадвах каква си била като слабичка, дано скоро изглеждаш отново по същия начин  Hug
И разбира се, pink85, любима моя дружка, тия последните плажни снимки са страхотни, щерката кат ги видя и каза "ехааааааа"  Laughing Страшна мацка си!
Честита дюканска годинка на merito!   bouquet
Тумбичка, твоите котки ме разнежиха, но и натъжиха, бебето много прилича на едно от нашите писанчета, а него го нямаше у дома, като се върнахме от морето ...
Хубава вечер на всички!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мерси, мила! Сега хапнах кис.мляко със степче, нещо велико е!!! Много ми хареса:)

# 128
Здравейте!
Имам още няколко въпроса  Rolling Eyes.В третия етап пише да се редуват ПЗ и П,
ако има по–малко за сваляне: 2/8 или 3/7 тези дни трябва да се редуват,
докато постигнем желаните килограми и след това четвърта?
Също имам неяснота по четвърти етап: включване на всички храни,
това означава ли всичко нормално със олио и т.н.
Простете невежеството ми.  Blush

П.С. И последно питане една дама беше споменала цитирам:
"Ако преди режима с едно пиле се е наяждало цялото семейство,
защото е сготвено с картофки, сосче или ориз… и
количество хляб, сега това пиле е само за нас"
Едно пиле не е ли много?

# 129
  • България

desi_sw - ти тигани лесно ще получиш, но, ако почнеш да задържаш  да знаеш - биричката е.   341uu  341uu  341uu newsm66 В началото е много трудно, но после се свиква. Преди режима пиех биричка почти всяка вечер, а сега въобще не понасям алкохол. Дори на Гала не пия, просто ми е гаден. Всичко е навик, само началото е трудно Peace

Обещавам, няма вече bash

# 130
Вещи, най официално те моля да ми разрешиш да пусна един лек спам- невероятно стихотворение, с което искам да поздравя всички момичета и теб!
Изтрий този ми пост, ако сметнеш за необходимо!

# 131
Здравейте!
Имам още няколко въпроса  Rolling Eyes.В третия етап пише да се редуват ПЗ и П,
ако има по–малко за сваляне: 2/8 или 3/7 тези дни трябва да се редуват,
докато постигнем желаните килограми и след това четвърта?
Нещо бъркаш, втора е фазата на сваляне на килограми, в нея има схеми на редуване на П и ПЗ дни. Следва трета, в която всеки ден е ПЗ плюс допълнителни неща и един ден в седмицата само е П. И чак после четвърта.Чети още, ще ти се избистри. Иначе правилно си схванала, избираш схема и редуваш П и ПЗ дни, докато постигнеш целта си. Схемите могат и да се сменят, но не е добре това да става често и без основателна причина.
Също имам неяснота по четвърти етап: включване на всички храни,
това означава ли всичко нормално със олио и т.н.
Това означава сама да прецениш какво да консумираш. Теоретично всичко ти е разрешено. На практика, ако се върнеш към стария начин на хранене, той ще има същия ефект, както преди Дюкан. Така че - всичко нормално, но умната.
Простете невежеството ми.  Blush

П.С. И последно питане една дама беше споменала цитирам:
"Ако преди режима с едно пиле се е наяждало цялото семейство,
защото е сготвено с картофки, сосче или ориз… и
количество хляб, сега това пиле е само за нас"
Едно пиле не е ли много?
Възможно е да се изяде цяло пиле, но не е задължително. Всеки сам си преценява количествата, тъпкането до пръсване не се препоръчва, но пък и не трябва да се допуска глад, защото с това включваме защитни механизми и организмът отказва да си даде запасите.

# 132
Ето последни снимки от мен от преди дни(вече с 3-4 кила отгоре) CrazyДано не съм ви досадила с фотосите
Още веднъж благодаря ви че ви има  Hug

# 133
Добра вечер на всички,
аз съм малко по-добре, денс съм си хапвала редовно, и на закуска и на обяд и на вечеря. Кантара пак закова трите петици - доволна съм. Емоциите малко се поохладиха. Работата е там, че съкратиха мъжа ми от работа, а както е тръгнало може и мойто място да изстине. Толкова съм притеснена, вече близо седмица не съм на себе си. Сега съм по добре, започнах да мисля по трезво над нещата и при всички положения ще започна да си търся нова работа. Аз съм малко странен човек, смяната на обстановката много ми влияе и лесно изпдам в депресии. Много съм емоционална, добре че мъжа ми е здраво стъпил на земята и ме "склаща" когато е нужно.
mmmshushy80, благодаря за записчето на първа    bouquet bouquet Hug
merito, честита годинка с режима   bouquet
M1Ss`SeLeNa, редуването на ПЗ и П е във втори етап, 3-ти етап е за запазване на постигнататото тегло, по 10 дена за всеки свален килограм, а четвърти е чак след това. Колкото до яденето, ядеш докато се наядеш. Може и едно пиле, може и две, ако си още гладна.
Лека и отслабваща нощ от мен  Hug

ПП: merito, изглеждаш страхотно, а тези 2-3 кила отгоре изобщо не ти личат.

# 134
  • България
Здравейте,здравейте HugП четвъртък ме зарадва-500гр. надолу,но гадното нящо още се крие,ще трябва да награбвам мъжо като се върне от работа Mr. Green,или най-много да стане тати за втори път Mr. GreenМастърче,само 800гр. за цял месец newsm78,изкарай още един на 1/1 и ако се закучат нещата явно,организма си пази запасите и то доста сериозно при това.Ламичке теб те следя,добре вървиш според мен,само така HugМисс Селена кг. ти за сваляне са малко,аз свалих осем кг. за точно два месеца,при мен нещата се движеха абсолютно по описанието в книгата.В момента съм вече втори месец в трета фаза, която трябва да продължи до 15.09.2009г.,за след това не знам все още как да продължа.Въртят ми се разни мисли за повторно минаване във втора за около месец-за това е виновно Мастерчето Hug-но ще видим засега е важно да запазя постигнатото.Дълго стана,извинявам се Hug

noni2009, аз също имах осем килограма за сваляне, вече около 3-4 свалих с режима, във втора фаза съм вече от 10 дни и от утре са ми вторите ПЗ дни. Лесно ли ги свали, при мен нещо бавно върви, а съм режимна... За колко време? Питам просто за споделяне на опит, а и ми е мотивиращо като чета отговори  Simple Smile
привет на всички и много  Hug Hug Hug
лека и отслабваща вечер и нощ Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт