Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците в диетата на Пиер Дюкан?
Какво представлява менюто за 4-тия ден от диетата ПЗ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на диета на Пиер Дюкан, включително рецепти, хранене, резултати от диетата, подкрепа и мотивация за спазване на режим. Основните теми включват редовни хранителни навици, резултати от диета, подкрепа и мотивация за спазване на диетичен план, споделяне на рецепти и проследяване на обиколки на тялото.
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците в диетата на Пиер Дюкан?
-
Какво представлява менюто за 4-тия ден от диетата ПЗ?
-
Как се приготвя скумрия със зеленчуци във фурна?
-
Каква е третата фаза от диетата на Дюкан?

- то все пак имам нужда да си задържам 
не си личало ли

първо дето водата не повиши нивото си
и второ не ми се налагаше да си слагам хавлията на кръста като отида до барчето - фуууук
Ядох много и сега се чувствам зле, въпреки че бяха само режимни неща
Сега сме канени в някакъв затворен компекс на РД с преспиване,и много ми се плацика в басейна,ама как да ги покажа тия телеса.. А мечтая и аз като теб да се похваля догодина на плажа,че не съм се чудела как да седна и легна,че да се поскрия малко..и от това гълтане на корема ми спира дишането!
Винаги си личи,когато една жена не се чувства комфортно по бански,и обратното! 

Днес си купих кисело мляко Верея 0,1, но никъде не пише, че е обезмаслено и ме е страх да го ям...Вие таковя ли си купувате? 

В началото е много трудно, но после се свиква. Преди режима пиех