Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 755
  • 448
  •   1
Отговори
# 105
здравейте
и аз да се похваля с малко минусче,но вече съм 79 кг.това са ми килограмите от преди 10 години.като видях 7 и не повярвах.аз от 2 седмици съм само на ПЗ но много трудно ми станаха П дните.е това е само временно-докато свършат доматките май.
лек ден

# 106
Здравейте отново
Малката лудетина заспа и аз бързам да Ви пусна снимките които обещах.
Незнам по снимките дали си личи промяната ,но тези които ме познават са категорични че сега изглеждам по-добре.
Ето ги : http://bg.fotoalbum.eu/pink85/a330223
ако иска парола:1212
Едит: май не се отварят  newsm78,в подписа ми има албум-папката е озаглавена на море

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 14:59 от ЗлаВещица

# 107
pink85  Аз ги видях. Страхотна си  Hug

# 108
  • София
Браво Пинк85 - страхотна си   bouquet И цялото ти семейство е страхотно - чаровници  Hug Hug Hug

# 109
pink85  #Crazy супер си, браво

шуши този път и аз не останах впечатлена от стреличките, друг път повече са ми харесвали...

Сега мисля какво да ям за вечеря... ахх, как не ми се готви...

# 110
  • София
pink85, как да не си личи промяната, много добър резултат си постигнала! Пожелавам ти да го задържиш за винаги. Peace

# 111
pink85  newsm81 #Shocked
Как дали има промяна, та ти си друг човек
Браво smile3501

Безпроблемно задържане Hug

# 112
tanyatais , браво на свекито ти , поздрави я , просто се чудех на втората снимка коя от двете жени е тя ! Невероатна промяна   bouquet
  Пинк85 , а ти миличка , май си за очила , порасто си постигнала супер фигура , Браво !

Тумбичка  Hug Heart Eyes

ЕДИТ Хеписмайлче , с теб съм , дано всчко да е наред !  Hug  Praynig

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 15:13 от mmmshushy80

# 113
Първо да Ви благодаря за бързата реакция-вашите съвети много ми помагат. А Дани, пинк и всички останали сте просто супер. Лек ден Hug

# 114
  • София
Момичета, само да ви споделя, че утре имам час при гинеколог за закъснението на МЦ-то. Стискайте палци всичко да е наред Tired Знам, че не е по темата, ама имах нужда да споделя. Heart Eyes
Вещи - извинявай за спама   bouquet

# 115
  • Германия
Момичета пак съм аз Blush
В книгата на Дюкан изрично пише да се яде по три пъти на ден, най-добре даже на 4 часа...да, обаче аз изобщо нямам апетит, вчера едвам се насилих към пет часа да обядвам...днес почти нищо не съм закусила и ето вече е 2 и половина и още не съм гладна Tired Та въпросът ми е трябва ли да се насилвам да ям и ако ям  малко ще има ли отрицателен ефект върху диетата  newsm78 Другият проблем е , че от вчера пуша като комин  ooooh! Не знам, просто все едно подсъзнателно се настройвам на вълна диета, а диетата свързвам с гладуване  Thinking
Още един въпрос-ммога ли да пия от онези разтворимите витамини?

pink85 страхотна си наистина, мотивираш ме  Hug

# 116
  • София
Та въпросът ми е трябва ли да се насилвам да ям и ако ям  малко ще има ли отрицателен ефект върху диетата  newsm78 Другият проблем е , че от вчера пуша като комин  ooooh! Не знам, просто все едно подсъзнателно се настройвам на вълна диета, а диетата свързвам с гладуване  Thinking
Още един въпрос-ммога ли да пия от онези разтворимите витамини?

Здравей   bouquet Та колкото и банално да ти прозвучи - апетитът идва с яденето. Crazy Аз преди режима никога не закусвах(освен след пиянска вечер, но това е друга тема hahaha), но се научих - буквално. И сега сутрин като се събудя съм гладна. Важно е да хапваш начесто, първо, защото раздвижваш метаболизма и второ - защото не се чувстваш гладна и на диета. Колкото по - гладно е тялото ти, толкова по - трудно се разделя с резервите си Simple Smile Прави си неща, които са ти вкусни и хапвай   bouquet
Витамини може Simple Smile

# 117
Пинки 85 супер промяна момиче  Peace суперска си сега
Аз да благодаря за подкрепата която се получава тук във форумчето,за сега се справям,знам че за мен първите 3 дена са критични
И знам че от самоте протеини ми се "убива"глада за нережимни гадости Crazy Mr. Green
Сега е ред да сменя лентичката и да си поставя новата цел
Може и да изям някой друг тиган но знам че е за добро
Няма да се оплаквам сама съм си виновна

# 118
Благодаря Ви:DanyGod,Happysmile,Labello,Verche,Sweety s,Шушу80,m9m9,Flocke,Merito
Пожелавам Ви да постигните същите резултати,а защо не и по-добри?Успех,режима работи само малко повече търпение е необходимо понякога...  bouquet  bouquet  bouquet
Вещи  Heart Eyes обещавам за днес повече да не пиша.
Приятен уикенд на всичкиииии  Hug Hug Hug

# 119
Благодаря момичета ще й предам!тя самата все не се харесва ,та затова ще й вдигнем малко самочувствието! А иначе от началото на диетата е и на хормонално лекарства от които също се сваля ,но малко,а останалото е режима!
Здравословно не е била по-добре от 25 години,а иначе е с куп здравословни проблеми от които и напълняването изведнъж!
Но сега е в трета фаза и се чувства доста добре,а и режима й приляга защото е истинска месарка-обожава месото!И кара една по-разширена 2-ра фаза ,само с кашкавал и никакви нишесетени и ориз,че не ги обича!Хляб не хапва,сладко мноооого рядко,само кашкавал сирене и зехтин на салатата я отграничават от 2 фаза,но предполагам,че и страха че може пак от нищо да наддаде я спира!но май вси1ки се ограничаваме от нещо за да не пълнеем!така излиза!
Лек и отслабващ от мен!аз отивам да варя пилвяшки дробчета и да си мисля как да ги прекарам ,че не ги обичам ако не са панирани и пържени

Общи условия

Активация на акаунт