Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 815
  • 448
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря за топлото посрещане и хубавите пожелания на всички!  Hug Simple Smile Hug
Наздраве с неделно кафе и много положителни емоции през деня.
И дам, Petenci-cvetenci, права си, трябва да си сложа линийка, но докато се ориентирам малко във форума с постването. По-нататък ще си сложа Simple Smile

# 226
  • Варна
най- тържествено и публично обявавам записването на Мименситка за варненската среща!!!което ме направи много много щастлива!
Мименситкааа,  Hug Hug Hug

ееей Тумбеее, що спиш ти до обяд?снощи какво прави, а? smile3534

# 227
Тумбе-Радвам се че ме помниш! Hug
Разписвам се,но обикновено не мога да смогна да изчета всичко и не съм в час..... ooooh!
При мен нещата все още са......абе плащам си греховете,но пък съм се разделлила със сантиметри и се вмъкнах в един панталон,който миналия месец не ми ставаше! Mr. GreenИмаш страхотне промяна-ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!  bouquet
Поздравявам и всички със снимки преди/след!Много ми помагат в труден момент!Много сте постигнали-АМИРАЦИИ!!!
Желая ви спокоен Неделен ден!

# 228
 Hug
Аз засега няма с какво да се похваля,но съм си режимна и се надявам резултатите да не закъснеят.Вчера окончателно се убедих,че нищо не е в състочние,поне за момента Simple Smile,да ме накара да наруша режима.Бяхме на рожден ден и аз устоях и си изкарах само на водичка Whistling.

Сега си пека на скарата филе от треска,дано да е вкусно,не съм опитвала досега,преди да започна режима не хапвах често риба,да не кажа въобще Embarassed

Поздрави на всички,успех и много усмивки днес  bouquet

# 229
miss_tyra и други те помним  Blush И видях, че имаш месечинка (според лентичката ти). Що не черпиш, а?
Честити 9 месеца  baloni и да постигнеш целта си  newsm51

# 230
  • София
здравейте момичета   bouquet при мен нещо нещата са в застой,но не се предавам-търпелива съм и ще чакам
сега да ви се покажа
а уловът e сребриста каракуда излезна 3 кг след като я изчистихме  Party
надявам се да се раздвижи организна от тази рибка  Simple Smile
това за сега,честито на всички с поводи и без такива  Hug Hug Hug лек и отслабващ ден на всички

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 15:59 от isp_mam4e

# 231
Здравейте,

Започнах диета за отслабване, но понеже кърмя направих много облекчен режим. Видях, че в позволените храни са записани рулца от раци. Това ролцата, които продават в нашите магазини ли са? Вчера си взех, но на опаковката пише, че има само 20% риба. Другото е нишесте, стабилизатори и разни боклуци.

Наистина ли са позволени?

# 232
Тя ми е утре,ама така и така съм тук да почерпя:

Да ви е сладко!
Гардения-Мерси за пожеланията!Дано потръгнат нещата и ги докарам до край,защото вече меко-казано се изнервям.... #Cussing out

# 233
Момичета,как  приготвяте Дюканска попара?

# 234
  • София :(
         Ха добър ви ден  Hug
     Я по едно кафенце да пийнем по следобедно време  Grinning

miss tyra, честита ти девета месечинка  Hug Как да не те помним, всички липсващи помним тук, нищо че ни обявяват за амнезирали  Hug
     isp_mam4e, трябва да се преименуваш на испанско маце  Hug Пък за риболова няма да кажа нищо... Не те е срам да дразниш така нас нещастните дето само мерака ни е останал...
     Stryper, доста момичета се оплакват, че задържат от рачешките рулца точно заради това, че са пълни с всичко друго, но не и с риба, за раци да не говорим... Аз съвсем не ги харесвам, така че не мога да ти дам акъл от личен опит, но по-добре не прекалявай с тях  Hug
     AIODIS, кипваш около 400 мл вода, намаляваш котлона и добавяш 3с.л. овесени трици. Оставяш да поврат 4-5 мин и сваляш от огъня, прибавяш извара на око, аз слагам около 120-150 гр, чукваш 1-2 яйца, подправяш на вкус - според моя с малко сол, черен и червен пипер и връщаш на слаб огън за още 4-5 мин, колкото да стегнат яйцата. Оставяш малко да поизстине и нападаш с голямата лъжица. Да е здрава TheNMaster, че я измисли тази попара - чудна вкусотия е  newsm10

# 235
  • София
    isp_mam4e, трябва да се преименуваш на испанско маце  Hug Пък за риболова няма да кажа нищо... Не те е срам да дразниш така нас нещастните дето само мерака ни е останал...

мерси  Hug Hug Hug махнах снимката на рибката,че хич не се бях замислила за това  Embarassed Embarassed Embarassed

# 236
Stryper, добре дошла  welcome И аз съм на олекотен етап  Peace Рулца ядях в началото, но напоследък са ми гадни  Sick А преди много момичета са писали, че задържат/забавят свалянеето от тях. И да, Дюкан не е имал предвид 'нашите' рачешки рулца, затова ги е позволил. Но в дискусиите тук сме решили, че стават за междинно хапване, заради разнообразието  Peace и все пак повечето от нас ги избягват - абе... въпрос на личен избор  Peace
Испанско мамче, много си готина   love001

Мацки от "испанско", има ли някоя покрай Валенсия? Че много ми се ходи там  Blush и така..... да си спретнем някоя мини- дюканска чужбинска срещичка.

# 237
Здр мацки!
Днес ми е втори ден и искам да попитам дали в лошо,че ходя на фитнес и пия I-Carnitine?

# 238
Ама те триците варят ли се ? ooooh!Че аз сутринта с прясното мляко ги мъчих без да ги варя  Embarassed

# 239
Здравейте, присъединявам се към вас.В общи линии всичко ми
е ясно защото ви чета отдавна и нямам въпроси.Намирах си сто причини да отложа началото но вече ми писна от самата
мен защото имам да свалям  доста килца почти колкото Margito.
Това не ме притеснява и не ме плаши решена съм да сваля
 колкото може повече защото вече не само дрехи не мога
да си намеря ами и 1 чифт ботуши от пробвани
 поне 50/без майтап/не ми става..
 Вчера зачетох темата отново и видях снимките
които досега не бях разглеждала и съм така Shocked Едно е да
четеш друго е да видиш .. Впечатлена съм от резултатите ви  Hug
 Искам и аз.Почвам от утре не за друго ами защото досега нямах трици  под ръка  иначе всички протеини за 10дена напред са
готови Laughing така че няма измъкване .Даже смятам ако ми
 понесе ок ударния период да продължа още 10 дена  Embarassed
защото както вече казах кг. за сваляне са ми доста.
Единственото с което ще прегрешавам всеки ден е кафето но
 пък го пия адско горчиво и без захар така,че това не е проблем нали..Единственото което много ме е яд е ,че грам упражнения
 не мога да правя предвид  теглото ми оплезвам език веднага ..
Ама и това ще мине надявам се като сваля 10-ина килца ще
 ми е по леко и ще почна по малко .Та така.. запис в темичката
 да ви чета за стимул и отивам да си търся подходящи
упражнения в нета за стягане Laughing Утре сутрин за закуска ще
си направя една фотосесия , всеки месец ще си правя и
се надявам до нова година да ви покажа и аз преди и след Grinning

Общи условия

Активация на акаунт