Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 813
  • 448
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
АннаБелс , добре си дошла!
сега, първо, не прави 10 дни ударен етап!5 дни са достатъчни!няма да свалиш повече, ако правиш 10 дни, а и не е много полезно!прави си схема 5 / 5 или 4/3.
не се ядосвай за упражненията, в първа и втора фаза не се правят упражнения, правят се вече в трета!така, че нищо не губиш!
кафето не е чак такова прегрешение мисля, пия си кафе всеки ден с малко мляко и подсладител!
слагай линийки и започвай!пожелавам и успех!

Тумбе, мило, на лични най- добре, че току съм изтървала някого!

# 241
  • София
Почвам от утре не за друго ами защото досега нямах трици  под ръка  иначе всички протеини за 10дена напред са
готови Laughing така че няма измъкване .Даже смятам ако ми
 понесе ок ударния период да продължа още 10 дена  Embarassed
защото както вече казах кг. за сваляне са ми доста.
АннаБелс, добре дошла и успешен старт!  Hug За какви 20 дни говориш?! Не бих посъветвала никого повече от 7 дни!!! Независимо колко килца имаш за смъкване!
Нещата са сериозни и да не трябва д се постъпва лековерно! Да не говорим, че след 5-6 ден /в повечето случаи/ няма никакво помръдване на кантара! След като са повечко килцата определи си следващата седмица ударна и от другия понеделник - втора фаза.   bouquet
Margito  Hugрадвам се, че съм била от полза. Почвай, не губи време! Утре е чудесен ден за начало!  Hug
KLEOSNEFER Hug добре дошла!   bouquet

# 242
Добре дошли на всички новички Дюканки! HugСлушайте момичетата тук и изпълнявайте!Никакви своеволия! Naughty
Искам да кажа че сърцевината на отслабването е Втора фаза,така че по-дълга от 5-7 дни Ударна фаза няма никакъв смисъл....
Успех ви пожелавам!
Благодаря на всички,които ми честитиха месечинката!
Може ли и малко ритници да получа за отскок? Praynigи повече няма да ви занимавам със себе си...... Joy

# 243
Ама те триците варят ли се ? ooooh!Че аз сутринта с прясното мляко ги мъчих без да ги варя  Embarassed
Не е задължително. Да не мислиш, че стават по-вкусни като ги свариш  hahaha Подслади ги или ги подсоли, за да добият вкус  Peace
Мастърчето ги прави на "попарка" (кой питаше как  newsm78 ) като ги бъкне с 400мл вода, после добавя малко извара и яйце (или две бяха). Пробвах го  newsm74 и солено и сладко  Peace
АннаБелс, добре дошла, ама и аз да те нахокам за ударната фаза. 10 дни се правят под лекарско наблюдение (според Дюкан), а ти говориш за още 10 дни  Naughty Слушай какво ти говорят тези, които са минали по този път  Peace След 5-тия ден почти никога не се сваля. Направи 7 дни, ако искаш, но повече недей!
Струва ми се, че не си чела книгата  newsm78 Кафето не е прегрешение, ако е без захар и никой не те кара да правиш упражнения  Peace Дюкан е писал, че именно така "дебелия човек" би могъл по-лесно да се откаже - като се мори прекалено от упражненията/спорта.
А иначе вярвам, че още преди нова година ще почнеш да показваш снимки  Peace
Чети и пиши, а ако можеш и на среща иди (Софийските са много редовни) - така се сваля по-бързо, лесно и приятно.

# 244
  • София
Гарденийкаааааа! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Много ми беше мъчно без теб, докато нямаше нет, тъй да знаеш!

АннаБелс, добре дошла! И умната! След 5-тия ударен ден организмът започва "запасяване" и не пуска нищо!!! Затова е най-правилно да изкараш 5, най-много 7 ударни и да включваш втора фаза. Доказано най-успешна е 5 П/ 5 ПЗ. Но много момичета свалиха с 4П / 3 ПЗ за по-голямо удобство.
Ела ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на редовната софийска среща на 29 август в 13 ч в Дивака на Гладстон! Ще ти е от голяма полза, вярвай ми! И си вземи бележник за рецепти!

nikito_pk  doh триците не само се варят, но и пекат на хлебче, кексче, палачинка...
Аз сурови не съм ги яла нито веднаж! Как се Иде таквоз нЯщо Crazy Crazy

И сега кво ще правим на 29-ти newsm78
От една страна Филюдката ще присъства в София, от друга страна както каза Зорита - Фтасахме я!

# 245
Хелоу от една ветеранка, който я помни Wink

А който не -да идва на софийските срещи и ще се запознаем.
Не пиша много, щото и аз незнам защо-може би щото нямам кой знае какво за казване.
Движа се горе долу около едни кила, има какво да се желае, но смятам че е по добре да си държа постигнатото, отколкото да почна да се мъча да свалям наново.

Фитнеса започвам от понеделник и нещата ще се оправят най-накрая.
Много целувки на всички, не ми е списъка тука, така че чувствайте се гушнати Hug Hug Hug Hug.
С голям кеф чакам срещата в събота и дано се престрашат малко нови хубавици да дойдат.
Малко морски сними от мен и изчезваааам:)

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs131.snc1/5614_122 … 447_2576832_n.jpg
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs131.snc1/5614_122 … 464_3801515_n.jpg
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs131.snc1/5614_126 … 2729_346962_n.jpg
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs151.snc1/5614_126 … 707_4413173_n.jpg

# 246
  • Пловдив
WOW!,Венерас, това е като за петъчен протеин! Моите поздравления! Пожелавам на всички да се видим така Simple Smile Simple Smile Simple Smile!

# 247
   Добър вечер!Четох, четох...и се реших да се запиша при вас момичета.
  Чудесни резултати видях и прекрасни дами на снимките!   smile3525 smile3525 smile3525

Аз имам за сваляне още 7кг. останали от раждането ми.Все се канех, канех и не започвах никакъв хранителен режим.Вече свалих един кг с режима ви.Днес ми е 4  ударен ден.Направих от страхотния солен кекс за закуска и сега имам за още три дни.Преди това хапвах и сурови трици с кисело мляко, канела и малко подсладител и те ми харесаха.

Чакам днес или утре да ми дойде МЦ.Може би и затова съм свалила само 1кг до днес.Утре ми е петият ден и започвам втора фаза.Бих искала да ви помоля за съвет коя схема да подбера.Предстои ми море в началото на септември и там се чудя как ще ми е по-лесно да се храня.Все пак ще хапвам по заведения.Чудя се дали до тогава да не съм на 5/5, за да се паднат пет дни смесени на морето..и след това да мина на 1/1 четох че Дюкан в последните си интервюта казва че 1/1 е също толкова сполучлив като 5/5.
    Доста от вас вече ходиха на море и бих искала да ме посъветвате как се хранихте там и на какви схеми бяхте.

Други въпроси нямам за сега.Първа страница е достатъчно изчерпателна.Четох и книгата.Прегледах и сайта с рецептите.Поздравеления още веднъж!

Харесва ми историята с тиганите Laughing Въобще има много настроение в темата.С удоволствие до сега четях дискусиите ви.
  Преди време се чудех как хората ядат само пилешко и риба..сега се запознах с всички рецепти които сте създали..и се хванах за главата.То не са кексове, пици, десерти, режимен снакс, бейк ролс..чак на мъжо му хареса Laughing
  Аз не си падам много по сладкото.., но соления кекс е страхотен.Позволих си и крем карамел, той е от малкото сладки неща които харесвам.

Е, това е от мен..стана доста дълго. Аз съм от Пловдив и ако има среща с удоволствие ще дойда.Само Вещи познавам от снимките на Пловдивчанки.
Желая успех на всички!Надявам се да имате търпение и да ме посъветвате по морските ми въпроси. Hug

# 248
Здравейте,
Много неща щях да пиша ,ама като видях Венерас по бански и загубих ума и дума .Честно ви казвам не помня какво щях да казвам.... newsm78 Представям си на Борката как ще му висне ченето.
Гарденийка мила ,да не зачезваш вече никога така.Вземи да ми пратиш снимките от Свищов на скайпа ,че не мога да си ги копна  Embarassed
Много ти благодарско предварително.   bouquet

АннаБелс колко имаш да сваляш?На колко си години?колко ти дава Калкулатора?Във всички случаи не те съветвам ударен 10 дни ,пък да не говорим и още 10.Ако имаш да сваляш повече от 50 кила пробвай със 7 дена ,ако са по малко 5 дена са достатъчни.
Аз имах да свалям над 30 и правих 7 дни ,за което съжалявам .След 4-тия ден нищо не свалих ,че и следващите две седмици не мръднах.
Много добре че си решила да се снимаш на всеки кръгъл месец.И аз така правя,и много си харесвам дебелите снимки.Чак ме е яд че не съм се снимала в други пози.
За упражнения  Дюкан не ги препоръчва през първа и втора фаза,именно заради многото килограми.Ако до сега не си спортувала не е сега момента да започваш.Аз лично изчаквам докато си достигна целта.Сега нямам за цел да правя мускулна маса само топя осмянки.
Еми това е като се отърся от Венерас ,може още нещо да споделя  Hug

# 249
  • Варна
Kpuccu , добре си дошла! / аз днес пак като един комитет по посрещането!/карай си схемата 5/5, а и щом ще ти се паднат ПЗ дни на морето - чудесно!ако по нататък се закучат нещата и ти стане малко по- трудно, можеш да минеш на 1/1.не разбрах само колко килограма си, какво си свалила и по какъв начин!?пожелавам ти много успех! Hug

Венерааас, е нямам думи!!! newsm51 smile3501 smile3501 smile3501

Мимиии, ми аз не съм ти виждала снимките!а качи малко! Hug

# 250
Kpuccu , добре си дошла! / аз днес пак като един комитет по посрещането!/карай си схемата 5/5, а и щом ще ти се паднат ПЗ дни на морето - чудесно!ако по нататък се закучат нещата и ти стане малко по- трудно, можеш да минеш на 1/1.не разбрах само колко килограма си, какво си свалила и по какъв начин!?пожелавам ти много успех! Hug

Много благодаря. HugСвалих 2кг с Точковата диета.И един с ударната фаза до тук.Стартирах Дюкан от 66кг.Целта ми е 58,според калкулатура също.А и на тези кг се харесвам най-много. Laughing

Редакция: На морето ще съм 7-8 дни и исках да имам повече зеленчукови, а ако до тогава я карам 5/5 ще имам 4П дни.Ако я карам до края на месеца 1/1 и преди морето направя 5П, поне там ще имам 5ПЗ..трябва да ги наглася за морето..

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 19:53 от Kpuccu

# 251
momi4eta 15 godini se borih s tezi kila i sega kato se vidqh tazi sutrin 67.5kg napravo iskah da si udarq dupeto v tavana az sum drebna i kilogramite mi li4at sega opitvam da naviq i supruga si da zapo4ne rejima ama toi si e visok i ne mu li4i 4e e nad 100kila a i neiskal da e gladen taka 4e 6te se nadqvam na va6ata podkrepa tvurdo sum re6ena da uspeq

# 252
Благодаря за посрещането и куража , много имам
нужда от него.И да не съм чела книгата но  вече
поръчах да ми я донесат.Не че някой ме кара да правя упржнения Grinning
просто искам да си спася максимално кожицата от увисване .Не  че ще успея много де предвид многото кг. за сваляне ама поне ще опитам да не висна като пран чорап отвсякъде Joy
 Ще ви послушам няма да правя повече от 7дни ударния етап.Мимииии на  38 съм вече  .Според калкулатора на 1,73 височина трябва да тежа 73кг тоест 50 килца трябва да разкарам но не бързам заникъде и 10 да сваля на първо време ще си е голямо постижение за мен , така и  така досега се търкалях -трупах ги в продължение на 10-ина години  значи мога да изтърпя още малко нищо че вече  просто  нямам какво да облека защото нищо не ми става ..Ако знаете как се кара второ лято подред с две поли и две блузки .. ooooh!
Идва поредната зима в която пак се очертава да ходя почти боса просто защото нищо не ми става за обуване -всичките ботуши са правени за балерини явно Crossing Arms
Знам, че ме очаква трудна задача но съм оптимист а и мисля най важонот е че не бързам така, че няма да се отчайвам на първия неуспех- т.е. задстой и несваляне на  на килограми ами ще си следвам начертания план тоест вашите и на Дюкан съвети  Simple Smile
И може би е важно но от години не съм пазила диети защото бях постоянно в движение но последните години  водя застоял живот и .. резулатата  е катастрофален.Писна ми да седя и да чакам чудо и реших най после да се взема в ръце и така ето ме при вас Hug
Страхотни  снимки имате .Благодаря ,че ги публикувате мноого стимулиращо действат   bouquet

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 20:57 от АннаБелс

# 253
momi4eta 15 godini se borih s tezi kila i sega kato se vidqh tazi sutrin 67.5kg napravo iskah da si udarq dupeto v tavana az sum drebna i kilogramite mi li4at sega opitvam da naviq i supruga si da zapo4ne rejima ama toi si e visok i ne mu li4i 4e e nad 100kila a i neiskal da e gladen taka 4e 6te se nadqvam na va6ata podkrepa tvurdo sum re6ena da uspeq
star76, радвам се на ентусиазма ти  Laughing Остави съпруга да решава сам, може пък, когато ти постигнеш целта си, преобразяването ти да го накара да си промени мнението по въпроса. ТЪй или иначе, човек трябва да е вътрешно, лично мотивиран, иначе няма да му се получи.
Единственото, което ми направи впечатление е, че той не искал да е гладен, а и ти не коментираш нищо по тази реплика. Наясно ли си, че при режима на Дюкан количеството на храната във втора фаза не бива да се ограничава изкуствено, особено пък до чувство на глад? Така стресираш организма си и той прави всичко възможно да си съхрани запасите. Трябва да се яде, иначе резултат няма да има.Тук не е рядкост след по-гладен от обикновено ден да се регистрират плюсове или задържания.
А колкото до подкрепата - имаш я  Hug Бъди стриктна, информирай се и ще успееш!

АннаБелс, харесва ми как започваш. Ще ти стискам палци, но и ще те следя, да знаеш. Задачата, с която си се заела, е трудна, но не невъзможна, тук има хора, които вече са го доказали, надявам се някой ден и аз да се наредя сред тях, а ти вървиш по стъпките ми  Hug
А, пропуснах нещо  Laughing Тая зима няма да ходиш боса  Laughing Докато падне снегът, отдавна ще си в състояние да си купиш нормални ботуши  Wink А, да, и много ми харесва мисълта в подписа ти.

И още, veneras, ти си жива реклама за режима, супер изглеждаш!

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 20:48 от miss Marple

# 254
Венерас, нидей тъЙ, ща са сбЪрками тУка полвината............. #Shocked

забравих какво щях да пиша newsm78

Да, на новите добре дошли и умната smile3525

Днес едно от кучетата ни - Петърчо, което стопанисваме долу на реката ми отнесе едната

маратонка.Незнайно къде.Полегнах за предиобеден сън, ставам към обед и гледам едната

сираче.Новички Адидаски от магазина, два часа го разпитвах къде ми е занесъл кондура, не

казва.Обикалях по комший, напред-назад, в крайна сметка се прибрах боса.Щот с една ще ме помислят
за малоумна. smile3503
Първо се ядосах, после пък , що да се ядосвам, ще си купя нови.Бахти кучетата newsm62Мъжът ми си

купи също завчера маратонки, една камара пари изтърси за тях,двойно повече от моите и ако изчезне

едната от неговите ................вероятно ще съм първата дюканка с протеинов ден от кучешко smile3511

Поне носът smile3532 ми е здрав.

ДженушаHug Hug

Общи условия

Активация на акаунт