Какви бяха резултатите ви от БХС?

• 12 265
  • 69
  •   1
Отговори
# 45
Dame,за мен БХС също е много несериозно изследване.Амниоцентеза мисля,че също могат да направят и в Тина Киркова,а и на други места също с добри специалисти,но не знам коя жена би се подложила 2 пъти на това изследване(поне аз не).За мен лично резултатите от феталната морфология са достатъчни,като там също правят замерване на риска за някои синдроми,а ако няма фамилна обремененост във вашето семейство,не виждам защо да се психираш ислишно с изследвания.Надявам се да нямаш повече такива неприятни изживявания!Успех!!! Hug

# 46
  • Пловдив
Никък риск за Даун и бебето е здраво - 1 :10000.Dame,  Praynig с теб и с бебето всичко да е наред!

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 21:11 от rrhh-Ани

# 47
Нисък риск за Даун и бебето беше здраво.

# 48
  • София
Дейм виждам, че не си писала отдавна, дано всичко е наред!
Късно се включвам. Но и двете ми бременности бяха с висок риск, и двата пъти правих амниоцентеза, резултатите бяха отрицателни, ф.м. също отхвърли проблеми /въпреки,че един лекар се кле в дипломната си работа, че детето ми е увредено/ - децата се родиха, живи и здрави. И двата пъти правих амниоцентезата си в Шейново, но преди втората ходих на консултация в Майчин дом - признавам си, че не ми вдъхна доверие жената която проведе.

# 49
  • Пловдив
Дейм, моля се за добри новини  Praynig.При мен резултата от БХС не предполагаше амниоцентеза, макар че бях склонна и на нея , за да съм сигурна че бебето е здраво.

# 50
  • Варна
Дано всичко е наред при Dame Praynig

# 51
И аз чакам да се включи с добри новини... Praynig

# 52
Дейм,моля те пиши какво става Hug

# 53
  • София
Дейм, и аз те мисля и стискам палци за добри резултати!  Praynig Praynig Praynig

# 54
  • София
Висок риск за Даун, направих амниоцентеза и резултатите бяха перфектни. Дъщеря ми се роди здрава. Разбира се колко  нерви и съмнения ми костваше всичко и предполагам какво ти е.  Hug

Силно се надявам и ще стискам палци и при вас всичко да е наред! Hug Praynig

# 55
Висок риск за Даун, направих амниоцентеза и резултатите бяха перфектни. Дъщеря ми се роди здрава. Разбира се колко  нерви и съмнения ми костваше всичко и предполагам какво ти е.  Hug

Силно се надявам и ще стискам палци и при вас всичко да е наред! Hug Praynig

Ивон,колко висок ти беше риска?Моят сега е 1:54,но амнио сигурно няма да правя.

Момичета.знаете ли на какво друго може да се дължи високия ЧХГ?Иначе АФП ми е в норма.

# 56
  • София
Моят риск беше май 1:89 или 1:100 или нещо подобно. Т.е. доста висок и за възрастта ми при положение, че бях даже на 22г. и очаквах нещо от сорта на 1:10000.  Rolling Eyes

Харем стил
- И на теб стискам палци всичко да е наред.  Hug Praynig За съжаление по втория ти въпрос не мога да отговоря.

# 57
Моят риск беше 1:145,дъщеря ми се роди здрава,не съм правила амнио.
Харем стил при мен също АФП ми беше в норма,но аз също незнам на какво друго може да се дължи високия ЧХГ,и аз стискам палци
с бебчо всичко да е наред Hug

# 58
Момичета, бях една седмица на почивка. Още нямам резултати, по-подробно съм писала в темата за предпазване от аномалии на плода. Но в старата, която току-що заключиха.  Simple Smile
Ето

# 59
За мен БХС е абсолютно ненужен

Общи условия

Активация на акаунт