Детски рожден ден във Варна

• 68 990
  • 466
  •   1
Отговори
# 315
Бяхме на детски РД в пицария "Маестро".
В коя точно?
Днес бях в една пицария със същото име, бившето "Камео" зад паркинга на "Гюрлата".
Не тази. Другата е на кино "Република" (бившето, де)- между баничките и магазин "Дика". Там детския кът е отвратителен, но имаше много място между масите (целия втори етаж беше на наше разположение) и децата бесняха там.

# 316
Живко, пиша специално това за теб тук, защото сигурно ще го прочетеш!
Искам да ти кажа, че си много много добър. Гледах те лятото на аквапарка в Слънчев бряг и останах изумена, междувременно гледах още около десетина екипа "аниматори" и бях също изумена, но в негативния смисъл. Ти си от малкото хора, които съм виждала да знаят какво правят и да го правят от сърце. Продължавай в този дух, съжалявам, че не си в Пловдив, защото ти гарантирам, че щеше да бъдеш в моя екип!

# 317

ако този
е само клоунът на Парти Джак въобще не съм доволна, бяхме на един рожден ден, където беше той и доста беше скучно.
а от Мимо съм доволна от сина му, не сме викали жена му, ще имам предвид, че мислех догодина да е тя

# 318
  • Варна
Спомням си, че скоро гледах "Море от любов" и май герой в него беше Жижо и жена му. Или се лъжа?  Rolling Eyes

# 319
Явно са добри Парти Джак но как се справят и другите които предлагат детск рд?

# 320
  • Варна
Какви са приблизително цените на Парти Джак?  newsm78

# 321
Не го виждам между тези клоуни.
 Това е Живко  http://87.120.207.101/new_img/1/7/0/2/0/17020-2.jpg
Момчето е изключително добро. То не може всички да са доволни от всичко, много ясно, но той притежава най-важното, което е необходимо на добрия аниматор и знае как да го използва.

# 322
  • Варна
А, не, един плешивичък участва в Море от любов. 

# 323
Ние празнувахме Кръщенето на децата в Камелия и сме много доволни и от обслужването и от храната и от всичко. Според мен става и за детски рожден ден. Ако ви е интересно ето снимки: http://good-times.webshots.com/album/560906752EcSJqJ

# 324
И аз съм чувала, че в Камелия стават приятни  рд но  в тази Камилия дето е на почивка защото има и друга по пътя за галата. То май зависи все пак какви аниматори ще се наемат.

# 325
Това е Живко http://www.party-jack.com/index.php?page=41   той беше в море Любов.    А това е Жижо  http://www.party-jack.com/index.php?page=50  И двамата сме аниматори  #2gunfire  но освен нас при повече ангажименти ползваме хора от театъра.

# 326
  • Варна
Ние празнувахме Кръщенето на децата в Камелия и сме много доволни и от обслужването и от храната и от всичко. Според мен става и за детски рожден ден. Ако ви е интересно ето снимки: http://good-times.webshots.com/album/560906752EcSJqJ

Децата какво правиха, докато възрастните бяха на масата?

# 327
ТОтално се обърках кой, кой е от аниматорите във Варна  ooooh!

Догодина ще ангажирам парти-джак, защото клоунесата на Мимо определено не ми допадна изобщо, държеше се като учителка! Децата бяха сковани, играха две-три игри, раздаде им солети и шоколадови вафли за награди, сандвичите останаха, имаше два танца с песнички на онзи естраден певец дето много го обичат децата, ох, забравих му името ooooh! абе определено и ние, и децата не бяхме доволни!
Shocked Shocked Shocked
ТАзи, която беше на нашия /също от екипа на Мимо/ се справи супер добре. Направи страхотен купон, включи и възрастните, малки и големи се забавлявахме заедно. Никакви вафли, никакви учителски изпълнения.

very nice, жената на Мимо не е клоунеса  Laughing Имат други момичета, мисля 2 на брой  Laughing

# 328
Дива, още едно доказателство, че всичко си зависи от децата... Има деца, с които е трудно да се работи по различни причини. И при мен едни партита стават страхотни, а други много едвам едвам с клизма да изтръгнеш някоя усмивка. Уж едни и същи аниматори, една и съща програма, но материала /пластелинчето/ е различно.... Истинският аниматор успява при всички, но до различна степен.

# 329
Каспър, благодаря ти за комплиментите!

незнам кое шоу си гледал в аква-парка - детското, пиратското или салоните за красота. но и трите бяха много добре пипнати. аз ръководех там едкип от 10 души. пиратското шоу, го направихме за по-малко от месец. тези танцит отнеха най-много време. игрите аз ги бях измислил и два дни преди старта накарах колегите да ги изиграят всичките. те идея си нямаха за какво става въпрос. падбахме от смях. после като тръгна и беше страхотно.
 детското пък и е от миналата година. пак си го измислих аз. не че е нещо кой знае какво, ама лапетата се радват да подскачат, да бягат и да цамбуркат във водата. накря като им раздадеш сладоледите и безалкохолното са щастливи.
 много трудно се правят такива неща. а да накараш екипа да ти вярва - безкрайно трудно. аз за първи път бях отговорник и организатор на екип. трябваше да давам задачи, да накарам момичетат и момчетата да направят това което искам. беше ужасно... в началото. после всичко стана от самосебе си. и се получи супер екип със супер шоу.
  надявам се скоро да мога да кача някои неща в мрежата и да пусна линкове тук да ги видят хората. щото нещата си заслужаваха. а снимките са най-лесният момент  Grinning

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 13:03 от mr.smile

Общи условия

Активация на акаунт