Детски рожден ден във Варна

• 69 004
  • 466
  •   1
Отговори
# 300
Здрасти Diva .  Аз наистина съм позната с повечето от парти джак. а са правили и партъ на сина ми:) И да ти кажа това което си написала не е вярно:) Сигурно си гледала  подобие ма мечо пух. Но не и с аниматор от парти джак. те такива партита не предлагат. Колкото до форума тои е е за да може да им кажете всичко това. Но както казах това което описваш съм сигурна че не е тяхно парти. Simple Smile

# 301
Ако питаш мен поръчай си Jack или Жижо. те работят в парти джак. Жижо беше в конкурса на Слави " Танцувай с мен" миналата година. Но ако искаш поразпитаи тук там за тях. И двамата се казват Живко.

# 302
О, чудех се вчера, тоз Жижо защо ми изглежда познат! Бяхме на детски РД в пицария "Маестро". Място- бол, кухнята- много добра. Клоуна позакъсня, но пък забавлява децата от сърце. Имаше няколко подвижни игри, направиха безброй фигури от балони, на децата им хареса. С добро впечатление останах от него- майсторски се справи с двама истински бяса и бъзо приобщи един ревнал. Grinning

# 303
Мечо пух го играят от "парти център Вега" и това празненство няма концепция, затова не ви е харесало. колкото до парти-джак... сме много добри. да, защото аз работя там Mr. Green Живко Драгостинов, приятно ми е  Grinning
 занимавам се с деца и с тази професия, от вече 10 години и смея да твърдя, че имам голям опит с децата. обичам си професията прекалено много, за да се откажа изобщо някой ден. няма нищо по-хубаво от това да играеш и да лудееш с децата, да им гледаш грейналите муцуни. вярно че, че понякога е трудно с някой деца, но се случват такива неща. неможем да се харесаме на абсолютно всички. но мисля, че на много хора сме допаднали и са доволни от нас. по важното, за мен специално, е децата да са доволни, а не родителите. дали им е харесало на тях е спорен въпрос. обвинявали са ме че правя много простотии, казва ли са ми че ми липсва възпитание да работя с деца, наричали са ме простак и какво ли още не... и то защото сме се полигавили с децата и аз съм им позволил да правят неща, който обикновено се забраняват от родителите, детските градини, обществото. много се смеем, когато попръцкваме с уста, когато вдигаме шум, викаме, крякаме и най-вече, обичаме да "ядосваме" Joy родителите с белите които правим... поне за 1 час. това е достатъчно за всяко дете. да се налудува и набелува, да няма кой да му се скара или да му направи забележка newsm78
  това правим в Парти Джак, даваме свобода на децата да палуват, в границите на нормалното.

П.С.: написах всичко това, не за да правя реклама, а за да направя гранцита между отделните агенции. защото чета тук, а и не само тук, как се нареждат и изтъкват. по-важното е отношението към децата, подхода и най-вече - любовта. ако някой само гледа как да ви вземе парите и да ви предложи безброй безмислици, само с цел да платите повече, уж че купона ще е още по-страхотен, мисля че не заслужава дори уважение.
   лично аз съм бил свидетел на много рожденни дни(т.е. не съм играл, а съм гледал). немога да си представя как може клоун, да ходи неизбръснат, неприлежен, мръсен и най-вече зле гримиран. външният вид е предпоставка за доброто приемане на палячото от децата, а и от родителите. "по дрехите посрещат, а по смеха изпращат", както казвам аз за моята професия.

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 12:18 от mr.smile

# 304
Извинявам се, че съм подвела аудиторията с историята за Мечо Пух партито Blush
Веднага си трия стария пост.
А в този ще трябва да кажа - моля , мами, не правете РД с парти център Вега!  Grinning

Какво му е на пръцкането с уста  Thinking Беше едно от първите неща на които си научих децата, може би след плезенето  Mr. Green

ПП ... Защо не мога да си редактирам стария постинг.  newsm78

# 305
Днес в морската градина ми дадоха една брошура за Детски кът "СЪрчице"

И на мен ми попадна такава брошура и ми стана интересно. Никой ли все още не е ходил?
На малкия рождения ден беше на "Бонели", препоръчвам го, но за летен рожден ден  Peace

Ние ходим в"Сърчице" от една седмица.Синът ми не мога да го изкарам от там.Има пързалка;надувен център жаба и влакче пълни с топки;надувен замък;книжки и др.,но за съжаление ще се местят.Момичето което се занимава с децата е била аниматор в Елитис.Децата много я обичат и с нетърпение ще чакаме да се нанесат в нова зала и стискам палци да стане по-скоро Hug

# 306
По -другата седмица ми предстои да празнуваме РД.Определено не съм очарована от Портокал. Може би от много реклама покрай откриването му очаквах нещо страхотно да е .Не видях играчки.Има музикално оформление и на вид весели момичета.Мисля си ,че става,но за по-големи деца.Синът ми става на 2 и искам ,някой който е ходил някъде или е правил РД на дете със същата възраст да сподели.Съжалявам ,че Сърчице го закриват временно даже не разбрах къде е и как е там.Споделете какви са цените на клоуните -горе-долу.

# 307
Ние ходим в"Сърчице" от една седмица.Синът ми не мога да го изкарам от там.Има пързалка;надувен център жаба и влакче пълни с топки;надувен замък;книжки и др.,но за съжаление ще се местят.Момичето което се занимава с децата е била аниматор в Елитис.Децата много я обичат и с нетърпение ще чакаме да се нанесат в нова зала и стискам палци да стане по-скоро Hug

А къде по точно се намира? И къде мислят да го местят?

# 308
Писах по- назад- в блока зад Пикадили Чаталджа.

# 309
Писах по- назад- в блока зад Пикадили Чаталджа.

Вярно, че го четох по назад  ooooh! Embarassed

# 310
Ще питам и ще пиша,но евентуално за другата седмица.

# 311
Бяхме на детски РД в пицария "Маестро".
В коя точно?
Днес бях в една пицария със същото име, бившето "Камео" зад паркинга на "Гюрлата". Правили са ремонт и заведението е много по-добро от това, което беше. Катерушките не са особено обновени, но стават.
В целия парк, обаче са правили ремонт-на оградата, сложили са пейки и нови катерушки. Станало е много хубаво място за разходка и игра на децата, дори може да се прави скромен пикник, защото има залесени части с големи дървета. Много ми хареса. Не зная какви са условията за детски рд, но цените като цяло са приемливи (малка пица 3.50лв., сок Капи 1.50, салати-около 3-4 лв.), а и обслужването не е зле.
ПП ... Защо не мога да си редактирам стария постинг.  newsm78
Защото има срок на годност.  Wink След него само модовете могат да пипат постовете.  Sunglasses
По-добре е да си остане. Нали си писала след това.  Grinning

# 312
Ние ходим в"Сърчице" от една седмица........,но за съжаление ще се местят.
Къде се намира разбрахме. А знае ли се къде ще бъде?

# 313
Догодина ще ангажирам парти-джак, защото клоунесата на Мимо определено не ми допадна изобщо, държеше се като учителка! Децата бяха сковани, играха две-три игри, раздаде им солети и шоколадови вафли за награди, сандвичите останаха, имаше два танца с песнички на онзи естраден певец дето много го обичат децата, ох, забравих му името ooooh! абе определено и ние, и децата не бяхме доволни!

# 314
  • Варна
... на онзи естраден певец дето много го обичат децата, ох, забравих му името ooooh! [/b][/color]

Богдан Томов ли?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт