Детски рожден ден във Варна

• 68 800
  • 466
  •   1
Отговори
# 120
много полезна информация  Hug
а идея къде може да се празнува 1вият рожден ден?  newsm78 с 4-5 майки и дечицата - също на по 1 година newsm78

Вкъщи!  Laughing

аз никога не съм и не бих празнувала детски РД вкъщи - най-вече освен на детето, това е и мой празник, което аз не разбирам в подреждане, прибирене и чистене. и това в най-добрия случай, ако храната е кетъринг, което пък е финансово неизгодно. освен това ние събираме над 12 деца с 2 пъти повече родители! просто няма как! иначе аниматор за дете на годинка или дори 2 е абсолютно излишен.

1-я РД на симона празнувахме на пикник в Екопарка, а на павел в пикадили парк

# 121
аз също не смятам, че е необходим аниматор, пак казвам, че беше в кръга на шегата (не знам защо толкова серизно се приема всичко от повечето хора Embarassed)
идеята ми е за детско заведение с пързалки и люлки, но...има време, ако намеря нещо, ще споделя Peace
стелт, мнението ми съвпадас твоето, кое е пикадили парк newsm78 а определено е и наш празник bouquet

# 122
И аз не съм фен на домашните тържества. Винаги сме много смесена компания, от 1 до 60 години, между 30 и 40 души, изобщо и през ум не ми е минавало да празнуваме у нас.
За местата ще кажа, но ние сме лятото и е лесно:
Планет, Хоризонт, Пико
За последното малко съжалявам, ама здраве да е.
Анимация мисля да поръчам сега за първи път - на 4ти РД.

# 123
стелт, мнението ми съвпадас твоето, кое е пикадили парк newsm78 а определено е и наш празник bouquet

пикадили парк е по пътя за златни пясъци, след спирка почивка, до бензиностанция шел. има заведение  с детски кът на последния етаж. вижте и в елитис, на мен много ми хареса там  Hug

# 124
ДИВА, за кое Планет говориш newsm78 - това зад валентина ли Thinking

как протича там детския Рд, не бях чувала #Crazy

# 125
Да, за него. Това беше на първия РД, тогава бяхме повече възрастни и малко деца. Не го намирам удобно за по-големи бягащи дечурлига. При нас повечето деца бяха около годинка и се мяткаха по ръце и колички, имаше и 4 по-големи, те си играха на пързалката и люлките. Много добре се получи, бяха ни направили П-образна маса до пясъчника, украси с балони много /колкото им отпуснах бюджет де  Mr. Green/, храната беше добра. Всъщност откъм хранене и обслужване, там беше най-добре от трите маста.

# 126
благодаря ви много момичета, ще проверя на тези места  bouquet

# 127
Казаха ми за някаква много хубава пицария във Владиславово "Трите хикса", ама може да е и "ХХХ" Laughing
Имало много хубав детски кът, с много играчки, намирала се на пазарчето Владиславово, смятам скоро да я посетим, за разнообразие.

# 128
В петък синът ми навърши 9 години и празнувахме в кариоки бар "Златен лъв" За мамите с по големи деца искам да споделя, че всичко беше много добре организирано, аниматора който е към заведението през цялото време ги занимаваше с песни и игри. Обслужването беше добро. Това което на мене ми допада е че няма външни хора, а само децата от рождения ден и родителите. Мисля че всички останаха доволни.  Laughing

# 129
Тази година оставих преготовлението на рождения ден на дъщерите ми в ръцете на момичетата от Магазин Бижу на колхозния пазар и съм страшно  доволна защото предлагата заведения ,аниматори парти аксесоари и дори ги облякоха в принцески рокли ,Страшно съм доволна ! Hug

# 130
Детски рожден ден във Варна

1. "Тримата мускетари" до затвора
2."Гранд Хотел Варна" за малки и големи
3. Сладкарница "Барби" - за малки деца
4. Сладкарница "1001 приказки" - за малки деца
5. Комплекс "Елитис" - за малки и големи
6. Клуб "Арлекино" - от 3-4г.
7. МакДоналдс
8. Клуб "Златен лъв" за по- големи
9. Сладкарница "Гес"
10. Бизнес Хотел Варна - за малки деца 14 лв./дете+родител
11. Хотел "Камелия"
12. Пицария "ХХХ" кв.Владиславово
13. Пицария "Донатело" - малки, след 2-3г.
14. Клуб "Алиби" - след 6г.
15. Сити Планет- кв. Чайка
16. Клуб "Афера" - за големи с диджей
17. Пикадили Парк
Thinking

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 14:15 от jesi_lecheva

# 131
В Алиби никак не ми харесва анимацията, която е към заведението  Naughty

# 132
  • Варна
В Алиби никак не ми харесва анимацията, която е към заведението  Naughty

Бях миналата есен на РД в Алиби. Повечето деца бяха на 3 год. възраст. Аниматорът беше една девойка, облечена като пират. Уж ги занимаваше да търсят "съкровище" - скрити тук-там парички, (от онези шоколадовите в златно фолио увити). Обаче те повечето дечица май че си нямаха идея що е туй "съкровище"  Rolling Eyes

А и мястото там е малко странно - бара е по средата на залата, децата бягаха около него, а майките трябваше да тичат зад тях, защото не се виждаше накъде отиват. Масата беше на по-високо ниво, все внимавах Вики да не се пребие като слиза по стълбите.  Tired И е затъмнено вътре, мрачничко.  Confused

# 133
Екопаркът-какви условия има там по принцип,с какво разполага като възможности за игра и забава?Питам,защото не съм ходила там,нито съм чувала отзиви.Лятото ли само работи?А пейки,беседки,някакви съоръжения за игра има ли?Такса вход?

# 134
Казаха ми за някаква много хубава пицария във Владиславово "Трите хикса", ама може да е и "ХХХ" Laughing
Имало много хубав детски кът, с много играчки, намирала се на пазарчето Владиславово, смятам скоро да я посетим, за разнообразие.
Къде се намира точно?

Общи условия

Активация на акаунт