Детски рожден ден във Варна

• 69 022
  • 466
  •   1
Отговори
# 270
Четох изказванията вече три пъти, но не мога да реша, какво да избера. Нашият проблем е, че децата, които ще бъдат на рождения ден, са между 3 и 15 години, а не са толкова много. На Елитис съм била-хубаво е, но не става за големите, за аниматор или клоун-децата са само 7 + нашите две. На Арлекин е само два часа, а възрастните не мога да ги изгоня след това. На Барби сме редовни посетители, но РД е на 24.09 и може да не става за отвън, а вътре е отврат. Знам, че не мога да угодя на всички, но ми се иска да опитам. Помогнете Praynig

# 271
Четох изказванията вече три пъти, но не мога да реша, какво да избера. Нашият проблем е, че децата, които ще бъдат на рождения ден, са между 3 и 15 години, а не са толкова много. На Елитис съм била-хубаво е, но не става за големите, за аниматор или клоун-децата са само 7 + нашите две. На Арлекин е само два часа, а възрастните не мога да ги изгоня след това. На Барби сме редовни посетители, но РД е на 24.09 и може да не става за отвън, а вътре е отврат. Знам, че не мога да угодя на всички, но ми се иска да опитам. Помогнете Praynig
предлагам някоя пицария: Домино, Шрек или сега не се сещам друга+аниматор-клоун "Мимо", ако са повече момичета-клоунеса на Мимо жена му  Laughing или, ако предобладават по-големи-"Луди глави"(повече танци, музика, игри)
броя на децата си е о.к., аниматорът ще се съобрази с възрастта какви игри да включи

# 272
  • Варна
Видях вчера мимоходом някаква, изглежда нова, сладкарница с детски кът "Стелито" на ъгъла на ул.Шипка, срещу Булбанк.

Нещо повече за нея?

# 273
... на ъгъла на ул.Шипка, срещу Булбанк.

Я пак опитай с обяснението  Laughing
Имаш предвид горе, преди подлеза? Където другия ъгъл е градинката на музея. Ако е така, значи е точно до нас, но не съм я видяла  newsm78 Ама то пък много сме се прибрали цяло лято  Thinking

# 274
  • Варна
Ами точно е в блока на кръстовището, в единия ъгъл.  Laughing Пада се точно по Шипка. Много преди подлеза е. На отсрещния ъгъл е банката.

# 275
Сетих се, виждала съм, че ремонтират там.
Ще заведа децата тези дни и ще пиша. Супер ще е, ако става, можем да си ходим по пантофи  Crazy

# 276
  • Варна
Сетих се, виждала съм, че ремонтират там.
Ще заведа децата тези дни и ще пиша. Супер ще е, ако става, можем да си ходим по пантофи  Crazy

Супер, разпитай ако имаш път по пантофи какви са условията за РД, че другия месец ми предстои.  ooooh!

# 277
Бързам да ви кажа как е новото заведение на Шипка. Отидох да го видя - хубаво е, ново и чисто. Но детския кът е в мазата, още не е нареден и е малко като простраство. Не биха се събрали повече от 10-13 души деца и възрастни. Няма къде да бягат. Има алкохол, сандвичи- 2,60-3,00 лв., салати- 2,60-4,70 лв. Кафе 1,00, безалкохолно 1,30. Може да се ходи с няколко деца, но за рожден ден е малко според мен.

# 278
И аз се включвам,защото скоро ми предстои РД.Синът ми става на 2г. и си мисля ,че е много важно възрастта да се съчетае със заведението.Ходила съм на Елитис ,но за малки деца не е добре,защото се натрупват много деца и на различна възраст а когато има много аниматорките задължително искат малките да бъдат с придружител.Буквално става меле.Първият РД на малчо беше на 1001 приказки -страшна мизерия и хаос.Ходила съм на Хоризонт,но там е скъпичко.Дайте предложение за заведение за по-малки.Май остава варианта в Арлекин хубавото там е ,че клоуните са деца и РД е самостоятелен без др.хора.Разкажете повече какво правят Мимо и жена му ,а също така и лудите глави.Защо толкова много ги споменавате и харесвате.На РД на племеницата ми имаше Фея,която беше изключително скучна-не знам как се казва.

# 279
  • гр.Варна
Днес в морската градина ми дадоха една брошура за Детски кът "СЪрчице" . Намира се на ул.Гладстоун 2 Незнам дали е за рожденни дни ,по скоро за забава и почасово гледане на деца. Ако някой отиде до там ,да каже какво представлява.

# 280
1-ви РД в 1001 приказки. 2004 не беше така мизерно, както сега. 2-ри и 3-ти в Максим. Вкусни сандвичи, евтино и много се харесва на децата. 4-ти в KFC- не ми хареса никак. Никаква анимация и скъпо. ОТ РД на които сме ходили, зимата ми харесва в Арлекин, а лятото в Хоризонт.

# 281
Днес в морската градина ми дадоха една брошура за Детски кът "СЪрчице"

И на мен ми попадна такава брошура и ми стана интересно. Никой ли все още не е ходил?
На малкия рождения ден беше на "Бонели", препоръчвам го, но за летен рожден ден  Peace

# 282
Тази година, мисля да празнуваме в Гранд Хотела. Другата седмица ще разуча офертите и ще пиша.

# 283
  • Варна
В началото на октомври съм в отпуска и тогава ще обикалям да разучавам къде да празнуваме.

Търся нещо на нормални цени, засега по ваши мнения съм се спряла на ГЕС. Най-много ако не клоун, да занеса от нас 1 кашон с играчки, за да има с какво да се занимават децата...  Rolling Eyes

# 284
Цитат
Тази година, мисля да празнуваме в Гранд Хотела. Другата седмица ще разуча офертите и ще пиша.
Рождения ден на сина ми когато става на 2 години го правихме там. За всяко дете те задължават да поръчаш меню (има няколко варианта) което всъщност не беше лошо (сандвичите бяха доста ефектни и някакъв плодов коктейл който също не беше зле). Само дето сервитьорите ми скъсаха нервите - страшно разсеяни и неорганизирани (с две думи обслужването е отвратително). Татковците решиха да си поръчат бира оказа се че имат от всеки модел само по 2-3 бройки което е смешно.

Общи условия

Активация на акаунт