Детски рожден ден във Варна

• 68 992
  • 466
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, някой ще ми каже ли знае ли координати на Луди глави- организират партита  с много музика - носят си целия антураж.

# 331
Ние празнувахме Кръщенето на децата в Камелия и сме много доволни и от обслужването и от храната и от всичко. Според мен става и за детски рожден ден. Ако ви е интересно ето снимки: http://good-times.webshots.com/album/560906752EcSJqJ

Децата какво правиха, докато възрастните бяха на масата?
Бягаха наоколо  Mr. Green В градината има нещо като фонтанче, много се забавляваха там. Имаше и непрекъснато по някой възрастен с тях. Беше им весело и не спираха да обикалят тортата  Mr. Green Докато стане време да я разрежем - папурите ги нямаше, очите на жабите също  Mr. Green Липсваха и други неща  Mr. Green

# 332
  • Варна
Е, да, бягаха, но повечето от нас, предполагам, търсят заведение, където не само да се пие и яде, но и да си поиграят децата.  Simple Smile

# 333
само веднъж успях да го направя...
 веднъж една приятелка ме помоли да играя на рождения ден на дъщеря й. малката беше на 8. питаха ме в кое заведение да го направим. пък аз взех че им предложих... на поляната зад блока. всеки има туристически столчета и масички. не ни трябваха много. аз занесох моята масичка и 4 стола, тя взе две масички и няколко столчета. беше напазарила хапване и пийване за малките. поканихме всички на Зелено Парти. за възрастните беше взела няколко одеала, да насядат. а с децата... такъв купон не съм правил никога. имахме цяла поляна за забавление. никакви коли, никакви остри ръбове на маси столове, никакви стени и стъкла. просто поляна. играхме 2 часа. аз останах толкова. децата после се прибрали и заспали като къпани. така че помислете всички за такива алернативи през лятото. супер яко е, децата се кефят че са наоткрито, пък и няма да ги мислите толкова, да не се пребият някъде в заведението. и възможностите на аниматора за импровозации е много по-голяма.

# 334

Здравейте, някой ще ми каже ли знае ли координати на Луди глави- организират партита  с много музика - носят си целия антураж.

Има ги на по-предните страници ако искаш провери

# 335

Само незнам дали не са стари тези координати

# 336
  • Варна
Който е празнувал или присъствал на РД в М`Доналдс - да сподели впечатления!  Simple Smile

# 337
Споделям: присъствала съм на 4-я рожден ден на детето на едни приятели. Предполагам, знаеш, че ги правят в къщичката, има си кака, която ги занимава- измисля им игри разни и т.н. Дъщеря ми беше супер доволна, изобщо не ни потърси, хем беше тогава на 2,5 години. Гадното, е, че е само час и половина, ако не ме лъже паметта.
Били сме на РД-та и в Детския кът, и в ГЕС- еми не й хареса, имам чувството, че скучаеше.

# 338
  • Варна
 Само не разбрах къде стоят майките, докато децата са в онази къщичка...  Rolling Eyes

# 339
Ние бяхме седнали отвън, пак в Мак Доналдс, де. ЗА родителите  май не е много удобно, ако са повечко народ....

# 340
  • Варна
Дали правят само сутрешни РД-та там? Вечерни няма ли?  Simple Smile

# 341
Ние бяхме от 18.00 или 18.30, не помня точно, но със сигурност в тези часове, защото повечето родители са на работа.

# 342
  • Варна
Ние бяхме от 18.00 или 18.30, не помня точно, но със сигурност в тези часове, защото повечето родители са на работа.

А, точно това ми трябва. Ще отидем на място да разучим нещата. Мерси!  Wink

# 343
Дали правят само сутрешни РД-та там? Вечерни няма ли?  Simple Smile

има, на Mc`Drive Joy Joy Joy Joy

# 344
  • Варна
Мисля, че МакДоналдс изобщо не е подходящо място за РД за малки деца. Ходила съм, не ми хареса. Децата бяха отделени в къщичката, а родителите - вътре в заведението, защото вечерта беше студено за навън. Изобщо нямахме поглед към къщичката, а все пак са деца на 3-4 години, не можеш да ги оставиш съвсем без да знаеш какво правят /нищо че има какичка с тях/. Пък за храната - изобщо не смятам, че точно с това трябва да се черпят малки деца на рожден ден. С две думи - нито бих празнувала там, нито бих отишла с желание, ако съм поканена.

Общи условия

Активация на акаунт