Детски рожден ден във Варна

• 68 824
  • 466
  •   1
Отговори
# 360
Къде във Варна  мога  да  си  празнувам  рождения  ден!!!!
Около ул.Княз Борис 1 №109
 Cry  #Crazy newsm78

# 361
  • Варна
Къде във Варна  мога  да  си  празнувам  рождения  ден!!!!
Около ул.Княз Борис 1 №109
 Cry  #Crazy newsm78

Иха!  Shocked

На този конкретен адрес се сещам за Спортна зала.  Laughing

# 362
Аз така и не отскочих до Стелито.
Някой има ли впечатления от детската част? Какви занимания има? Интересува ме по-скоро като място за игра в студени дни, отколкото за РД.

# 363
  • Варна
Аз така и не отскочих до Стелито.
Някой има ли впечатления от детската част? Какви занимания има? Интересува ме по-скоро като място за игра в студени дни, отколкото за РД.

Е, срама нямаш, нали ти е до .... къщата заведението?  Laughing

# 364
На 100м.  Embarassed

# 365
  • Варна
Ние бяхме седнали отвън, пак в Мак Доналдс, де. ЗА родителите  май не е много удобно, ако са повечко народ....
Това е и моето мнение. Аз го играх сервитьорка, защото нямаше кой да ни вземе поръчката пък гостите сами да поръчват на касата е малко неудобно.
Тази година празнувахме там РД на големия син и аниматорката каза на едно то момичетата от персонала да вземе поръчката на родителите и нямаше никакъв проблем, викахме я толкава пъти колкото беше необходимо. Записваше на едно листче какво ни носи и на края аз платих всичко на касата. Лично на мен именно заради това, че децата са отделени ми харесва да празнуваме там. Харесва ми и това, че часа е определен и така не се налага гостите да се "влачат" и да се проточва РД.

# 366
Точно днес щях да идвам при вас за да запазя клуба за РД.Имам въпроси:Още ли клоуните са деца?т.е. тиинейджъри.Може ли да се запази целия клуб т.е. частно парти?Трябва ли да се ограничаваме в рамките на 2ч.?Пуши ли се ,защото аз искам да съчетая малки и възрастни?Какъв е максимума на времетраенето на забавата с клоуните?И на 18-ти свободни ли сте?                                                                                                                                                                                                                        Сега въпрос към мамите-Кажете и нещо за тортите?В никакъв случай Амбелино.Някой знае ли за торти Вики -адрес ,телефон?

# 367
  • Варна
А какво им е на Амбелино? Сподели!

# 368
Хм, то и аз не ги препоръчвам. Писала съм за солената торта, която ядохме(силно казано) на 2-я РД на дъщеря ми.

# 369
  • Варна
Точно днес щях да идвам при вас за да запазя клуба за РД.Имам въпроси:Още ли клоуните са деца?т.е. тинейджъри.Може ли да се запази целия клуб т.е. частно парти?
На всички РД там аниматорите са били деца/тинейджъри. Мисля, че РД са само гостите и няма други посетители - поне на тези, на които аз съм била, включително и на дъщеря ми. За тортите - аз харесвам на Крамер и Гес

# 370
Нищо лошо не искам да кажа.Въпрос на вкус.На два РД през лятото имаше такива торти и честно казано яла съм по-хубави.Много натруфени с много сметана.

# 371
  • Варна
ОК, чудех се за издънка ли говорим или за вкус.

# 372
Е, днес ходих до СТЕЛИТО  bowuu
Детският кът е в мазата и е "леко преувеличен"  Wink Помещението е 15-20кв., /мисля, че 20 му е много  newsm78/,като половината от него е заета от маса с ъгъл за 6 души. За РД със сигурност изобщо не става. Става да играят 2-3 деца според мен. Всъщност детската секция е може би 2х3 метра някъде.
Става да си заведа аз двете деца в някой дъждовен ден, и моля, никой друг да не идва, ще станем много  Laughing

# 373
  • Варна
Е, днес ходих до СТЕЛИТО  bowuu
Детският кът е в мазата и е "леко преувеличен"  Wink Помещението е 15-20кв., /мисля, че 20 му е много  newsm78/,като половината от него е заета от маса с ъгъл за 6 души. За РД със сигурност изобщо не става. Става да играят 2-3 деца според мен. Всъщност детската секция е може би 2х3 метра някъде.
Става да си заведа аз двете деца в някой дъждовен ден, и моля, никой друг да не идва, ще станем много  Laughing

И какво има във въпросния детски кът - играчки има ли?

Утре мисля да направим един тур по местата, които съм набелязала и евентуално ще пиша и аз.

# 374
И какво има във въпросния детски кът - играчки има ли?
Имаше някакви, но не загледах какви. Толкова бях шокирана от помещението  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт