Детски рожден ден във Варна

• 68 825
  • 466
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
И какво има във въпросния детски кът - играчки има ли?
Имаше някакви, но не загледах какви. Толкова бях шокирана от помещението  Laughing

Ама цялата сладкарница ли е само 15-20 м?

# 376
Горе е може би 2 пъти повече. Детският кът обаче е долу в мазата и там, по моя преценка, това са размерите.

# 377
  • Варна
Горе е може би 2 пъти повече. Детският кът обаче е долу в мазата и там, по моя преценка, това са размерите.

Значи е на 2 ет.  newsm78

Иначе какво има, освен питиета - торти, пасти? .... Вадя ти думите с ченгел.  Laughing

# 378
ОК, чудех се за издънка ли говорим или за вкус.

В моя случай си беше баш издънка Mr. Green Опитах и прехвалените торти на ГЕС- сладко, сладко, та чак накъртва( отгоре са с някаква глазура). Киса, ако не си се отказала още от Мак Доналдс, пропуснах да напиша, че и тортата беше много хубава

# 379
  • Варна
Киса, ако не си се отказала още от Мак Доналдс, пропуснах да напиша, че и тортата беше много хубава

Не съм. Утре ще отидем на място.

# 380
Ние четири години подред празнуваме на баткото рожденния ден в МакДоналдс.Децата са доволни и аз също Wink.Тази година пак там ще го правим(на 17 ноември).Миналата година детското меню за РД беше към 8-9 лв,зависи кое дете какво си поръча и дали е с играчка или без.

# 381
Значи е на 2 ет.  newsm78
Какви 2 етажа, това е в същност подземие, така че може и да са 2 етабжа, под земята. Прозорците са на нивото на улицата. Сега разбираш ли?
Днес минах оттам с колата. С шарени букви бе написано детски кът. Имаше хора в заведението. Толкова успяхг да видя.
След "рекламата" от Дива, няма да ходя там.  Mr. Green
Опитах и прехвалените торти на ГЕС- сладко, сладко, та чак накъртва( отгоре са с някаква глазура).
Аз тези не съм ги опитвала, но на Вики бих описала по същия начин. Не ми харесват (специално детските).  Sick В същност нормалните им торти също са доста сладки (за моя вкус).

Искам да кажа, че следя темата отблизо.
Напоследък търкам доста рекламни постове.
Към аниматорите и заведенията: за да не влизате в графата нарушители, моля съобразявайте се как си правите рекламата! Има наичн, по който тя да се види от всички!

# 382

Към аниматорите и заведенията: за да не влизате в графата нарушители, моля съобразявайте се как си правите рекламата! Има наичн, по който тя да се види от всички!
[/quote]

Здрасти Туфи  Mr. Green мисля че не прекалявам с рекламата. даже почти никак. вчера се опитах обаче да пусна една анкета и няколко минути по-късно беше изтрита. а анкетата беше затова, дали родителите са доволни от парти-агенциите, аниматорите и въобще от качествтото на купона което получават. исках просто да разбера(поне аз се интересувам, мамка му) какво мислят хората, а не да си работя с капаци на очите. бях изброил агенциите от варна и всеки можеше да гласува. и да сподели мнение дали е доволен или напротив - е му харесало. да даде някой съвет, препоръка, че да можем и ние да се вслушаме във вашето мнение и нещо да променим ако трябва. ама не - някой ми изтри темата. щото може би не е за тук. ми за къде е? как да разбера аз дали са доволни хората. едно е да си на рождения ден, съвсем друго е когато родители си споделят на такива места като това. мисля че не съм куха лейка от рода на: "здрасти аз съм аниматор от еди къде си и телефона ми е еди кой си. за повече информация ми се обадете". това са глупости за мен!
   та ако може някой да ми помогне с тая анкета, защото е е важно. важно е да се знае какво искате вие, за да можем ние да помислим и да сътворим нещо, което ще ви хареса. изисква се труд за тая работа, много мислене, но без вашето мнение и мнението на децата ви, ние си тъпчем на едно място. а да измислиш нови игри и нов тип парти например си е доста работа.

П.С.: Туфи, да не си помислиш сега, че тоя гняв е насочен към теб. не. просто видях че си предупредила евентуалните нарушители, пък аз не се смятам за такъв. исках да споделя на всички какво мисля аз. БЛАГОДАРЯ ВИ Mr. Green

# 383
Край на питанията вече се спрях на клуб Арлекин и запазих датата.Получих отговор на всички питания на място.Препоръчаха ми горско парти било най-подходящо за 2-годишни деца.Дано да не съм сгрешила.

# 384
къде се намира клуб арлекин , много често срещам да се пише за него , но незнам къде е и какво представлява?

# 385
къде се намира клуб арлекин , много често срещам да се пише за него , но незнам къде е и какво представлява?
Помещението е голямо колкото два гаража един до друг (и вероятно е точно такова в същност). Намира се в една от пресечките на Осми приморски полк - Державин ли се казваше или Дзерджински  newsm78 не помня точно  Blush  Има малка сцена с декор, едно пиано, миниатюрен бар и 1 хладилна витрина. Може би някъде отзад има нещо като кухня, където правят сандвичи. Останалите неща са на кетъринг като че ли. Набляга се на купона.
Ходила съм там на два рождени дни, партито и двата пъти бе "Принцеса", не ми хареса. Освен това, на едното парти имаше родители, които нагло пушеха "в ъгъла" и си въобразяваха, че няма да се усети дима...
В заведението има климатик.

# 386
  • Варна
Днес ходихме до М`Доналдс, разказаха ни за условията и се спряхме на тях.

# 387
аз пък тази година изобщо не ходих да обикалям, спрях се на Гранд-а, без много да му мисля. не мога да се сетя за друго място, където да се съберат 15 деца и 25 възрастни и да има достатъчно въздух за дишане. хубаво, лошо - това е, след 19.10 ще дам отчет за условията. поне са махнали оная какичка (или поне не я видях), която миналата зима недолюбвах - една уморена от живота и отег4ена девойка.

Стар,  сподели пресни впечатления, плс, за да се подготвя психи4ески   bouquet

# 388
Киса, дано останат доволни децата!

# 389
Стар,  сподели пресни впечатления, плс, за да се подготвя психи4ески   bouquet
Основно положително впечатление ми направи, че е много спокойно. Може би заради преходния сезон, но нямаше нито много туристи, нито пък други българи. Общо взето бяха само децата от РД и 1-2 гостуващи в хотела. МОмичетата занимаваха добре децата, нито ги оставиха да вилнеят, нито да скучаят. Любимата и на мен отегчена девойка я няма вече. Обслужването, както винаги - става. Не си дават чак много зор, но пък и не е трагично, да кажеш. Затова пък всичко беше много вкусно, особено тората!

Общи условия

Активация на акаунт